Haftalık Burç Yorumları (13 Aralık – 19 Aralık Haftası)

Haftalık burç yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu

Koç Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Koç, sanki bir vitesten diğerine geçiyormuşsun gibi. Bu hafta ilerlemeye çalışırken biraz dirençle karşılaşabilirsiniz.

Hafta, 12 Aralık Pazar günü, bilgelik evinizde Yay burcundaki güneşin, psişik yetenek evinizde Neptün’e kare yapmasıyla başlar. Bugün bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Bu geçmişte duyduğun bir şey olabilir, ama şimdi mantıklı geliyor. Koç, perde kalktı ve görebilirsin. Güne en zor mücadelenizi düşünerek başlayın ve önemli bir mesaj alabilirsiniz.

14 Aralık Salı günü, kariyer evinizdeki Oğlak burcundaki Merkür, kurallar evinizdeki Yay burcundaki Mars’a yarı altmışlık açı yapıyor. Bugün yüksek ve güçlü bir CEO, iş gücüne aptalca kurallar ve gereksiz düzenlemeler içeren bir kararname gönderebilir. Bir takım oyuncusu olmak, etrafınızdaki çoğu insandan daha hızlı hareket ettiğinizde yeterince zorlayıcı olabilir. Ancak bugün, sizi yavaşlatmak için orada gibi görünen yeni engellerden oldukça rahatsız olabilirsiniz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, finansal bir mesele mutlu sonla bitebilir. Boğa, nerede çaba göstermen gerektiğini ara.

Hafta, 12 Aralık Pazar günü, Güneşin Yay burcunda, kaynakları evinizde, geleceğin evinizde Neptün’e kare yapmasıyla başlıyor. Pek çok planınız olabilir ve şimdi bu planları gerçeğe dönüştürmek için gerekli kaynakları toplamanın zamanı geldi. Bu durumda kaynaklar, dikkatinizin yanı sıra parayı da içerecektir. Sınırlı bir zamanınız var, ancak değerli bir hedef için harcanan günde birkaç dakika bile zaman içinde size harika sonuçlar verebilir. Boğa, bu, programınızı çıkarmak ve önceden plan yapmak için iyi bir gün.

14 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Merkür, ihtiyaçlar evinizde, bankacılık ve kredi evinizde Yay burcundaki Mars’a yarı altmışlık yapıyor. Bugün, evinizi yeniden finanse etmek için bir kredi başvurusuna veya evrak işlerine bakıyor olabilirsiniz. Emeklilik tasarrufu yapmak için bir fatura konsolidasyon kredisi veya bir aracılık hesabı açmayı düşünebilirsiniz. Bu rahatsız edici bir süreç olabilir. Açık gri bir arka plan üzerinde çok sayıda küçük baskı veya gri metin içeren çevrimiçi uygulamalar, en iyi günlerde bunu zorlaştırabilir. Ancak azim size başarıyı getirecektir.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, herkesin sizden daha iyi durumda olduğunu hissedebilirsiniz. Ama İkizler, başkalarını desteklediğinde kazanırsın.

Hafta 12 Aralık Pazar günü Güneşin Yay burcunda, ilişkiler evinizde, statü evinizde Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Çok yakında bekardan “alınan”a geçiş yapıyor olabilirsiniz. Çıktığınız kişiyle daha derin ve daha yakın bir ilişki yaşıyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve aileniz bu kişiyle tanışmayı bekliyor olabilir. İkizler, sevgilinle birlikte yaşamak, hatta nişanlanmak hakkında konuşuyor olabilirsin.

14 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Merkür, yatırım evinizde, diğer insanların evinizde Yay burcunda Mars’a yarı altmışlık yapıyor. Bugün, piyasalarda herkes bir servet kazanıyormuş gibi göründüğü için sinirli hissedebilirsiniz ve siz değilsiniz. Ama bu yanlış bir algıdır ve başarılı bir şekilde ilerlemek için bu enerjiyi temizlemeniz gerekir. Bugün kıskanç düşüncelere dikkat edin.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başkalarına yardım etme çabalarınız için tanınabilirsiniz. Yengeç, iltifatı kabul etme zamanı.

Hafta 12 Aralık Pazar günü Güneşin Yay burcunda, iş evinizde, dürüstlük evinizde Neptün’e kare yapmasıyla başlıyor. Bugün, başkalarına yardım etmek ve dünyada iyilik yapmak için gösterdiğiniz olağanüstü çabalarla tanınabilirsiniz. Bu, yaptığınız bazı hayır işleriyle veya kiliseniz için tamamlanmış bir projeyle bağlantılı olabilir. Yengeç, sık sık selam vermeyi sevmiyorsun ama şu an ilgi odağısın.

14 Aralık Salı günü, ilişkiler evinizdeki Oğlak burcundaki Merkür, çizelgeleme evinizdeki Yay burcundaki Mars’a yarı altmışlık yapıyor. Bugün iplerinizi çekebilirsiniz. Bu yönüyle doğru zamanda ve yerde ortaya çıkmamak çok kolay. Ve sonra bir Starbucks’ta beklersiniz, diğer kişinin iki blok ötede başka bir Starbucks’ta sizin için aynı şeyi merak ederken sizi ayağa kaldırdığını düşünürsünüz. Yengeç, bugün iletişim hatlarını açık tut.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta romantik bir bağlantı mümkün. Leo, sihir olabilir.

12 Aralık Pazar günü, romantizm ve macera dolu evinizde Güneşin Yay burcunda, samimiyet evinizde Neptün’e kare açı yapmasıyla hafta başlıyor. Aşkı arıyorsanız, bu hem ruhsal hem de fiziksel düzlemde uzanmak istediğiniz zamanlardan biridir. Ne istediğinizi dua veya meditasyon yoluyla görselleştirin. Belki gül tütsü ya da nag champa yakın. Ve sonra çevrimiçi flört sitelerine gidin ve bazı insanlarla bağlantı kurun. Leo, bugün şansın yaver gidebilir.

14 Aralık Salı günü, iş evinizdeki Oğlak burcundaki Merkür, risk alma evinizde Yay burcundaki Mars’a yarı altmışlık açı yapıyor. İş yerinde harika bir fikriniz olabilir. Bu, insanlara zamandan, enerjiden ve hatta paradan tasarruf sağlayabilir, ancak şu anda amiriniz ve CEO’nuz bunu duymakla ilgilenmiyor. Bunun bir fikir olup olmadığına bakın, aksi takdirde kendiniz yapabilirsiniz, not edin ve yönlerin daha hayırlı bir şekilde sıralanmasını bekleyin.


Başak Burcu

Başak Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ailenizle bir araya geliyorsunuz. Başak, yetenekleriniz ve tecrübeniz bütüne büyük katkı sağlıyor.

12 Aralık Pazar günü, ailenizin evinde Güneşin Yay burcunda, ortaklıklar evinizde Neptün ile kare açı yapmasıyla hafta başlıyor. Bugün, parçaların toplamından daha büyük bir şey yapmak için aile üyeleriyle bir araya gelebilirsiniz. Bu, bir aile şirketi için veya daha yaşlı bir akrabaya yardım etmek için olabilir. Birbirinize yardım etmek için kaynaklarınızı, yeteneklerinizi ve hatırı sayılır deneyiminizi toplamanın zamanı geldi.

14 Aralık Salı günü Oğlak burcundaki Merkür, risk evinizde, temeller evinizde Mars’a yarı-sekstil yapıyor. Birçok Başak riskten kaçınır. Yukarıya olduğu kadar olumsuz taraflara da baktığınızı bilecek kadar akıllısınız. Hazırlıklı olmak risk almanızı sağlar. Başak, sana yaptığının tehlikeli olduğu söylenmiş olabilir, ama eğer araştırmanı yaptıysan, güvenle ilerleyebilirsin.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta eskileri temizliyor ve yer açıyorsunuz. Terazi, evde dengeyi bulabilirsiniz.

12 Aralık Pazar günü, güneşin Yay burcunda, evrak evinizde, zahmetli işler evinizde Balık burcunda Neptün’e kare yapmasıyla hafta başlıyor. Kağıtları dosyalıyor, eski belgeleri parçalıyor ve kaydetmek istediklerinizi tarıyor olabilirsiniz. Terazi, bugün dağınık olabilirsin, böylece gelecekteki gece misafirleri evrak yığınları üzerinde uyumak zorunda kalmaz. Bugün iyi bir şey yapıyorsun.

14 Aralık Salı günü, ailenizin evinde Oğlak burcundaki Merkür, ulaşım evinizde Mars’a yarı altmışlık yapıyor. Bugün, aile üyelerini havaalanına taşıyor veya tren istasyonundan birini alıyor olabilirsiniz. Büyükannen için bir araba servisi kiralıyor veya ona Uber uygulamasını anlatıyor olabilirsin. Ve muhtemelen bir noktada, bir otoparka girmeyi bekleyen 1000 arabanın arkasında trafiğe sıkışıp kalıyorsunuz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta finansal planlar ve fırsatlar öne çıkıyor. Akrep, tutumlu doğanız test edilecek.

Hafta 12 Aralık Pazar günü, güneşin Yay burcunda, para evinizde, keyif evinizde Balık burcunda Neptün’e kare yapmasıyla başlıyor. Genelde sağduyulu davransan da (bazıları sana “süper tutumlu” der), bugün biraz alışveriş yapıyor olabilirsin. Bu, aile üyeleri de dahil olmak üzere diğer insanlar için olabilir. Akrep, ne elde etmek istediğinize dair bazı özel fikirleriniz olabilir. Ve kendin için de bir şeyler alabilirsin.

14 Aralık Salı günü Oğlak burcundaki Merkür, araçlar evinizde, para evinizde Mars’a yarı altmışlık yapıyor. Yıl sonu bir araba satın almak için harika bir zamandır ve bu nedenle bayilerde fiyatları kontrol ediyor olabilirsiniz. Ya da belki aracınızı satmayı ve bundan sonra sadece ortak yolculukları veya toplu taşıma araçlarını kullanmayı düşünüyorsunuz. Akrep, bu, işleri nasıl yaptığınızda büyük bir değişiklik olabilir.


Yay Burcu

Yay Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, diğerleri tavsiyenizi istiyor. Yay, başkalarının aradığı bilgilere sahipsiniz.

Hafta, 12 Aralık Pazar günü, kendi burcunuzdaki Yay (doğum günün kutlu olsun!) ve güven evinizde, ailenizin evinde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaparak güneşin doğmasıyla başlar. Bu çok özel bir tatil sezonu olabilir. Bir yerde bir araya geliyor olabilirsiniz ve aileniz geçmişte olduğundan daha büyük olabilir. Yay, daha büyük çocuklar eve tarih getirebilir veya kız kardeşiniz yeni kocasını getirebilir. Yeni bir bebek getiriyor veya erken gelişmiş yavru köpeğinizi gösteriyor olabilirsiniz. Bu mutlu bir zaman olabilir.

14 Aralık Salı günü para evinizdeki Oğlak burcundaki Merkür, güven evinizdeki Yay burcundaki Mars’a yarı altmışlık yapıyor. Diğerleri sizden yatırım veya iş tavsiyesi isteyebilir. İşiniz bittiğinde, bilginizi oldukça geniş bir kitleye aktarıyor olabilirsiniz. Diğerleri dinlemek ve soru sormak için durur. Beğen ya da beğenme, Yay, şu anda spot ışığındasın.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ruhsal yönünüzle temas halindesiniz. Oğlak, yeni bir düşünme tarzın var.

12 Aralık Pazar günü, sezgi evinizde Güneşin Yay burcunda, iletişim evinizde Balık burcunda Neptün ile kare açı yapmasıyla hafta başlıyor. Bugün oldukça psişiksiniz, arkadaşlarınızdan ve ailenizden gelen hisleri topluyorsunuz. Geleceğin neler getireceğini görmek için avuç içi okumayı deneyebilir veya bir deste Tarot kartı dağıtabilirsiniz. Oğlak, kayıp bir anahtar setini veya kayıp bir küpeyi bulmak için biraz maden araması yapmak için iyi bir zaman.

14 Aralık Salı günü Merkür, kendi Oğlak burcunuzda ve güven evinizde, alternatif fikirler evinizde Mars’a yarı altmışlık yapıyor. Diğerleri ne kadar değiştiğine şaşırabilir. Belki meditasyon yaptınız, vegan oldunuz veya yoga okudunuz. Bu yeni düşünce tarzı, sizin için gerçekten fırsatları genişletti, ancak bunu çok pragmatik amcanız Bob’a birkaç kez açıklamanız gerekebilir.


Kova Burcu

Kova Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başkalarına yardım ediyorsun. Kova, hediyelerini paylaşıyorsun.

Hafta 12 Aralık Pazar günü Güneşin Yay burcunda, dostluklar evinizde, değerler evinizde Balık burcunda Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün bazı arkadaşlarınızı görebilirsiniz. Bunlar, uzun süredir hayatınızda olan ve hayatın iniş çıkışlarını sizinle paylaşan insanlar. Uzakta yaşıyorlarsa, onları görüntülü sohbet yoluyla görebilirsiniz. Kova, başkalarıyla bağlantı kurmak için iyi bir zaman.

14 Aralık Salı günü, Merkür Oğlak burcunda, hayırsever evinizde, topluluk evinizde Mars’a yarı altmışlık yapıyor. Şimdi, mahalleye çıkıp sevgiye ve ilgiye ihtiyacı olanlara yardım ediyor olabilirsiniz. Bu, bir gönüllü grubu veya topluluk kuruluşu ile olabilir. Yemek veya oyuncak dağıtıyor olabilirsiniz. Kova, topluluğa neşe getirmek için kasabanın kendisini dekore ediyor olabilirsiniz.


Balık Burcu

Balık Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta geleceğinizi kendi ellerinize alıyorsunuz. Balık, büyümeye hazırsın.

12 Aralık Pazar günü itibar evinizde Güneşin Yay burcunda, güven evinizde Balık burcunda Neptün ile kare açı yapmasıyla hafta başlıyor. Ekibinizin (veya belki de tüm şirketin) önünde duruyor, şirketin nasıl büyüdüğü ve yeni yılın beklentileri hakkında konuşuyor olabilirsiniz. Balık, bu bir liderlik rolü kapmak için senin fırsatın. Zaten sorumlu değilseniz, başarı yolunda ilerlemek için neler yapabileceğiniz hakkında patronunuzla konuşun.

14 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Merkür, kariyerden türetilen para evinizde, haritanızın en üstünde Mars’a yarı altmışlık yapar. Yeni bir iş arıyorsanız, daha iyi bir maaş için pazarlık yapmak için harika bir zaman. Bir işletmeniz varsa, bazı ürünleriniz veya hizmetleriniz için fiyatlarınızı yükseltmeyi düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.