Günlük İş Burç Yorumları 9 Aralık 2021

9 Aralık Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 9 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars ve Jüpiter arasında devam eden kareyi hafifletmek için Venüs bugün Plüton ile kavuşum yapıyor! Koç, bu dönüştürücü kavuşum kariyer, miras ve başarı sektörünüzde gerçekleşirken, önümüzdeki birkaç gün içinde oldukça olumlu değişiklikler fark edebilirsiniz. Özellikle çekici görünebileceğiniz için profesyonel tavrınızda bir yoğunluk var. Bu, iş yerinde uygun para hareketleri yapmak için mükemmel olabilir, çünkü harika bir anlaşma veya fırsata doğru yol alabilirsiniz! Çekici birleşim, liderlik yeteneklerinizin yerinde olduğunu gösterir, bu nedenle iş yerinde artan desteği fark edebilirsiniz!


Boğa Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars ve Jüpiter arasında süregelen gerilim devam ederken, Venüs Plüton ile kavuşum yaparken biraz rahatlama bekleyebilirsiniz. Boğa, bu dünyevi kavuşum seyahat, eğitim ve felsefe sektörünüzde gerçekleşiyor. Bugünden başlayarak, mesleğinizdeki fırsatlar hakkında fikriniz değişebilir. Farklı görüşlere veya profesyonel geçmişlere karşı daha açık fikirli hissedebilirsiniz. Özellikle konu bir iş kurma, liderlik yeteneklerinden yararlanma veya finansal iyileştirme etrafında dönüyorsa, yeni bir şeyler öğrenmenin zamanı gelmiş olabilir. Her ne olursa olsun, kariyerinizin bilginin gücünden faydalanabileceğini unutmayın!


İkizler Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Venüs Plüton ile kavuşum yaptığı için Mars-Jüpiter karesine rağmen bir miktar iyileşme olabilir! İkizler, bu istikrarlı birliktelik, gizli dönüşüm sektörünüzü, öz-ustalığınızı, paylaşılan varlıklarınızı ve yatırımlarınızı etkiler. Bugünden itibaren, iş yerindeki mali anlaşmalarınızda biraz yavaş da olsa kesin bir değişiklik görebilirsiniz. Neyse ki, bu bağlantı size büyük fayda sağlayabilir! Özellikle daha fazla finansal pay veya ödeme istiyorsanız, meslektaşlarınızla müzakere etmenin daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Profesyonel zihniyetiniz daha fazla iş benzeri hale geldiği için daha fazla güç elde etmek daha kolay olabilir.


Yengeç Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs Plüton ile kavuşum yaptığı için Mars-Jüpiter karesinin biraz daha hafiflemesini bekleyin! Dünyevi deniz keçisi birleşimi, taahhütler, ilişkiler ve anlaşmalar sektörünüzde gerçekleşiyor. Yengeç burcu, profesyonel bağlantılarınızda ve sözleşmelerinizde bir hız değişikliği gösteriyorsanız, birleşme yardımcı olabilir! Güç elde etmenin daha kolay olduğunu fark edebilirsiniz, özellikle de bunu zevkli bir tavırla ve iyi bir iş anlayışıyla yaparsanız. Sözleşmeler ve sözleşme şartları, özellikle siz öncülük ederseniz, bu bağlantı kapsamında daha iyiye doğru değişebilir!


Aslan Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Leo, Mars-Jüpiter karesinde gezinirken, Venüs, rutinleriniz, alışkanlıklarınız ve iş sektörünüzde Plüton ile kavuşum yaptığından, dikkatiniz öncelikle bugün işe dönüyor. Mesleki taahhütlerinize yerel taahhütlere göre öncelik vermeniz gerekebilir, ancak bu mutlaka kötü bir şey değildir! İş odaklı birleşim, faydalı dönüşümü gösterir. Başarılı olma arzunuzun yoğunlaştığını görebilirsiniz, bu nedenle projeler veya yükümlülükler üzerinde uzun zaman harcayabilirsiniz. Meslektaşlarınız, üretkenliğiniz hakkında yorum yapabilir, bu da profesyonel katkılarınız için takdir ve onaylanmanızı sağlayabilir.


Başak Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars kare Jüpiter sayesinde iş yerindeki iletişimsel gerginliğe rağmen, bugün özellikle yaratıcılığınızla güçlenmiş hissedebilirsiniz! Venüs, yaratıcı kendini ifade etme ve sanatsal vizyon sektörünüzde Plüton ile kavuşum yaptığında, ilhamın size kolayca geldiğini görebilirsiniz. Başak burcu, bu kavuşum sizi ayakta durmanız ve işteki yaratıcı dönüşlerinizi ve kendini ifade etme araçlarınızı savunmanız için güçlendirebilir. Mars kare Jüpiter’in gerilim büyüsü de bu kavuşum sayesinde kırılabilir, çünkü hem herkesi memnun edecek hem de işi dönüştürecek akıllı bir atılımınız olabilir.


Terazi Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dayan, Terazi! Devam eden Mars-Jüpiter karesi sayesinde zor bir hafta olmuş olabilir. İş yerindeki yaratıcılığınız için değer verilmediğini veya takdir edilmediğini hissetmiş olabilirsiniz. Maaşınızla ilgili girdilerinizi ifade ettiyseniz, umduğunuz gibi gitmemiş olabilir. Venüs bugün ev ve aile sektörünüzde Plüton ile kavuşum yaptığından, bir molaya ihtiyacınız olabilir. Yapabiliyorsanız, hastalanmak veya evden çalışmak için iyi bir gün olabilir. Değilse, işte ek stres almamak için kendinize saklamaya çalışın.


Akrep Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars ve Jüpiter arasındaki sonsuz kare, hafta boyunca gücünüze tam olarak adım atmanızı engelleyebilirdi. Şans eseri, Venüs bugün iletişim sektörünüzde Plüton ile kavuşum yapıyor! Akrep, dünyevi kavuşum, konuşmalarınızı tatlandırır ve güçlendirir. Konuşmak için doğru zamanı bekliyorsanız, bugünün kavuşumu o zaman olabilir. Sonuçta, Venüs ve Plüton’un dünyevi enerjisi tonunuzu dengelerken çekicilik ve otorite ile istediğinizi elde etmenize yardımcı olur. Görünüşte basit olan isteklerinizin ve girdilerinizin iş başında harekete geçmesini bekleyin!


Yay Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yay, bugün finans sektörünüzde Venüs Plüton ile kavuşum yaparken dikkatinizi maaşınıza çevirmenin zamanı geldi! Dünyevi birleşim mali odaklıdır ve bütçenize ve ödemenize istikrarlı bir yaklaşımı gösterir. Gelirinizi düşünürken, finansal olarak daha sürdürülebilir olmak için yapabileceğiniz bir şey olup olmadığını kendinize sorun. Güçlü birleşimin parasal bir çekiciliği vardır, bu nedenle bazı kötü para alışkanlıklarıyla kayıplarınızı azaltmanın ve hatta ödeme derecenize göre bütçeyi daha iyi hale getirmenin zamanı gelmiş olabilir. Kim bilir, beklenmedik bir bonusa bile yol açabilir!


Oğlak Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs, Plüton ile burcunuz Oğlak’ta kavuşum yaptığından, bugün kontrolü ele almak daha kolay olabilir. Güçlü birleşim, kimlik ve algı sektörünüzde gerçekleşiyor ve bu, tanıyabileceğinizden daha fazla yetkiye sahip olduğunuzu gösteriyor. Büyüleyici ancak dönüştürücü kozmik enerjiye yaslanırken, çekici liderlik niteliklerini yayabilirsiniz. Kendinizi farklı şekilde sunabileceğiniz için meslektaşlarınız ve müşterileriniz bugün size daha fazla ilgi gösterebilir. İşyerinde daha güçlü bir varlığa sahip olmak keyifli olsa da, yetki armağanını dikkatli kullanmayı unutmayın.


Kova Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İçinizdeki CEO Kova’ya dokunma zamanı! Mars-Jüpiter karesi devam ederken, olumsuz bir iç monologdan vazgeçmeye teşvik ediliyorsunuz. Venüs, gizli yetenek ve zayıflık sektörünüzde Plüton ile kavuşum yaptığından, zihniyetinizi değiştirmenin zamanı geldi. Birleşim dönüştürücüdür, sizi başarısızlık korkusundan ve profesyonel yeteneklerinizden şüphe duymaktan uzaklaşmaya teşvik eder. Bunun yerine, birleşme, yapı, iş becerileri ve liderlik nitelikleri için yeteneklerinizi görmenizi teşvik eder. Bu bir bakış açısı meselesidir. Başarınıza odaklanan daha sağlıklı bir iç monolog için birleşimi kullanın.


Balık Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayal etme ve bağlantı kurma yeteneğinde güç var, Balık! Bugün Venüs, özlemleriniz, hayalleriniz ve topluluklarınızdan oluşan sektörünüzde Plüton ile kavuşum yapıyor. Bugün ağınızda öne çıkmak için güçlenmiş hissedebilirsiniz, özellikle de bir hedef veya kayda değer bir başarı elde ettiyseniz. Başarınızı hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak ortaya koymaktan korkmayın. Bağlantı aynı zamanda profesyonel hayallerinizi istikrarlı bir şekilde dönüştürerek sizi başarıya daha da yaklaştıracak. Genel olarak, bugünün astrolojik enerjisi son derece olumlu çünkü yakın geleceğinizde başarı ve destek görebilirsiniz!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.