Günlük İş Burç Yorumları 6 Aralık 2021

6 Aralık Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 6 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, devam eden Mars altmışlık Pluto sayesinde üretkenliğiniz sabit. Altmışlık, profesyonel yatırımlarınızı ve kendi ustalığınızı dönüştürme konusunda sizi yolda kalmaya teşvik eder ve umarım kariyerinizde kayda değer bir ilerleme sağlar. Profesyonel hızlı pistte yarışırken, Mars Jüpiter’le kare açı yaptığında birkaç engelle karşılaşabilirsiniz! Kare, başarının mümkün olduğunu, ancak biraz dirsek yağı olmadan mümkün olmadığını gösterir. Topuklarınızı kazmak yerine, başkalarının yolunuza katkıda bulunması gereken şeylere açık olun. Toplumsal destek, başarınızda rol oynayabilir!


Boğa Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars ve Pluto arasındaki süregelen altmışlık, profesyonel olmayan ilişkilerinizde ve anlaşmalarınızda yeni fırsatlar için çalıştığınızı ima ediyor. Boğa, profesyonel taahhütlerinizi yükseltmeye açık olmak için kendinize meydan okurken, Mars Jüpiter’le kare açı yaptığında bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Sabit bir karede gezinen sabit bir işaret olarak, farklı bir hızda hareket etmek veya mutlaka açık olmadığınız bir uzlaşma yapmak için baskı hissedebilirsiniz. Evet, kare, kariyerinizdeki profesyonel başarıyı gösterir, ancak profesyonel taahhütleriniz, beklenenden daha fazla alışveriş yapmayı gerektirebilir.


İkizler Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Zamanınızı ve enerjinizi işinize yatırmak, doğal olarak Mars ve Plüton arasındaki süregelen altmışlık açının altında gelir. İkizler, işte güçlü hareketler yapmayı amaçladığın için sürüşün eşsiz! Ancak, Jüpiter’in Mars karesi sayesinde hemen başarıya ulaşmak zor olabilir. Kare, sonunda çabalarınızda bir çeşit bolluk veya başarı yaşayacağınızı gösterir – ancak birkaç engelin üstesinden gelmeden değil. Profesyonel dönüşümün devam edebilmesi için uzlaşmayı gerektiren başka bir tarafla aranızda fikir ayrılığı olabilir!


Yengeç Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel taahhütlerinizde kendinizi ifade etmek, Mars altmışlık Pluto sayesinde kolayca gerçekleşir. Yengeç, sekstil sırasında biraz yaratıcılıkla profesyonellik dışı ilişkilerinizi ve anlaşmalarınızı aşılamak daha kolay olabilir! Ancak, Mars Jüpiter ile kare açı yaptığı için herkesi gemiye almak farklı bir hikaye olabilir. Kare, almak için vermeniz gerekebileceğini gösterir. Rolünüzde başarabilecekleriniz konusunda yaratıcı bir şekilde hırslı olsanız da, süreçlerinizi iş arkadaşlarınız tarafından desteklenmeye ihtiyacınız olabilir. Bu nedenle, herkesin niteliklerini karşılamak için yöntemlerinizi değiştirmeye açık olmanız gerekebilir.


Aslan Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars altmışlık Pluto sayesinde ev içi görevleri profesyonel yükümlülüklerle dengelemek nispeten sorunsuz olabilir. Leo, Jüpiter’in Mars karesiyle karşılaşana kadar iş-yaşam dengenizin biraz düzenli olduğunu fark edebilirsiniz! Hepsini yapıyor olsanız da, kare, tüm taahhütlerinizi yerine getirmek için bir tür iç gerilimi gösterir. Dışarıda, kişisel ve profesyonel yaşamlarınızı fethediyorsunuz. İçeride, her iki sektörde de pazarlığınıza düşeni yerine getirmek için sorumlulukları devretme konusunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Yardım istemenize izin verildiğini unutmayın!


Başak Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerindeki tutkularınız hakkında konuşmak, Mars’a altmışlık Plüton’da doğal olarak gelebilir. Başak, iş yerinize yeni bir şey davet etmek için mükemmel olan profesyonel beyin fırtınalarınız hakkında inanç ve heyecanla konuşabilirsiniz. Ancak Mars, Jüpiter ile kare açı yaptığı için herkes tarafından alınmayabilir. Kare, uzlaşmanın gerekli olduğunu gösterir. Evet, çok değerli fikirleriniz ve katkılarınız var ama bu herkesin sizinle aynı fikirde olacağı anlamına gelmiyor. Karşı tarafın söyleyeceklerine açık olun ve profesyonel projelerinizi hayata geçirmek için onlarla ortada buluşmaya çalışın.


Terazi Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars, Plüton’a altmış açı yapmaya devam ederken, mali durumunuzu büyük ölçüde dönüştürmek veya değiştirmek isteyebilirsiniz. Terazi, paranızla zirveye çıkmak için bir meslektaşınız veya kendiniz olsun, biriyle rekabet ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Altmışlık, fazla mesai yapmak veya ek mesai yapmak gibi fazla mesai yapma isteğinizi artırabilir. Maaşınız için pazarlık bile yapabilirsiniz, ancak Mars Jüpiter ile kare açı yaptığı için zorluklar olacaktır. Kare, tesadüfi olacağınızı, ancak zenginliklerin kolay gelmeyebileceğini gösterir.


Akrep Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, Mars Plüton’a altmış açı yapmaya devam ederken, artan otorite duygunuz iletişim tarzınıza yansıyor. İş yerinde yorumunuzla önemli değişiklikler yapma potansiyeline sahipsiniz. Bununla birlikte, Mars da Jüpiter’le kare açı yaptığından, bu değişiklikler kolay kolay kolay olmayabilir. Profesyonel başarı olasıdır, ancak yaratıcı kararlar veya tavizler olmadan olmaz. Başarılı bir lider olmanın bir parçasının aktif bir dinleyici olduğunu unutmayın. Uygulamaya çalıştığınız herhangi bir profesyonel değişiklikte bir fark yaratabileceğinden, başkalarının söyleyeceklerine veya tekliflerine açık olmalısınız.


Yay Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yay, iç müzakerecinize ne kadar çok dokunursanız, finansal durumunuz o kadar iyi olur! Mars, Plüton’a altmış açı yapmaya devam ettiği için, yanınızda bol miktarda finansal gücünüz var. İhtiyaçlarınızı ne kadar ileri sürerseniz ve sınırlarınızda ne kadar sağlam durursanız, cüzdanınızı şişirmek o kadar kolay olur. Bununla birlikte, Mars, Jüpiter’le kare açı yapıyor ve bu da iletişimsel zorluklara işaret ediyor. Başarılı olmak için stratejilerinizde ince ayar yapmak gibi taktiklerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Kendiniz için daha güçlü bir iddiada bulunabilmeniz için diğer tarafın zayıf noktalarını bulmasını dinlemek de size fayda sağlayabilir!


Oğlak Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars, Plüton’u altmışlık açıyla döndürdüğünde, toplumsal destek bugün aşikar olabilir! Oğlak burcu, bugün profesyonel ağınızdan nazik bir söz veya teşvik desteği alabilirsiniz. Hatta birileri, sizi hayallerinize daha da yaklaştırabilecek kariyer özlemleriniz konusunda bir ipucuna sahip olabilir! Bununla birlikte, Mars ayrıca Jüpiter’le kare açı yapıyor ve bu da bazı finansal endişelerin olabileceğini gösteriyor. Topluluğunuzdan duygusal destek alabilirsiniz, ancak finansal desteğe de ihtiyacınız olabilir. Hayalleriniz için maddi tazminat hemen olmayabilir. Bununla birlikte, bazı gerekli ayarlamalarla başarılı olma potansiyeliniz hala makul!


Kova Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars, Plüton’a seksen yapmaya devam ettikçe yeteneğinizi sergilemek daha kolay hale geliyor. Kova burcu, lider olma ve mesleğinize yapı aşılama beceriniz bu uyumlu altmışlık sırasında daha da dikkat çekiyor! Ancak, Mars Jüpiter ile kare açı yaptığı için bazı potansiyel sorunlar olabilir. Kariyerinizde nispeten iyi gidiyor olsanız da, gizli yetenekleriniz sayesinde, kendiniz gibi hissetmeyebilirsiniz. Mesleki durumunuzla özdeşleşmede sorun yaşayabileceğiniz için bazı bilişsel uyumsuzluklar olabilir. Ancak kare, kariyerinizde daha fazla kendini ifade etme gücüne sahip olduğunuzu gösterir!


Balık Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Balık, profesyonel hayallerinizi gerçekleştirme yeteneğiniz, Mars’ın Plüton’a altmışlık açısı sayesinde makul. Altmışlık, profesyonel ve hatta eğitim topluluklarınızdan yardım istemenizi teşvik eder. Bir bağlantı, sizi profesyonel özlemlerinizi gerçekleştirmeye daha da yaklaştırabilecek yeni deneyimlere veya fırsatlara götürebilir. Bununla birlikte, Mars ayrıca Jüpiter’le kare açı yapıyor, bu da başarılı olma yeteneğinizden şüphe duyabileceğinizi gösteriyor. Square, kariyerinizde bunu yapmak için ihtiyacınız olan tüm araçlara sahip olduğunuzdan, eğitim yetenekleriniz veya becerileriniz hakkındaki kişisel şüphelerinizin üstesinden gelmenizi istiyor!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.