Günlük İş Burç Yorumları 27 Aralık 2021

27 Aralık Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 27 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayal kurmaya cesaret edin, Koç! Merkür Neptün ile sekstil yaparken, başarıyı hayal ediyor olabilirsiniz. Merkür, kariyer sektörünüzü, başarılarınızı ve kamu statünüzü düşünürken Neptün bilinçaltında “Ya eğer?” Birlikte uyum içinde, sekstil sizi kariyer yolunuzdaki potansiyel hakkında olumlu düşünmeye ikna eder. Alanınızda başarı, servet ve hatta şöhret hayal ediyor olabilirsiniz. Neptün yapmak yerine hayal etmek için olduğu için, bu altmışlık için temel atılıyor. Kariyerinizde yapmayı arzuladığınız bir şey varsa, oraya ulaşmak için bir strateji hayal edin!


Boğa Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dünya senin istiridyen, Boğa! Bugün, Merkür Neptün’ü altmışlık açıyla, topluluk, teknoloji ve hayaller sektörünüzle birlikte genişleme ve eğitim sektörünüzdeki yeni, güzel olasılıkları düşünmeye ikna ediyor. Altmışlık, rüya gibi ama sağlam bir enerjiye sahiptir ve bu, kariyerinizdeki makul “ya olsaydı” düşünmek için mükemmeldir. Özlemlerinizi paylaşmak için bugün profesyonel ağınıza ulaşmak isteyebilirsiniz. Ne de olsa, hangi şanslı bağlantının sizi arzularınıza ulaşmaya daha da yaklaştırabilecek mükemmel bir ipucuna veya fırsata sahip olduğunu asla bilemezsiniz. Dışarı çıkın ve profesyonel arzularınızın peşinden gidin!


İkizler Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs geri giden Plüton kavuşumu bir haftadan fazladır yörüngede olduğundan, gizli finansal dönüşüm olasılıkları oldukça uzun bir süredir mümkündü! İkizler, kavuşum yeniden yapılanma için bir katalizör olmuştur ve ideal olarak iş varlıklarınızı ve yatırımlarınızı kendi yararınıza yeniden işlemek için kullanılır. Bugün, Merkür altmışlık Neptün sayesinde yeni bir fikir veya ilham ortaya çıkarabilirsiniz! Neptün, profesyonel olasılıklarınızı hayal etmek için ilham alırken, Merkür kavuşum ile takılıyor. Değişim için ilham herhangi bir yönden veya bağlantıdan gelebilir, bu yüzden her türlü içgörüye açık olun!


Yengeç Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Devam eden Venüs retrosu Plüton kavuşumu sayesinde, profesyonel taahhütler sürekli bir yeniden yapılanma sürecinden geçti. Yengeç, bir haftadan fazla bir süredir yeni ve gelişmiş bir profesyonel ilişki veya bir anlaşmanın şartlarını arzulamış olabilirsiniz. Merkür Neptün’ün altmışlık derecesine sahip olduğu için bugün bir şans ya da ilham darbesi gelebilir! Altmışlık, sizi profesyonel taahhütlerinizi yeniden yapılandırmak için yeni deneyimler veya fırsatlar düşünmeye teşvik eder. Taahhütlerinizi geliştirmek veya genişletmek için yeni olasılıkları davet etmeyi düşünmelisiniz! Astrolojik enerji, sizi profesyonel gelişim için tüm yöntemleri düşünmeye davet ediyor.


Aslan Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs geri giden Plüton kavuşumu oldukça uzun bir süredir yörüngede olduğundan, işinizde kademeli değişiklikler yapmak için ilham alabilirsiniz. Leo, neyi değiştirmek veya yeniden yapılandırmak için ilham alıyorsun? İlham, bugün Merkür Neptün’ü altmışlık açıyla çarpabilir. Neptün, gizli dönüşüm sektörünüzde, birleştirilmiş varlıklarınızda ve yatırımlarınızda yeni fırsatlar hayal ederken, Merkür günlük iş ve rutin sektörünüzde birleşimi destekliyor. Birlikte, astrolojik enerji sizi işinizde yeni harcamalar hayal etmeye ikna eder; bu, profesyonel bir projeye veya hedefe daha fazla yatırım yapmak istiyorsanız mükemmel!


Başak Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcılık kıvılcımınızı bulmak zor olabilir, çünkü Venüs geri giden Plüton kavuşumu bir tür sanatsal tıkanıklık anlamına gelebilir. Başak, işte markanızı, sanatsal sürecinizi veya yaratıcı imzanızı yeniden gözden geçiriyor olabilirsiniz. Ancak değişim veya dönüşüm için ilham bulmak zor olabilir. Neyse ki, Merkür bugün Neptün ile altmışlık açı yapıyor, bu da yeni yönünüzün hayali bir bağlantıdan gelebileceğini ima edebilir. Size ilham veren biriyle konuşmayı düşünün! İstemeden bir şey söyleyebilirler veya sizi yaratıcı sürecinize dalmak için size bir heyecan artışı sağlayan yeni bir yöne işaret edebilirler.


Terazi Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs retrosu Plüton ile kavuşumunu sürdürürken ev hayatınız yavaş ama emin adımlarla değişiyor olabilir. Terazi, bu geçişte gezinirken, kavuşum arzuları değiştikçe ev işlerine ve ev projelerine dalmaya daha meyilli hissedebilirsin! Sürüşünüzü beslemek için, Mercury Neptün’ü de sextiles. Neptün daha iyi bir günlük rutin ve iş hayatının hayalini kurarken Merkür, ev yaşamınızı iyileştirmek için size yeni fikirler vererek ev sektörünüzdeki kavuşumu destekler. Altmışlık sayesinde, işte ve evde hedeflerinizi gerçekleştirmek için ilham alabilirsiniz!


Akrep Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geçen hafta, Venüs retrosu iletişim sektörünüzde Plüton ile birleşmeye devam ederken, zihniniz yeni olasılıklarla yarışıyor olabilir. Akrep, düşünceleriniz ve bakış açınız işyeri konuşmalarınızı dönüştürüyor olabilir. İlham arıyorsanız, bugün Merkür’ün Neptün’ü altmışlık derecesiyle daha fazla aramanıza gerek yok! Altmışlık, iletişim sektörünüzdeki dönüşümü desteklerken, yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzle uyumlu hale getirir. Profesyonel yeteneklerinize hitap eden yeni bir süreç, proje veya hedef için beklenmedik bir fikriniz olabilir. İş arkadaşlarınıza sunmaktan korkmayın!


Yay Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs geri giden Plüton kavuşumu yavaş ama emin adımlarla finans ve değer sektörünüzü dönüştürdüğü için para akılda. Yay, geçen hafta çantayı emniyete almanın yeni yollarını düşünüyor olabilirsiniz. İlhama ihtiyacınız varsa, Merkür ve Neptün arasındaki sekstil size yardımcı olabilir! Neptün geçim kaynağınızın hayalini kurarken, Merkür finans sektörünüzde birleşmenin zihinsel sürecini destekler. Birlikte, kozmik enerji sizi geleceği düşünmeden önce geçmişi düşünmeye ikna eder. Bir aile üyesinden veya önceki başarılı bir deneyimden ilham alabilirsiniz!


Oğlak Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs retrosu Plüton ile kavuşum yapmaya devam ederken, kişisel ve profesyonel dönüşüm geçen hafta yürürlüğe girdi. Oğlak, kariyerinizde size hizmet edebilecek yönlerinizi yeniden keşfediyor olabilirsiniz! Neyse ki, kendinizi bulmanın bir kısmı deneyimlerinizden ve başkalarıyla yaptığınız konuşmalardan gelebilir. Bugün Merkür Neptün’ü altmışlık açıyla boydan boya geçerken, sıkı sıkıya bağlı iş arkadaşlarınızla ve sizi profesyonel olarak tanıyan arkadaşlarınızla yaptığınız konuşmaları yansıtmak isteyebilirsiniz. Profesyonel olarak gelişmeye devam ederken onların bakış açılarına, geri bildirimlerine ve hatta fikirlerine güvenmelisiniz!


Kova Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gücünüzü taahhüt etme, girişim ve profesyonelleşme yeteneğinizde bulmak, Venüs retrosu Plüton kavuşumu sırasında devam ediyor. Kova, profesyonel yaşamınız için neyin yeniden yapılandırılması veya yeniden tasarlanması gerektiğini düşünürken zihinsel çalışmalar yapıyor olabilirsiniz. Bu bilinçaltında devam ederken, Merkür’ün Neptün ile olan altmışlığı yardımcı olabilir. Neptün değerlerinizi ve finansal potansiyelinizi hayal ederken, Merkür zihninizi yeni fikirlerle besler. Birlikte, kozmik tahmin, sahne arkasında profesyonel yüz gerdirme üzerinde çalışırken düşünülebilecek doğal bir yetenek veya becerilere işaret edebilir.


Balık Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Topluluklar, teknoloji ve hayaller profesyonel sürüşünüzü beslemeli, Balıklar! Venüs retrosu Plüton ile kavuşum yapmaya devam ederken, ağınızı, sosyal medya platformlarınızı ve arzularınıza ulaşmak için yöntemlerinizi elden geçiriyor olabilirsiniz. Bu süreç biraz can sıkıcı olabilir – özellikle yeniden başlamanız veya belirli yönleri iyileştirmeniz gerekiyorsa – ama buna değebilir! Bir cesaret artışı arıyorsanız, Merkür sekstil Neptün olabilir. Altmışlık, işinizin kimliğinize nasıl yansıdığını görmeniz için sizi ikna eder. Mesleğinizin bu yönlerini ne kadar geliştirirseniz, profesyonel olarak o kadar gelişirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.