Günlük İş Burç Yorumları 20 Aralık 2021

20 Aralık Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 20 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

20 Aralık 2021 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Zihinsel bir Pazartesi hakkında konuşun, Koç! Merkür bugün geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında, iş başında bir ampul anınız olabilir! Merkür kariyer sektörünüzden geçiyor, Uranüs retrosu ise finans ve değer sektörünüzü sallıyor. Birlikte, uyumlu üçlü hareketlidir, yeni fikirleri teşvik eder ve hatta tazminattan bahseder. Venüs retrosu, kariyer sektörünüzde hala Plüton ile kavuşum halinde olduğundan, dönen bir değer teması vardır. Meslektaşlarınızın profesyonelliğinize, katkılarınıza ve hatta başarılarınıza büyük değer verdiğini görebilirsiniz. Bu nedenle, bir zam veya hibe konusunda beklenmedik mali konuşmalar olabilir!


Boğa Burcu

20 Aralık 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dönüşüm mümkün, Boğa! Satürn kare Uranüs retrosu, benlik algınızı ve kariyer yolunuzu çekmeye devam ederken, buna ilişkin algınızı değiştirme potansiyeli var. Kareye ek olarak, güneş Jüpiter’i altmışlık yapacak ve kariyer sektörünüzle birlikte gizli yatırım sektörünüzde yeni bir umut ateşleyecek. Altmışlık, özellikle işbirlikçi sözleşmeler veya anlaşmalar olmak üzere, mesleğinize yaptığınız yatırımları yeniden gözden geçirmeniz için sizi ikna eder. Altmışlık, bu kaynakları kullanmayı ve kariyerinizi genişletmek için başkalarına yaslanmayı düşünmeniz gerektiğini ima eder!


İkizler Burcu

20 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yolun nereye gidebilir, İkizler? Merkür bugün geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında, bir sonraki adımınız hakkında beklenmedik bir gelişme yaşayabilirsiniz! Uranüs retrosu bilinçaltınıza çarparken Merkür, paylaşılan varlıklar ve yatırımlardan oluşan gizli sektörünüzden geçiyor. Her iki gök cismi birlikte, profesyonel varlıklarınız hakkında istikrarlı ancak değerli bir atılım önerebilir. Bir sözleşmede, işbirliğinde veya yatırımda bir şeylerin daha iyiye doğru değişebileceğini fark edebilirsiniz. Sonuç olarak, bundan önemli bir parasal veya mülk kazancı olabilir! Bu birleşme, satın alma veya satış için harika bir geçiş olabilir.


Yengeç Burcu

20 Aralık 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geçmişten gelen bir patlama geri gelebilir, Yengeç! Bugün Merkür, taahhütler sektörünüzü topluluk ve hayaller sektörünüze uyumlu bir şekilde bağlayan Uranüs retrosu ile üçgen açı yapıyor. Üçlü, profesyonel bir bağlantının bugün geri gelebileceğini gösteriyor! Eski bir meslektaşınızdan veya akıl hocanızdan haber alabilirsiniz. Aynı şekilde onlara da ulaşabilirsiniz. Daha büyük profesyonel ağınızdaki biriyle konuşursanız, kıvılcımlar uçuşabilir. Bir konuşma beklenmedik bir yöne gidebilir, özellikle de siz ikiniz bazı fikirleri birbirinizden sektirirseniz. Dostça bir şakanın nereye gidebileceğini kim bilebilir?


Aslan Burcu

20 Aralık 2021 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geri giden Satürn kare Uranüs’ün sürekli stresine rağmen, Jüpiter’i sekstil yapan güneş sayesinde bir rahatlama hissedebilirsiniz. Altmışlık, yaratıcılık sektörünüz ve taahhüt sektörünüzle kendini ifade etme arasındaki iyimserliği ikna eder. Leo, ihtiyaçlarınızı meslektaşlarınıza, ortaklıklarınıza ve profesyonel sözleşmelere ifade etmek için normalden daha cesaretli hissedebileceğiniz için, kareye aracılık etmek için altmışlığı kullanabilirsiniz. Ayrıca, bugünün altmışlık çizgisi sayesinde, mesleki taahhütlerinizdeki herhangi bir sorun için yaratıcı bir çözüm bulabilirsiniz!


Başak Burcu

20 Aralık 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Satürn kare Uranüs gerilemesi işinizde genişlemenin ve risklerin önemini vurgulamaya devam etse de, bugün dikkate alınması gereken olumlu bir yön var! Güneş Jüpiter’e 60’lık açıyla yaklaşırken, iş-yaşam dengenizde kolaylık bulabilirsiniz. Başak, yapmaya karar verdiğin her şeyi yenebileceğin olumlu, umutlu bir bakış açısı benimsemenin zamanı geldi! Altmışlık, hem ev yaşamınızda hem de iş yaşamınızda hedeflerinize ulaşmanız için sizi cesaretlendirir. İşin püf noktası olumlu kalıyor ve neyse ki, Mercurial etkisi, ilerledikçe delege etmeyi kolaylaştırabilir.


Terazi Burcu

20 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Basit bir konuşma nereye gidebilir, Terazi? Bugün güneş Jüpiter’e 60’lık açı yaparak pozitif bir iletişim genişlemesine işaret ediyor. Şans eseri, güneş iletişim sektörünüzde, Jüpiter ise yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzden geçerken profesyonel tutkularınız hakkında konuşmanızı inanılmaz derecede kolaylaştırıyor. Bugün, işte becerilerinizi veya yeteneklerinizi sergilemek için yeni bir girişime yol açabilecek Merkür üçgeni Uranüs retrosu ile güçlendirilmiş hızlı bir beyin fırtınası seansı yapabilirsiniz! Her iki geçiş de yeni bir projeyi hayata geçirmeyi veya bir hedefi yaratıcı bir şekilde ele almayı olumlu yönde etkileyebilir.


Akrep Burcu

20 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Orada mı takılıyorsun, Akrep? Şu andan itibaren, tüm profesyonel ve özel hedeflerinizi karşılayan bir iş-yaşam dengesi sağlamayı umduğunuz için geri giden Satürn kare Uranüs’te gezinmek zor olabilir. Neyse ki, Merkür bugün geri giden Uranüs ile üçgen açı yapacak ve bu da kareyi kırmanıza yardımcı olabilir. Üçlü, iletişim sektörünüzü ve bağlılık sektörünüzü vurur ve sizi işteki sorunlar hakkında konuşmaya teşvik eder. Üçlü sayesinde, profesyonel ilişkilerinizi ve anlaşmalarınızı çok daha kolay bir şekilde yönlendirmenizi sağlayacak yeni bir fikriniz olabilir!


Yay Burcu

20 Aralık 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir atılım için hazır olun, Yay! Bugün Merkür geri giden Uranüs ile üçgen açı yapıyor, günlük rutinleriniz ve işlerinizle birlikte finans ve değer sektörünüzü etkiliyor. Uyanma, sarsılma enerjisi, iş hayatınızı daha iyiye yönlendirebilir. Özellikle katkılarınıza göre ödeme alıyorsanız, değer sorunu ortaya çıkabilir. Yani maaşınıza bağlı olarak, iş iki yoldan biriyle gidebilir! Maddi bir teşvik için daha çok çalışmaya veya size nasıl davranıldığına ve size nasıl ödeme yapıldığına göre çalışmaya meyilli hissedebilirsiniz. Merdiven ise, bunu akıllıca yapmaya çalışın!


Oğlak Burcu

20 Aralık 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün kendini ifade etmek için mükemmel bir gün Oğlak! Merkür geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında, kimlik sektörünüz yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzle bağlantılıdır. Üçgen bir ampul anı üretebilir. Ampul anınız, dosyaları en sevdiğiniz renklerle renk kodlaması veya alanınızı sizin için en uygun şekilde düzenleme gibi günlük hedeflerinizi nasıl tamamladığınıza ilişkin olabilir. Ayrıca, bir üniformayı süslemek veya profesyonel görünümünüzü yeniden icat etmek için eğlenceli aksesuarlar gibi, tarzınızla kendinizi ifade ederken inanılmaz derecede kendinden emin hissedebilirsiniz.


Kova Burcu

20 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Stresli Satürn kare Uranüs retrosu boyunca ev içi görevlerde ve profesyonel yolunuzda gezinmenize rağmen, çabalarınızda inanılmaz bir şekilde desteklenmiş hissedebilirsiniz. Bugün, kimliğinizi topluluklar ve dostluklar sektörünüzle uyumlu hale getiren güneş Jüpiter’e seksen katlıyor. Kova, destek, yardım veya doğrulama için ulaşmaktan korkmayın. Sizi destekleyebilecek birkaç arkadaşınızdan daha fazlasına sahipsiniz. Destek ağınız bir nedenden dolayı burada – kullanın! İş arkadaşlarınızdan yardım isteyin, görevleri gerektiği gibi devredin ve iş gününüze devam ederken arkadaşlarınıza güvenin.


Balık Burcu

20 Aralık 2021 Pazartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeteneklerini ve becerilerini gösterme zamanı, Balık! Güneş bugün Jüpiter’e altmışlık açı yaparken, yeteneklerinizi sergilemeye hazır hissedebilirsiniz. Jüpiter’in etkisi, gizli yetenek sektörünüzde sonsuza kadar tutulamaz, bu nedenle bugün işte maceracı hissedebilirsiniz. İçinizdeki dehayı, mucitinizi veya yaratıcılığınızı ortaya çıkarmayı düşünün. İçinizdeki çılgın dehanın işte ne kadar iyi olduğuna şaşırabilirsiniz! Biraz farklı olmak veya kariyerinize farklı şekilde devam etmek kötü bir şey değil. Bu sayede inanılmaz derecede başarılı olacaksınız, bu yüzden bu yaratıcı zihniyete adım atın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.