Günlük İş Burç Yorumları 18 Aralık 2021

18 Aralık Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 18 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler burcunda dolunay bugün zirveye ulaşırken iletişim, yerel topluluk ve kısa mesafeli seyahat sektörünüz aydınlanıyor. Koç, sözlü Ay bazı işyeri tartışmalarını tamamlıyor, hatta konuşma konularını gündeme getiriyor olabilir! Ayrıca bir anlaşmayı da kapatabilirsiniz. Ancak ay enerjisi iki yoldan birine gidebilir, bu yüzden seçenekleriniz olabilir. Seyahat şeklinizi değiştirdiyseniz veya iş yeriniz yer değiştirmişse işe gidiş geliş biraz farklı olabilir. Acil işinizdeki diğer değişiklikler, çalışanların bir dalgalanmasını bile içerebilir!


Boğa Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugünün İkizler burcundaki dolunayı para, değer ve mülk sektörünüzde parlıyor! Boğa burcu, mali durumunuz hakkında özellikle duygusal hissedebilirsiniz, çünkü ay, yolunuzdaki iki yoldan birini tercih edebilir. Değer söz konusu olduğundan, Mercurial becerilerinizin daha iyi bilinmesini ve telafi edilmesini sağlamak için işte neler yapabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. İş ekipmanı gibi mülkler de bu ay tutulması sırasında satın alınabilir veya satılabilir! Neyse ki, ayın finansal konulara entelektüel bir yaklaşımı var, bu yüzden kararlar kalp yerine kafa ile olacak.


İkizler Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Her şey seninle ilgili, İkizler, bugün burcunda dolunay meydana geliyor! Mental Luna, profesyonel ilerlemeniz ve kimliğinizi yansıtmanızı istiyor. Son altı ayda işinizde tavrınızı değiştirmiş olabilirsiniz. Belki de çalışma görünümünüzü yeniden değiştirdiniz veya zaman geçtikçe kendinizi farklı bir şekilde taşıdınız. Şimdi dolunayın altında, işyerinde kendinizi nasıl sunmaya devam etmek istediğinizi düşünmelisiniz. Olmak istediğiniz türden profesyonel olmanıza izin verildiği için bir kimlik krizini bırakabilirsiniz!


Yengeç Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler burcundaki dolunay, zayıf ve güçlü yönlerinizden oluşan gizli sektörünüzü aydınlatırken, bugün zihinsel bir yağmur kontrolü yapma zamanı. Yengeç, Mercurial becerilerinin son altı ayda ne kadar geliştiğini bir düşün. Geri bildiriminizi başlatmak veya iletişim becerilerinizi tanıtmak için iş yerindeki fırsatlar, sizi zihinsel güçlü yönlerinizi geliştirmeye itmiş olabilir. Dolunay zirveye ulaşırken, Mercurial güçlerinizle nasıl ilerlemeye devam edebileceğinizi düşünmeye çağrılıyorsunuz. Bunu yapmak için, fikrinizi dile getirme veya kendinizi işe koyma konusundaki endişelerinizi gidermeniz gerekebilir.


Aslan Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Arkadaşlıklar, topluluklar ve hayaller son altı ayda büyümüş veya değişmiş olabilir. Leo, beklenmedik bir şekilde bazı meslektaşlarına yakınlaşmış olabilirsin. Profesyonel ağınız değişmiş, potansiyel olarak yeni yönlere doğru genişlemiş veya sizinkinden farklı bir sektörden profesyonelleri benimsemiş olabilir. Profesyonel rüyalar, olası olmayan şekillerde ortaya çıkmış olabilir ve potansiyel olarak bunlar arasında seçim yapmanıza neden olabilir. Şimdi İkizler burcundaki dolunay altında, bu yolculuk üzerinde düşünmenin zamanı geldi. Başa gelen her şeyi kendi yolunda değerlendirin ve profesyonel genişlemeniz için teşekkür edin!


Başak Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hangi yolu seçeceksin, Başak? İkizler burcundaki dolunayın altında, kariyer sektörünüz ve başarılarınız odakta. Son altı ay, beklenmedik bir şekilde bir kariyerle diğerine geçmiş olabileceğiniz için profesyonel olarak çok önemli olabilirdi. Ayrıca sektörünüz veya alanınızdaki çeşitli yollar üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Bu entelektüel ay tutulması sırasında yazma, topluluk önünde konuşma ve yayıncılık gibi önemli başarılar vurgulanabilir. Ay enerjisini kucaklarken, kendinizi başka bir profesyonel yola yönlendirilmiş veya bulunduğunuz yolda beklenmedik şekillerde genişlerken bulabilirsiniz!


Terazi Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleğinizde nasıl büyüdünüz, Terazi? İkizler burcundaki dolunay eğitim, seyahat ve deneyim sektörünüzü aydınlatarak son altı ayın profesyonel olarak ilerleme kaydettiğini gösterir. Sizi yeni ortamlara maruz bırakabilecek iş için seyahat etme fırsatınız olmuş olabilir. Mesleki becerilerinizi geliştirebilseydiniz mükemmel olan seminerler, çalıştaylar ve diğer eğitim kursları mevcut olabilir. Bu ay tutulmasıyla, becerilerinizde ve deneyimlerinizde büyümüş olabileceğiniz için mesleki bilginizde daha gelişmiş hissedebilirsiniz.


Akrep Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler burcunda dolunay altında dönüşüm devam ediyor. Mercurial'dan etkilenen Luna, paylaşılan varlıklar ve yatırımlardan oluşan gizli sektörünüzü etkiliyor. Bu ay boyunca herhangi bir iş teklifi, finansal girişim ve varlık gözden geçiriliyor. Akrep, bu ay tutulması sırasında neye karar vereceksiniz? Özellikle başka şirketlerle veya bireylerle iş yapıyorsanız, işinizin finansal yönleriyle ilgili ciddi bir karar vermeniz gerekebilir. Bununla birlikte, İkizler İkizlerin işareti olduğu için ay enerjisi birden fazla seçenek sunabilir. Bu nedenle, bir yolu diğerine tercih etmeniz gerekebilir!


Yay Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son altı ay içinde, birden fazla iş teklifi ve ortaklığında gezinmiş olabilirsiniz. Size göz önünde bulundurmanız gereken çok şey veren çeşitli profesyonel fırsatlar ortaya çıkabilirdi. Şimdi İkizler burcunda dolunay altında, taahhütlerinizin zirvesini görüyor olabilirsiniz. Yay burcu, bir anlaşmayı veya ortaklığı diğerine tercih etme kararı alıyor olabilirsiniz. Ayrıca, önceki taahhütlerin tam bir döngüye girdiğini, en yüksek performans ve finansal getiri ile zirveye ulaştığını görebilirsiniz. Ay enerjisi İkizlerden etkilendiğinden, profesyonel taahhütleriniz iki yoldan birine gidebilir!


Oğlak Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, son altı ayda iş hayatınız ve rutininiz nasıl değişti? Rutinlerinizi genişletmiş, iş hayatınızı taze tutmak için birkaç ayarlamayla potansiyel olarak sallamış olabilirsiniz. İletişim becerileriniz rolünüzle son derece ilgili hale gelmiş olabileceğinden, Mercurial odaklı bir zaman da olabilirdi. Şimdi İkizler burcundaki dolunayın altında, ilerlemeniz üzerinde düşünmeye çağrılıyorsunuz. Rolleriniz veya sorumluluklarınız değişebileceği için işiniz değişmiş olabilir. Fiziksel çalışma ortamı da zihinsel bir düzenlemeden geçmiş olabilir.


Kova Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son altı ayda kendini işte nasıl ifade ettin, Kova? Bu süre zarfında, yaratıcı vizyonunuzu iş yerinde paylaşmış olabilirsiniz. Yazma, topluluk önünde konuşma ve düzenleme gibi Mercurial ortamlarını kullandıysanız, tutku projeleri vizyonunuz potansiyel olarak parlamış olabilir. İş yerindeki kişisel yeteneğinizi aşılamak memnuniyetle karşılanabilirdi! Çabalarınızın doruk noktası, bugünün İkizler burcundaki dolunayı altında açıkça görülüyor. Luna'nın enerjisi, iş yerindeki kişisel performansınızda bir zirveye işaret edebilir ve çabalarınızın ve özel dokunuşlarınızın ne kadar işe yaradığını gösterebilir!


Balık Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ev ve aile son altı ayda farklı bir anlam kazanabilirdi. Balık, daha sağlıklı bir iş-yaşam dengesine bağlı kalarak, belki de meslektaşlarınızla olduğu kadar ailenizle de zaman geçirerek iyileştirmeler yapmış olabilirsiniz. Hatta ev görevlerinde de önemli ilerlemeler kaydedebilirdin! Bu nedenle, İkizler burcundaki dolunay, profesyonel ve ev içi ilerlemenizi kutlar. Şimdiye kadar, iş-yaşam dengeniz konusunda daha iyi hissedebilirsiniz. Bugünün ay tutulması altında emeğinizin meyvelerinin geçiminize yansıdığını bile görebiliyordunuz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.