Günlük İş Burç Yorumları 17 Aralık 2021

17 Aralık Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 17 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Devam eden Satürn-Uranüs retrograd karesiyle stres artmaya başladığında, profesyonel topluluklarınızda ve hayallerinizde bir miktar değer görmekte zorlanabilirsiniz. Bu zamanda geleceğinizin potansiyel başarısını hayal etmeniz zor olabilir, Koç. Şans eseri, Venüs, profesyonel kariyer ve başarı sektörünüzde hala Plüton ile kavuşum halindedir. Bu nedenle, geleceği hayal etmek sizin için zor olsa da, ani profesyonel ilerlemeniz aşikar! Sektörünüzde veya alanınızda yeni bir başarı için şimdi her zamankinden daha fazla tanınabilirsiniz.


Boğa Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Satürn'ün geri giden Uranüs ile karesi açılmaya başladı, bu da profesyonel stresin arttığını gösteriyor. Boğa, kariyer yolunuzda ilerleme kaydetmek için konfor alanınızın ötesine geçmeniz gerekebilir. Siz uyum sağladıkça, deneyimler ve yüksek öğrenim sektörünüzde Venüs Plüton ile birleşmeye devam ettiği için mide değişikliği yapmak daha kolay olabilir. Kariyerinizde başarıya giden ilk adımın yeni bir şey öğrenmek için kendinize meydan okumak olduğunu fark edebilirsiniz. Yeni veya farklı bir deneyime doğru küçük bir adım atmak, kareye aracılık edebilir!


İkizler Burcu

17 Aralık 2021 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Satürn ile geri giden Uranüs arasındaki kare sayesinde konfor bölgenizi genişletmeyi düşünmeye zorlanırken, Venüs kavuşum Plüton'dan bir rahatlama hissedebilirsiniz. İkizler, bir sonraki adımınızı düşünürken, profesyonel dönüşüm duygunuz ayaklar altında. Yapıya, disipline yatırım yapmanın ve liderlik yeteneklerinizi geliştirmenin karşılığını alacağınızı görebilirsiniz. Bu nedenle, birleşme sonucunda dönüştürdüklerinizi gösterebileceğiniz bir deneyim aramayı düşünün. Kendinizi test etmek için zorlamadığınız sürece ne kadar ilerlediğinizi asla bilemezsiniz!


Yengeç Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Satürn'ün geri giden Uranüs ile karesi devam ederken, hangi hayallere ve topluluklara yatırım yapılacağını bulmak zor. Neyse ki, profesyonel taahhütler, ilişkiler ve sözleşmeler sektörünüzde Venüs Pluto kavuşumunun anında rahatlamasını hissedebilir veya görebilirsiniz. Yengeç burcu, bugün devam eden mesleki taahhütlerinizin ne kadar iyi gittiğine odaklanın. Ortakların masaya ne getirdiğini veya hangi anlaşmaların profesyonel olarak ilerici olduğunu düşünün. Her ne işe yarıyor gibi görünüyorsa, devam eden kareye aracılık etmek için yatırım yapmayı düşünmeniz gereken şey bu olabilir! Sonuç olarak, zamanınızı, paranızı ve enerjinizi daha fazla neye adayacağınızı zaten biliyor olabilirsiniz.


Aslan Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Satürn-Uranüs gerilemesi gelişmeye devam ederken, benzersiz bir iş teklifi, ortak veya teklif için uzun vadeli taahhütlerde bulunmak zor olabilir. Ancak Venüs, rutin ve iş sektörünüzde Plüton ile birleşmeye devam ettiği için işinizdeki güncel olaylar olumlu olabilir. Leo, olumlu bir şekilde dönüştüğü için işinizin gidişatından özellikle memnun olabilirsiniz. Bağlaç, dünyevi doğası sayesinde biraz kararlıdır, ancak muhtemelen iş yerindeki popülerliğinizin arttığını ima eder. Devam eden meydan hakkında sinirlerinizi sakinleştirebilecek destekleyici iş arkadaşlarınız tarafından güçlenmiş hissedebilirsiniz.


Başak Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Satürn kare Uranüs retrograd geçişi altında bir sonraki profesyonel hareketinizi bulmanın gerginliğine rağmen, Venüs kavuşum Plüton'dan ilham alabilirsiniz! Başak burcu, kavuşum devam ederken, yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüz hafta boyunca çiçek açtı. Bir tutku projeniz veya işte kendinizi ifade etme yolunuz olabilir; bu, kareye aracılık edecek ilham bulmak için mükemmel bir başlangıç noktasıdır. Sonuç olarak, işinizin gitmesini istediğiniz yönü şekillendirebilecek fırsatlar yolunuza çıkmaya başlayabilir.


Terazi Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, Satürn-Uranüs retrograd karesinde çalışmaya devam ederken, işte harcadığınız zamana değecek şeyleri düşünmelisiniz. Satürn, yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüze yapı getirmeye çalışıyor, sanatsal vizyonunuzun işinizde parlaması için sorumlu bir yapıyı teşvik ediyor. Bu arada, Uranüs gerilemesi yatırımlarınızın potansiyel değerini yeniden gözden geçiriyor, ancak Uranüs yeni çabalara yol açabileceğinden bu durum çarpık olabilir. Square, ortak profesyonel yatırımlarınızla tüm fırsatları değerlendirmeye ve her sonuca hazırlıklı olmaya teşvik ediyor!


Akrep Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Satürn geri giden Uranüs ile kare açı yapmaya devam ederken, profesyonel ilişkilerinize ve taahhütlerinize aracılık eden bir gerilim olabilir. Akrep, bu karenin bir sonucu olarak iş-yaşam dengenizi korumak zaten stresli olabilir. Ancak Venüs hala Plüton ile kavuşum halinde olduğundan, iletişim sektörünüz etkileyici bir şekilde zorlayıcı. Meydanda manevra yapmak stresli olsa da, bağlaç, yardım istemek veya iş yerinde kolayca yetki vermek için konuşmanıza yardımcı olabilir. Yardım teklif edilirse, tekliflerini kabul edin! Bunu yalnız yapmak zorunda değilsin.


Yay Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Umarım, Venüs ve Plüton arasındaki devam eden kavuşum bu hafta meyvesini vermiştir, Yay! Dünyevi, kapitalist birleşme, finans ve değer sektörünüzden geçiyor. Belki fazla mesai yaparak veya normalden daha fazla para kazanarak maaşınızda potansiyel olarak bir artış görebilirsiniz. Sırada bir bonus bile olabilir! Maaşınızı müzakere ettiyseniz, bu konjonktür başarılı bir şekilde zam almanıza yardımcı olabilir. İşe olan katkılarınız da bu zamanda oldukça değerlidir, belki de parasal bir teşvik veya övgü sözleriyle ilişkilendirilir.


Oğlak Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Satürn kare Uranüs gerilemesi ile artabilecek potansiyel değer çatışmasına rağmen, burcunuzdaki Venüs Plüton kavuşumu sayesinde biraz rahatlama hissedebilirsiniz. Oğlak, bu hafta iş yerinde normalden daha güçlü bir duruş sergilemiş olabilirsiniz. Diğerleri rehberlik için size daha fazla başvurabilir veya özel görevlerde size güvenilebilirdi. Süpervizörler ayrıca nazik övgü sözleriyle sizi güçlendirebilirdi. Profesyonel gardırobunuzu yükseltebileceğiniz gibi, tarzınızı sergilemek de iş yerinizin konuşması olabilirdi.


Kova Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, işyerinde kendinize nasıl değer veriyorsunuz? Satürn kare Uranüs retrosu gezinmek için stresli olsa da, iş yerinize hangi becerileri ve vizyonu getirebileceğinizi anlamak oldukça önemli olabilir. Meydanda çalışırken, profesyonelliğinize yakından bakmak zorunda kalacaksınız. Kendinizi işyerinde otantik bir şekilde sunuyor musunuz? İşinizde kim olduğunuz için değerli hissediyor musunuz? Meydan, Aralık ayının geri kalanında profesyonel olarak olgunlaşmanızı sağlarken bu soruları göz önünde bulundurun!


Balık Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Balık, Venüs, topluluk ve hayaller sektörünüzde Plüton ile birleşmeye devam ederken, profesyonel ağınızdaki bireylerle bağlantı kurmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Sizin ve diğer beklenmedik meslektaşlarınızın benzer mesleki ilgi alanlarını paylaştığını görebilirsiniz. Birisi sizinle aynı yönlerden zevk aldığını veya benzer bir vizyonu paylaştığını bildirirse, onlara ulaşın! Alanınıza veya sektörünüze olan ortak ilginizden dolayı değerli, dönüştürücü bir bağlantı kurabilirsiniz. Sonuç olarak, alanınızdaki diğer kişiler, bağlantı kurduğunuzda ve ilgi gösterdiğinizde profesyonel hayallerinizi daha ciddiye alabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.