Günlük İş Burç Yorumları 16 Aralık 2021

16 Aralık Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 16 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

16 Aralık 2021 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Satürn, geri giden Uranüs ile üçüncü ve son karesine başlıyor, topluluk sektörünüz ve hayalleriniz ile finans ve değer sektörünüz arasında gerilim yaratıyor. Kare önemli bir süre küre içinde olacak, bu nedenle ağ oluşturmanın veya profesyonel hayallerinizi gerçekleştirmenin değerini görmekte zorlanabilirsiniz. Sonuç olarak, bazı mali mücadeleler yaşayabilirsiniz, Koç. Hayalleriniz için finansal veya profesyonel destek için topluluğunuza güvenemeyebilirsiniz, bu da sizi geri bırakabilir. Kendinizi güvende hissetmek için bir tasarruf hesabı hazırlayın!


Boğa Burcu

16 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hazır mısın, Boğa? Satürn geri giden Uranüs ile üçüncü ve son karesine başlıyor ve kariyer sektörünüz ile kimlik sektörünüz arasında gerilim yaratıyor. Evren bir kez daha size doğru profesyonel yolda olup olmadığınızı soruyor. Kariyerinizle uyumlu olup olmadığınızı veya profesyonel bir başarı ile tanınıp tanınmayacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Bu özellikle uzun bir geçiş olduğu için gergin bir zaman olabilir, ancak bundan kariyerinize dair daha net bir vizyonla çıkacaksınız.


İkizler Burcu

16 Aralık 2021 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Korkunç Satürn kare Uranüs retrograd geçişi sonunda burada, İkizler! Bu özellikle uzun geçişte manevra yaparken, sürekli olarak konfor bölgenizi ve yeni bir şey deneyimleme potansiyelinizi düşüneceksiniz. İdeal olarak, sabit bir maaş ve istikrarlı bir çalışma ortamı içeren iş güvenliğine sahip olmak istersiniz. Ancak biraz sıkılmış ve huzursuz olabilirsiniz, ancak değişim fikri gözünüzü korkutabilir. Son kare boyunca, geleceğin neler getirebileceği konusunda açık fikirli olarak kariyer yolunuzdaki yeni fırsatları keşfetmeye teşvik ediliyorsunuz.


Yengeç Burcu

16 Aralık 2021 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yatırıma değer olan nedir, Yengeç? Satürn son kez geri giden Uranüs ile kare açı yapmaya başlarken, paylaşılan yatırımlar ve varlıklardan oluşan gizli sektörünüz, topluluk sektörünüz ve hayallerinizle çelişiyor. Profesyonel hayallerinize zamanınızı, enerjinizi ve hatta paranızı yatırmaya devam ederken, topluluğunuzdan destek eksikliği hissedebilirsiniz. Profesyonel hayallerinizi takip ederek elde edeceğiniz finansal başarı da yakın değil. Meydan ne kadar zor olsa da, kariyerinizde başarılı olmak için üstesinden gelmeniz gereken bir engel olarak düşünün.


Aslan Burcu

16 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hazır ol Leo! Satürn'ün geri giden Uranüs ile son karesi bugün başlıyor ve taahhütler, ortaklıklar ve sözleşmeler sektörünüz arasında kariyer ve başarı sektörünüze karşı gerginlik yaratıyor. Uzun geçiş, kariyer yolunuzla ilgili önemli ölçüde zor kararlar vermek zorunda kalacağınız son zamandır. Ortaklar, sözleşmeler ve anlaşmalar arasında seçim yapmanız gerekebilir. Profesyonel konfor alanınızın ötesine geçmek zorunda kalabileceğiniz için karar vermek zor olabilir. Bu zorlu bir geçiş olsa da, profesyonel büyümenizi sürdürmek için doğru taahhütleri bulmak için olumlu bir etkiye sahip olabilir.


Başak Burcu

16 Aralık 2021 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Satürn bugün son kez Uranüs retrosu ile kare açı yapmaya başlıyor ve günlük iş ve rutinlerinizi yüksek öğrenim, seyahat ve deneyimler sektörünüzle son bir kez karşı karşıya getiriyor. Başak, günlük rutininizi değiştirmeye teşvik ediliyorsunuz. Ancak, özellikle işinizi veya çalıştığınız yeri etkiliyorsa, değişim göz korkutucu olabilir. Seyahat etme fırsatının yanı sıra eğitim fırsatları aracılığıyla farklı becerileri geliştirme fırsatı da ortaya çıkabilir. Deneme süresi olmasına rağmen, meydanın sonunda öngörülemeyen profesyonel bir yola girebilirsiniz.


Terazi Burcu

16 Aralık 2021 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hangi tutku projesi seninle konuşacak, Terazi? Bugün Satürn, yaratıcılığınızı ve kendinizi ifade etme sektörünüzü, paylaşılan yatırımlar ve varlıklardan oluşan gizli sektörünüze karşı koyan son kez Uranüs retrosu ile kare açı yapmaya başlıyor. Özellikle profesyonel kendini ifade etmene yatırım yapmak istiyorsan, işteki tutku projelerine daha ciddi bir yaklaşım benimsemek isteyebilirsin. Ancak, bu ortak bir çabaysa, neye yatırım yapacağınızla ilgili sorunlar olabilir. Geçişin sonunda, bir sonraki yaratıcı yatırımınız için daha iyi bir yöne sahip olabilirsiniz.


Akrep Burcu

16 Aralık 2021 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Satürn son kez geri giden Uranüs ile kare açı yapmaya başlıyor ve ev ve aile sektörünüz ile taahhüt sektörünüz arasında gerilim yaratıyor. Akrep, karenin iş-yaşam dengenizle ilgili sorunları gündeme getirdiğini fark edebilirsiniz. Ev hayatınızdan daha öncelikli olabilecek profesyonel olmayan ilişkilerinizde ve anlaşmalarınızda gezinmek için daha fazla zaman harcıyor olabilirsiniz. Sonuç olarak, iki sektör arasındaki dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Umarım, meydanın sonunda işte ve evde yükümlülüklerinizi yerine getirebileceksiniz.


Yay Burcu

16 Aralık 2021 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Satürn, geri giden Uranüs ile üçüncü ve son karesine bugün başlıyor ve iletişim sektörünüz ile günlük iş ve rutin sektörünüz arasında gerginliğe neden oluyor. Yay burcu, bu son karede gezinmek için stresli olacak, çünkü yanlış iletişim ortaya çıkacak! Geçiş, ton, çim ve zamanlamanın kapalı olabileceğini ima eder. Hatta iş arkadaşlarınızla her zamankinden daha fazla fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Diyalogdaki gergin inatçılığa yaslanmak yerine yaratıcı uzlaşmayı tercih edin. Stresörlere aracılık etmek için iş arkadaşlarınızla konuşmanın ortasında buluşmak en iyisi olacaktır.


Oğlak Burcu

16 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Satürn bugün geri giden Uranüs ile son karesine başlarken değer sorunu geri dönüyor! Finans ve değer sektörünüz olan Oğlak, yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzü gergin bir şekilde etkiliyor. Bu uzun geçiş, vizyonunuzun ve işteki etkinizin buna göre telafi edilmediğini hissetmenizi tetikleyebilir. Aynı şekilde, bir maaş çeki için yaratıcılığınızdan fedakarlık ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Meydan size her iki dünyanın da en iyisini bulmayı öğretebilir, böylece finansal olarak güvende kalabilirsiniz ve aynı zamanda iş yerinizde kendi imkanlarınız dahilinde kendinizi ifade etmenin bir yolunu bulursunuz.


Kova Burcu

16 Aralık 2021 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, üçüncü ve son Satürn-Uranüs retrograd karesi bugün başlıyor, 2021 bitmeden önce olgunlaşmak için son hamleniz! Meydan, kimlik sektörleriniz ve eviniz arasında gergin bir görünüm yaratır. Bu zamanlardan önceki karelerden temalar yeniden ortaya çıkacağından, Şubat ortası ve Haziran ortasını düşünün. Ev projelerinizin ve ailevi çalışmalarınızın gidişatını yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Bireysel arayışlarınızın ev içi görevlerinizle nasıl uyumlu olduğunu düşünmeniz gerekebileceğinden, iş-yaşam dengesi yeniden gündeme gelebilir. Stresli olsanız da, bundan öncekinden daha iyi çıkacaksınız!


Balık Burcu

16 Aralık 2021 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Satürn son kez geri giden Uranüs ile kare açı yapmaya başlıyor ve gizli zayıflık sektörünüz ile iletişim sektörünüz arasında endişeye neden oluyor. Balıklar, bu son karede zihinsel olarak normalden daha fazla stresli hissedebilirsiniz. İş yerinde konuşmanız veya konuşmanıza bakış açınızı eklemeniz zor olabilir. Sonuç olarak, fikirlerinizin, görüşlerinizin ve bakış açılarınızın değerini görmekte zorlanabilirsiniz. Bu nedenle, iş yerinde normalden daha sessiz olabilirsiniz. Bununla birlikte, iletişim yeteneklerinizi yoğun bir şekilde göz önünde bulundurabileceğiniz için bu yararlı olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.