Günlük İş Burç Yorumları 11 Aralık 2021

11 Aralık Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 11 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür bugün Jüpiter ile sekstil yaparken, profesyonel olarak aydınlanmış hissedebilirsiniz! Koç, mesleğinde ne keşfedebilir veya öğrenebilirsin? Altmışlık, sizi profesyonel olarak büyümek için yeni fırsatlar aramaya teşvik eder. Herhangi birinin keşfetmeye değer fırsatları olup olmadığını görmek için daha geniş ağınıza ulaşmanın zamanı gelmiş olabilir. Güneş de bugün Neptün ile kare açı yaptığından, ilk önce ne yapacağınızdan biraz emin olabilirsiniz. Kariyerinizde bir sonraki adımınızı tasavvur etmek faydalı olabilir. Ne öğrenmek veya deneyimlemek istediğinizi tanımlayın, ardından vizyonunuzu destekleyen fırsatları araştırın.


Boğa Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Zeki Merkür bugün genişleyen Jüpiter'i altmışlık açıyla döndürdüğünde, kariyer yolunuzu dönüştürmek için güçlenmiş hissedebilirsiniz. Boğa, kariyerinizi ilerletmek için hangi arayışlara veya çabalara yatırım yapmayı düşünebilirsiniz? Altmışlık, kişiliğinize hitap eden benzersiz bir şekilde kariyer yolunuzu tanımlayabilecek yeni yatırımlara veya fırsatlara zihninizi açabilir. Ama yolunuzu gözden kaybetmemek için güneş karesi Neptün'ü aklınızda tutun. Meydan, sizi yeni profesyonel yükseklikler hayal etmeye teşvik eder, ancak bunu gerçeğe dönüştürmek yerine hayaller içinde kaybolma noktasına kadar değil.


İkizler Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Merkür, Jüpiter'i altmışlık açıyla çizerek, profesyonel taahhütleriniz, sözleşmeleriniz ve ilişkileriniz hakkında fikirlerinizi dile getirmenizi teşvik ediyor. İkizler, konuşma zamanı! Altmışlık, özellikle taahhütlerinizin bir yere varması için bir vizyonunuz varsa, üretken diyalogu ve sorgulamayı teşvik eder. Bununla birlikte, güneş bugün Neptün ile kare açı yapıyor, bu da hiçbir şeyin yanlış anlaşılmaması için konuşmalar için net bir vizyona sahip olmanız gerektiğini ima ediyor. Meydan, profesyonel çabalarınız için hayallerinizi kucaklar ama size konuşmaların nereye varabileceği konusunda gerçekçi bir zihniyete sahip olmanızı hatırlatır.


Yengeç Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mental Mercury, bugün genişleyen Jüpiter'i altmışlık açıyla, çalışma sektörünüzü ve rutinlerinizi, paylaşılan varlıklar ve yatırımlardan oluşan gizli sektörünüzle birleştiriyor. Yengeç, iş konuşmanızı bir araya getirmek için ideal bir gün olabilir. Bir projeyi hayata geçirmek için iş arkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız olabilir, bu nedenle bugün planlama için kullanılabilir. Güneş de Neptün ile kare açı yaptığından, çok erken konuşmaktan vazgeçmek isteyebilirsiniz. Proje veya hedef için vizyonunuzu, onu nasıl tanıtmak istediğinizi tanımlayın ve ardından adımı uygulayın.


Aslan Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Leo, eğer bugün herhangi bir şeyi taahhüt edeceksen, o zaman sanatsal vizyonuna hitap eden anlaşmalara ve ilişkilere bağlı kal! Merkür, Jüpiter'e altmışlık açı yaptığından, yaratıcılığınızı konuşmanın gücüyle profesyonel taahhütlerinize sokmanın nispeten kolay olduğunu görebilirsiniz. Ancak güneş aynı zamanda Neptün ile de kare açı yapıyor, bu nedenle profesyonel taahhütlerinizi bir sonraki seviyeye taşımanın günü olmayabilir. Neptün, taahhütlerinize bakış açınızı çarpıtabilecek potansiyel bir gri alan oluşturabileceğinden, paylaşılan varlıkları veya yatırımları kabul etmek ideal olmayabilir.


Başak Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür Jüpiter'i altmışlık açıyla döndürdüğünden, özel hayatınız ile profesyonel hayatınız arasındaki dengeyi bulmak nispeten kolay olabilir. Başak, bu altmışlık sayesinde hem evde hem de işte iletişimin aktığını görebilirsin! Sonuç olarak, her iki alandaki yükümlülüklerin yerine getirilmesi, kısa ve öz bir iletişimle ağrısız olabilir. Ancak güneş, Neptün ile kare açı yapıyor, bu da ev içi görevlere ilişkin bazı taahhütlerin belirsiz olabileceğini gösteriyor. Taahhütlerinizden veya ilişki durumunuzdan emin değilseniz, konuşmayı başlatırken çok net olun. Netlik bugün başarılı olmanın anahtarıdır!


Terazi Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür altmışlık Jüpiter sayesinde kendini ifade etme kolayca gerçekleşir. Terazi, işte yaratıcı yönünüzü paylaşmak için ilham alabilirsiniz. Altmışlık, devam eden projeleri hızlandırmak veya kişisel bir dokunuş eklemek gibi sanatsal yeteneklerinizi olumlu yönde etkileyebilir. Bununla birlikte, güneş aynı zamanda Neptün ile kare açı yapar ve bu da yaratıcı yönünüzün istendiği gibi alınmayabileceğini gösterir. Sanatsal becerilerinizi sergilerken bir şekilde yolda veya profesyonel yönergeler dahilinde kalmak isteyebilirsiniz. Sonuçta, iş arkadaşlarınız daha modern bir şey arıyorsa, önemli bir projeyi veya görevi yanlışlıkla kişiselleştirmek istemeyebilirsiniz.


Akrep Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür Jüpiter ile sekstil yaparken, finansal durumunuzu yeniden gözden geçirmek için ideal bir geçiş olabilir. Akrep, sekstil boyunca geçiminizin yanında maaşınızı da düşünebileceğiniz için para aklınızda. Zihniniz finansal olanaklarla genişledikçe, güneş karesi Neptün bu tür vizyonları engelleyebilir. Kare, özellikle de yararlanmak için yaratıcı bir yan aceleniz varsa, paranızın nereden geldiğini gerçekçi bir şekilde düşünmenizi istiyor. Finansal başarı rüyasında kaybolmak kolaydır, bu nedenle meydan size topraklı kalmanızı hatırlatır.


Yay Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yay burcu, bugün Merkür Jüpiter'i altmışlık yaparken sözlerinin arkasında güç var. Bir Mercurial pozisyonunda çalışıyorsanız, bugünün altmışlık konumu olumlu yönde etkili olabilir! Konuşurken ve işyerinde başkalarıyla iletişim kurarken yaratıcılığın kolayca aktığını görebilirsiniz. Sohbet, yeni olanaklarla da genişleyebilir! Ancak güneş, vizyonunuzla yolda kalmanız için hatırlatıcınız olan Neptün ile de kare açı yapıyor. Kare, konuşma kasırgasında potansiyel olarak kaybolmayı gösterir, bu nedenle konuşma ve yapmak istediğiniz noktalar için nihai hedefinize bağlı kaldığınızdan emin olun.


Oğlak Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün, Merkür Jüpiter'i altmışlık açı yapıyor, bu da biraz para kazanma potansiyelinizin katlanarak ileri gidebileceğini gösteriyor! Oğlak burcu, kozmos sizi daha fazla para kazanmak için her yolu, yolu ve fırsatı düşünmeye teşvik eder. Altmışlık, alanınızdaki yeni kazançlı olasılıkları değerlendirmek için mükemmel olan algınızı ve zihninizi genişletir! Ancak güneş aynı zamanda Neptün ile de kare açı yapıyor ve bu da hayallerinizi kontrol altında tutmanız gerektiğini gösteriyor. Kesinlikle yeni finansal fırsatlar düşünmelisiniz – ancak mantıklı. Şans bir gecede olmaz. Yani, daha büyük bir maaş çeki için istediğiniz gibi, kare gerçeğe olan bağınızdır.


Kova Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki özlemleriniz için toplumsal destek, bugün Merkür'ün Jüpiter'e altmışlık açı yapmasıyla kendini gösterebilir. Jüpiter, Merkür'ün gezinme, hayal kurma ve bağlantı kurma yeteneğini destekler. Bu nedenle, profesyonel topluluğunuz Kova ile yeniden bağlantı kurmanın zamanı gelmiş olabilir! Topluluğunuzdaki herhangi birinin genişletecek bir şeyi olup olmadığını görmek için kariyer özlemlerinizi de ortaya koyabilirsiniz. Bununla birlikte, güneş aynı zamanda Neptün'le kare açı yapar, bu nedenle daha büyük topluluğunuza ulaşmaktan herhangi bir acil finansal başarı göremeyebilirsiniz. Herhangi bir şey olursa, biraz para kazanmak için potansiyel fırsatlar hakkında karışık sinyaller olabilir.


Balık Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür bugün Jüpiter ile altmışlık açı yaptığında, kariyer yolunuz için yeni ve gelişmiş hayalleriniz olabilir. Balık, sekstil, bir işten hasret duyabileceğiniz zihinsel uyarıma uyan benzersiz yolları ve pozisyonları düşünmenizi ister. Ancak, güneş bugün Neptün ile kare açı yaptığından, kendinizi bu tür rollerde tasavvur etmek zor olabilir. Belirli profesyonel fırsatların veya kariyerlerin hayalini kurmak bir şeydir. Ancak kendinizi böyle bir konumda görmek başka bir kavramdır. Bu nedenle, profesyonel realiteniz ve fantezi kariyeriniz arasındaki zihinsel boşluğu kapatmak için günümüzün astrolojik geçişlerini kullanın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.