Günlük İş Burç Yorumları 10 Aralık 2021

10 Aralık Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 10 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Büyü sonunda bozuldu, Koç! Mars ve Jüpiter arasındaki kare, bugün Balık burcundaki ilk dördün ay olarak mükemmel olan tamamlandı. Luna harekete geçme konusunda ilham veriyor! Şimdi Balık burcu nitelikleriyle iş hayatınıza devam etme zamanı. Merhamet, bağlılık ve hizmetle hareket etmek için ilham alabilirsiniz. Ay, sizi profesyonel yolunuzda daha fedakar bir rotaya da götürebilir. Bu nazik ay boyunca size rehberlik etmesi için sezgilerinizi kullanarak kariyerinizle ilgili önemli bir karar da verebilirsiniz.


Boğa Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars ve Jüpiter arasındaki kare nihayet sona erdiğinde gerilim kırılıyor. Bugünün astrolojisi, ilk dördün Balık burcunda meydana geldiği için nispeten yumuşaktır. Boğa burcu, bu ay boyunca profesyonel topluluğunuz ve hayallerinizle duygusal olarak meşgul olabilirsiniz. Nazik Luna, kariyer hedeflerinize olan duygusal bağlılığınızı sorgular. Bir sonraki adımınızı aşırı analiz etmek yerine, bu adımı iyi niyetle atmanın zamanı gelmiş olabilir. Şefkatli ay enerjisi aynı zamanda profesyonel topluluğunuz için bir sevgi uyandırır, bu nedenle bu bağlantılara yardımları ve destekleri için teşekkür etme zamanı gelebilir!


İkizler Burcu

10 Aralık 2021 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars, bugün Balık burcundaki ilk dördün ay için tam zamanında Jüpiter'le olan karesini bitiriyor! İkizler, nazik Luna sizden kariyer, statü ve başarı sektörünüze sezgisel olarak bakmanızı istiyor. Özellikle belirli fırsatları diğer fırsatlara tercih etmeniz gerekiyorsa, hangi profesyonel yolu seçmek istediğinizi belirlemek zor olabilir. Güzel Luna, kalbinizin sesini dinlemenizi hatırlatmak için burada. Bazen, bunu söylemek yapmaktan daha kolaydır. Ancak kendinizi size neşe veren ve tatmin olmuş hissetmenizi sağlayan profesyonel tutkulara adamayı düşünmek akıllıca olabilir.


Yengeç Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars sonunda Jüpiter'in karesini aldı – yaşasın! Bugün Balık burcunda ilk dördün meydana geldiği için bu geçişin sonu zamanında geldi. Ay enerjisi nazik ancak eylemle sezgiseldir. Kanser, kariyerinizde hangi becerileri veya ilgi alanlarınızı geliştirebilirsiniz? Lovely Luna, profesyonel bilginizi genişletmek için her türlü fırsatı pasif bir şekilde değerlendiriyor. Bu hafta sonu bir fırsat karşınıza çıkarsa, kendinize bunun doğru olup olmadığını sorun. Bu ay boyunca, profesyonel gelişiminizin bir sonraki adımında sezginizin size rehberlik etmesine izin verin.


Aslan Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars-Jüpiter karesi nihayet sona erdiğinde gerilim kırılır. Bugün Balık burcundaki ilk dördün ay sayesinde astrolojik geçiş kolaylaştı. Leo, bugün profesyonel olarak paylaşılan varlıklarınızı ve ortak yatırımlarınızı dönüştürmek için ilham alabilirsiniz. Nazik Luna taahhütte bulunmaya hazır – ama önce içgüdülerini dinlemeden değil. Profesyonel çabalarınızdaki bir sonraki adımı düşünürken, yatırımlarınızın doğal olarak dönüşmesine izin vermenin zamanı gelmiş olabilir. Bununla birlikte, başkalarının paylaşılan varlıklarınızdan yararlanmaması için bir tür önlem alın.


Başak Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Artık Mars-Jüpiter karesi sona erdiğine göre, Balık burcundaki ilk dördün ayını tam olarak takdir edebilirsiniz. Lovely Luna, taahhüt ettiğiniz ortaklıklar ve sözleşmeler sektörünüzde parlıyor. Mesleki anlaşmalarınızda ve ilişkilerinizde yumuşak bir akış var. Başak, profesyonel bir ilişkiyi derinleştirmek veya yeni terimler önermek için harekete geçmek istiyorsanız, ay enerjisi sizden bunu şefkatle yapmanızı istiyor. İş meseleleri tatlılıkla halledilebilir. İşlerde yeni taahhütler varsa, olmasını istediğiniz gibi değil, olduğu gibi gördüğünüzden emin olun.


Terazi Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars-Jüpiter karesi nihayet sona erdiğinden, bugün Balık burcundaki ilk dördün ayının tadını çıkarmak daha kolay olabilir! Ay enerjisi, çalışma sektörünüzde, rutinlerinizde ve alışkanlıklarınızda. Cuma olmasına rağmen, işte yeni bir proje veya rutini canlandırmak için şimdiki gibi bir zaman yok! Terazi, profesyonel konularda daha nazik, şefkatli bir yaklaşım benimseyebilmen için ilham almak için Luna'ya bak. Bugün işe giderken hayallere veya düşüncelere kapılmamaya dikkat edin!


Akrep Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, yaratıcılığınızın Balık burcundaki ilk dördün altında parlamasına izin verilir. Artık Mars-Jüpiter karesi sona erdiğine göre, ay enerjisi nazik, rüya gibi enerjisini yayabilir. Luna, sanatsal vizyon ve kendini ifade etme yaratıcı sektörünüzde. Kişisel ifade duygunuz bugün işe girişini kolaylaştırabilir, ancak bu sefer ağırbaşlı bir duruşla. Ay enerjisi gerçekliğin katı sınırlarıyla ilgilenmediğinden, profesyonel hedefleriniz için son tarihler önemli olmayabilir. Neyse ki, ay, dönüşünüzü işinize koymak için mükemmel!


Yay Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Artık Mars Jüpiter ile kare açı yapmadığına göre, bir mola verme zamanı gelebilir, Yay! Müzakere etmek ve iş yerinde çizim tahtasına geri dönmek zor bir hafta olabilir. Bugün Balık burcunda ilk dördün yükselirken, duygusal enerjinizin evinize ve ailenize yöneldiğini hissedebilirsiniz. Ay enerjisi bir proje üzerinde çalışırken biraz kestirmeyi teşvik ettiğinden, enerjik olarak biraz tükenmiş hissedebilirsiniz. Neyse ki, hafta sonu neredeyse geldi, bu yüzden dinlenmek için bolca zamanınız olacak! O zamana kadar iş yerinde yarım kalan işleri tamamlamaya çalışın.


Oğlak Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün itibariyle Mars, Jüpiter ile karesini bitiriyor ve Balık burcunda ilk dördün ay var! Ay enerjisi, iletişim ve işe gidip gelme sektörünüzde parlıyor. Oğlak, dikkatli bir şekilde düşündükten sonra, işte bir şeyleri var olmaya hazır hissedebilirsiniz. Lovely Luna, tatlı bir ton ve nazik bir yaklaşıma ilham veriyor. Belki de amirlerinize sunmak istediğiniz yeni bir şey veya proje için bir taleptir. Bugün profesyonel konuşmalarınız ve konuşmalarınız hakkında konuşurken, bal ile sirke yerine daha fazla sinek yakalamaya ilişkin eski deyişi aklınızda tutun.


Kova Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Artık Mars, Jüpiter'i karelemeyi bitirdiğine göre, zihinsel sorunlarınız Balık burcundaki ilk dördün altında mali durumunuza yöneliyor. Lovely Luna, değer ve para sektörünüze nazikçe kayar. Ne zaman zor ay bir finans sektörüne çarpsa, kaynaklarınıza duygusal olarak bağlı hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Kova, mali durumunuzu güvence altına almak için duygusal olarak hareketlenmiş hissedebilirsiniz. Bu, bu hafta sonu fazladan çalışmanın tamamlanmasına, fazla mesai yapılmasına veya bir ek iş yapılmasına yol açabilir. Luna rüya gibi olduğundan, parasal başarıyı da görselleştirmek veya meditasyon yapmak isteyebilirsiniz!


Balık Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars ve Jüpiter arasındaki kare yükseldi, bu da bugün burcunuzda meydana gelen ilk dördün ayını takdir etmenizi sağlıyor. Balıklar, ay boyunca daha büyük bir kimlik duygusuna ve kişisel sunuma geçmek için ilham alabilirsiniz. Sweet Luna, sizi iş içinde ve dışında daha özgün bir role adım atmaya teşvik eden, kendi sektörünüzde harekete ilham verir. Ay enerjisini onurlandırmak için bugün işe kişiliğinize hitap eden bir şey giyerek gelin. Tüm kıyafet kadar karmaşık veya en sevdiğiniz aksesuarı giymek kadar basit olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.