Günlük Burç Yorumları 3 Aralık 2021

3 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 3 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Cuma günü gökyüzü yatıştırıcı ve yavaş, Koç. Evrenin yakıtı azaldığından, kendinizi gereğinden fazlasını yapmaya zorlamayın. Ay, geniş kapsamlı Yay'a doğru kayıyor ve zayıflama evresinde yorgun bir şekilde ilerliyor, bu da geçen aydan ilişki hikayeleri etrafında kapanış geliştirmek için ideal bir gün yapıyor. Yeni bir sınıfa kaydolarak veya gelecekteki seyahat planlarını parçalayarak rutinden kopmaktan çekinmeyin.


Boğa Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Cuma gününün uykulu kozmik manzarası Boğa'nın altında kaybolmayı hedefleyin. Ay yorgun bir şekilde koca yürekli Yay burcunda gezinir, zayıflama evresinin derinliklerinde gezinir. Evrendeki gezegensel hareket eksikliği nedeniyle, dünyadaki yaşam düşük anahtar ve kolay gidiyor olmalıdır. Kendinizi üretken kalmaya zorlayarak akıntıya karşı yüzmeyin. Geçen ayki ilişki anlatılarının etrafında beliren gevşek uçları birleştirmek en iyisidir.


İkizler Burcu

3 Aralık 2021 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Cuma gününün mütevazi manzarası İkizler altında rahatlayın. Ay, azalan evresinde bitkin bir şekilde sürüklenerek macera arayan Yay'a doğru ilerliyor. Ay'ın burada bulunması sizi dünyanızda romantizme alıştırdığı için, yaklaşan ortaklık endişelerini veya sorularını ele almak için ideal bir gün. Luna'nın görünüm eksikliği, düşük enerjili bir gün olmasını sağlar, bu da geçen aydan iş projeleri ve hikayeleri bitirmek için ideal bir gün olmasını sağlar.


Yengeç Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün her şeyi başarmak için endişelenme Yengeç. İş projelerinde topun yuvarlanmasını sağlamak için canlanmış hissediyor olsanız da, başladığınız yaratıcı çabalara ilk önce son vermeniz önemlidir. Uzak görüşlü Yay burcundaki azalan ayın varlığı, sizi bugün enerjik olarak yapabileceğinizden daha fazlasını yapmaya zorlayabilir, bu nedenle gerçekten iyileşmeye ihtiyacınız olduğunda kendinizi çok ince yaymaya dikkat edin.


Aslan Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Zor zamanlar neredeyse bitti, Leo. Bazı çalkantılı duygusal materyallerle uğraşmanın ev ortamındasınız ve daha yeşil meralar kendilerini ortaya çıkarmaya başlıyor. Ay, oyuncu Yay burcuna doğru ilerliyor, ancak açı eksikliği ve azalan evresi, yerden bir şey almayı zorlaştırıyor. Geçen aydan kalan yarım kalmış aile hikayelerine ve ev sorunlarına bir son vermeyi hedefleyin.


Başak Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün kendine karşı nazik ol Başak. Düşük aktiviteli bir güne umutsuzca ihtiyacınız var ve neyse ki Cuma günü gökyüzü hayal kırıklığına uğratmıyor. Ay, düşünceli Yay burcuna doğru ilerliyor ve düşüş evresinde derinlere inerek, sizi geçen ay giriştiğiniz eğitim girişimlerini tamamlamaya ve düşük bir profilde kalmaya teşvik ediyor. Yorucu bir şekilde üretken olmak yerine, dinlenmeye ve aile bağlantılarına öncelik vermeyi hedefleyin.


Terazi Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Cuma günkü gökyüzü kolaylık ve kapanış çağrısı yapıyor, Terazi. Ay, büyük resmin Yay burcuna dönüşüyor, ancak kozmik temas eksikliği ve karanlıkta azalma evresi, önemli miktarda enerji tüketiyor ve günün yorgunluğunu alıyor. Şu anki iş hikayenizdeki değişikliklerin etrafında beliren tüm gevşek uçları bir araya getirmek ve bir sonuca varmak için ideal bir zaman. Ağırdan alın ve sizi bekleyen önemli konuşmalara katılın.


Akrep Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Son birkaç hafta seni ya hayal kırıklığına uğrattı ya da canlandırdı, Akrep. Belki ikisinden de biraz deneyimlemişsinizdir! Neyse ki, Cuma gününün sakin gökyüzü sizi bu ağır boşluktan çıkarmaya çalışıyor. Ay, baş döndürücü Yay burcunda yüzerek odağınızı kaynaklarınızın mevcut durumuna çevirir. Luna'nın temas eksikliği ve derin bir azalma aşaması, enerji seviyelerini önemli ölçüde düşürür, bu nedenle üretken olma ihtiyacınızı bu kadar ileri götürmeyin.


Yay Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Şu anda tabağında çok fazla şey var, Yay. Yepyeni bir kendini keşfetme bölümünün eşiğindeyken dengenizi korumaya ve ilerlemeye devam edin. Cuma günü gökyüzü, ayın burcunuza girdiğini görür, bedeniniz, sağlığınız ve bağımsızlığınız hakkındaki farkındalığınızı artırır. Luna'nın görünüm eksikliği ve karanlık azalma aşaması, düşük kozmik yakıt deposu sağlar, bu nedenle dinlenmeye yetişmek ve ihtiyaçlarınıza nazikçe öncelik vermek en iyisidir.


Oğlak Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu olarak, ne zaman mola vermeniz gerektiğini bilmeniz nadirdir. Ay dalgın Yay burcuna doğru ilerlerken, Cuma gününün gökyüzünün size yavaşça hızınızı yavaşlatmasını hatırlatmasına izin verin. Luna'nın kozmik temaslardan yoksun olması ve karanlıkta azalan faz, günü yavaşlatır ve enerjisini düşürür, bu da onu yalnızlık içinde dinlenmek ve iyileşmek için ideal bir zaman yapar. Meditatif veya terapötik çabaları ve iyileştirici konuşmaları birleştirmeyi hedefleyin.


Kova Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova, geçtiğimiz ay seni her zamankinden daha yoğun kariyer planları yapmakla meşgul buldu. Odağınızı yeni bir yöne kaydırmanın zamanı geldi, ancak ilerlemeden önce hırslarınız etrafındaki yarım kalmış uçları bağlamanız önemlidir. Tam da bunu yapmak için Cuma günü gökyüzünü kullanın, çünkü uzakları gören Yay ayı sizi kapanışı geliştirmeye teşvik eder. Luna'nın kozmik temaslardan yoksun olması, günü sade, düşük enerjili bir gün haline getiriyor – bu yüzden aşırıya kaçmayın!


Balık Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Yılın en önemli noktalarından birine giriyorsunuz, Balık. Kariyer cephesinde meydana gelen değişikliklere tam olarak hazırlanabilmeniz için, birkaç yarım kalmış işi tamamlamanız gerekir. Cuma günkü gökyüzü, özellikle son eğitim çalışmaları veya seyahat planlarıyla ilgili olanlar olmak üzere, yaklaşan sorunları tamamlamanız için sizi teşvik ediyor. Luna'nın kozmik aktivite eksikliği, yavaş tempolu, düşük enerjili bir gün sağlar ve bu da hoş bir rahatlama olacaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.