Günlük Burç Yorumları 25 Aralık 2021

25 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 25 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Mars ve şifalı asteroit Chiron arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, evrene olan inancınız bugün size enerji verecek ve sizi motive edecek. Kendinize ve hedeflerinize inanmak şu anda zorunlu olacak ve mevcut çalışma durumunuzdan memnun değilseniz, önümüzdeki yıl nasıl değişiklik yapabileceğinizi düşünmelisiniz. Bu aynı zamanda arkadaşlarınızdan tavsiye istemek için de harika bir gün olabilir, özellikle de sektörünüz veya olmayı umduğunuz alan hakkında özel fikirleri varsa. Bu gece, rahatlamak için kendinize izin verin ve yolunuzun neresinde olduğunuzun stresini atmamaya çalışın. huzurlu bir akşam olması gereken şeyin önüne geçebilir.


Boğa Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu öğleden sonra, Başak ayının iletişimsel Merkür ile tatlı bir bağlantı paylaştığı, haritanızın hem yaratıcı ifadeyi hem de ilahi ilhamı yöneten sektörlerini harekete geçirdiği bu öğleden sonra biraz günlük tutmaya çalışın. Bu titreşimler tezahür etmek için de harikadır, ancak evrenle bağlantı kurmak için biraz zaman ayırmanız ve nerede yardım eli kullanabileceğinizi ona bildirmeniz gerekecek. Dönüştürücü Plüton ile yönetici gezegeniniz Venüs arasındaki ittifak sayesinde, kendinizin gelişmiş bir versiyonuna tekamül etmek için artık size hizmet etmeyen şeyi salıverme yeteneğiniz özellikle güçlü olacak, bu yüzden değişimden korkmayın.


İkizler Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Başak'ta seyahat ederken, haritanızın evi yöneten sektörüne düzenli bir hava getirirken, tatil temizliğinize bir adım önde başlamaktan suçlu hissetmeyin. Kağıt artıklarını çöpe atmak ve ortaya çıktıklarında bulaşıkları temizlemek yalnızca gün boyunca ilerlemenize yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda şenlikler arasında rahatlamanıza da olanak tanır. İlişkinizi değiştirme ve besleyici bir ortaklığa yeniden bağlanma fırsatı, bu akşam, şu anda kozmik bir ittifakta kucaklanan Venüs ve Plüton'a bağlandığında tezahür edecek. Şu anda evli değilseniz, bu titreşimleri öz-sevgi adına kullanın ve yeni yılda kendinize daha iyi bakacağınıza söz verin.


Yengeç Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün Başak burcunda hareket ediyor, haritanızın iletişimi yöneten bölümünü harekete geçirirken konuşmalarınızı canlandırıyor. Bu titreşimler, Venüs ve Plüton arasındaki kozmik bir ittifak tarafından vurgulanacak olan ve mevcut bağlarınızı yoğunlaştırmaya ve dönüştürmeye yardımcı olacak en yakınınız ve en sevdiklerinizle bağlantı kurmak için mükemmeldir. Öğleden sonra, ayın puslu Neptün ile karşı karşıya geldiği zaman, yanlış iletişimlere veya zihinsel sislere dikkat edin. Sezginiz de bu titreşimler altında hafif bir darbe alabilir, yani herhangi bir temel içgüdüsel karar vermeden önce bir mantık yerinden hareket etmek isteyebilirsiniz.


Aslan Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Tatiller genellikle istediğiniz kadar yemek, içmek ve uyumak için bir bahane olsa da, Başak ayının mantıksal Merkür ile destekleyici bir bağlantı paylaştığı bu öğleden sonra sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Eğlenmek ve kendinizi şımartmak sorun değil, ancak aşırıya kaçmadığınızı unutmayın ve mümkünse sağlıklı seçimler yapmaya çalışın. Öğleden sonra ay ve Neptün arasındaki karşıtlık nedeniyle biraz beyin sisi hissedebilirsiniz, ancak hızlı bir yürüyüş, ortaya çıkan örümcek ağlarını temizlemenize yardımcı olabilir. Gün sona ererken, son birkaç gün içinde ortaya çıkan herhangi bir gerilimi serbest bırakmanıza yardımcı olması için biraz hafif esneme hareketleri yapmaya çalışın.


Başak Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay burcunuzda hareket ederken, yönetici gezegeniniz Merkür ile tatlı bir bağlantı paylaşırken, sevgili Başak, bugün kendinizi ilgi odağı olarak bulabilirsiniz. Bu titreşimler sizi dışa dönük bir kafa boşluğuna sokacak ve oyuncu doğanız etrafınızdakilerin en iyisini ortaya çıkaracak. Gün ilerledikçe Luna, Venüs ve Plüton ile destekleyici bir boyuta girecek ve derin ve özgün tartışmalar lehine sosyal engelleri yıkmanıza yardımcı olacak. Savunmasız yönünüzü göstererek yol gösterin ve paylaşmayı umduğunuz insanlar size karşı açık olduklarında kendilerini daha güvende hissedeceklerdir.


Terazi Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün Ay, meşgul olmanın yollarını bulamazsanız stres seviyenizi artırabilecek Başak burcunda yolculuğuna devam ediyor. Neyse ki, Luna ve Merkür arasındaki yararlı bir bağlantı sizi bu korkudan kurtarabilir, ancak evinize ve içinde yaşayan insanlara bakmanın yollarını aramak isteyeceksiniz. Temizlik veya yemek pişirme gibi ev işleri, zihninizi meşgul etmeye yardımcı olabilir; bu, ruhunuz özellikle konuşkan ise harikalar yaratabilir. Bu gece evinizi süpürün ve gün içinde yapamadığınız kalan işlerin üstesinden geldiğinizden emin olun.


Akrep Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu bayram gününde fazladan misafir ağırlayacak bant genişliğine sahipseniz, arkadaşlarınıza gidecek hiçbir yeri olmayan birkaç mesaj gönderin. Başak ayı ve iletişimsel Merkür arasındaki bir bağlantı, sizi dostça bir arkadaşlığa özlem duymanıza neden olacak ve aksi takdirde yalnız kalacak olanlar için bir oyalama teklif etmek, size evrenle ilgili bazı ciddi karma puanları kazandırabilir. Arkadaşlarınız diğer davetleri kabul ederse, özellikle ayın puslu Neptün ile karşı karşıya olduğu öğleden sonraları, bunu kişisel algılamamaya çalışın. Yakınınızdaki insanların etrafında toplanın ve günün sonunda hem sevilmiş hem de kutsanmış hissedeceksiniz.


Yay Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili okçu, bugün ev sahibi pantolonunu giymen gerekebilir, çünkü Başak ayı Merkür ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor ve senden günün şenliklerine yapı ve organizasyon getirmeni istiyor. Kendi evinize insan almıyor olsanız bile, gün boyunca bir tür liderlik veya yardımcı rol üstlenmeniz istenecektir. İnsanları sosyal olarak meşgul etmek veya yemek pişirme ve temizlik içeren herhangi bir göreve yardım etmek, şu anda kilonuzu taşımanıza yardımcı olacak ve çabalarınız, yardım ettiğiniz kişiler tarafından büyük ölçüde takdir edilecektir.


Oğlak Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün eşzamanlılıklar ve tesadüfler için gözlerinizi dört açın, çünkü Başak ayı iletişimsel Merkür ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor, haritanızın kendinizi ve evrenle olan bağlantınızı yöneten sektörlerini harekete geçiriyor. Bu titreşimler ayrıca kişisel felsefelerinize ek bir destek vererek, yaşıtlarınızın gözünde oldukça bilge görünmenizi sağlar. Konu fikrinizi söylemek olduğunda geri adım atmayın ve sizin bakış açınızı arayan herkese sezgisel tavsiyeler vermeye açık olun. Gün sona ererken, kendinize biraz ilahi bilgelik alabilmeniz için biraz sessizlik ve iç gözlem için zaman ayırın.


Kova Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı iletişimsel Merkür ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, haritanızın kişisel dönüşümü ve bilinçaltını yöneten alanlarını vurgulayarak bugün derin bir ruh halinde olacaksınız. İçsel düşüncelerinizle oldukça meşgul olduğunuzu fark edebilirsiniz, ancak özellikle şu anda ailenizle birlikte sezonu kutluyorsanız, çevrenizdekilerle bağlantı kurmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Luna, Venüs ve Plüton ile destekleyici bir bağlantıya girdiğinde bu akşam derin bir seviyeye taşınacaksınız. Bu enerji, evriminiz için gerekli değişiklikleri yapmanız için size güç verirken, özünüzde kim olduğunuzu kabul etmek için mükemmeldir.


Balık Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Diğer önemli kişiler ile aile ve arkadaş grubunuz arasındaki bağları geliştirmek istiyorsanız, bugün Başak ayı ve konuşkan Merkür arasındaki tatlı bağlantı sayesinde herkesi bir araya getirme günü olabilir. Hepiniz aynı şehirde olmasanız bile, sanal bir arama sizi değer verdiğiniz insanlara daha da yaklaştırmak için harikalar yaratabilir. Bu duygular, birlikte olamayacağınız insanlara önemsediğinizi göstermek için de geçerlidir, bu nedenle hayatınızda bu günü kutlayanlara birkaç tatil mesajı gönderdiğinizden emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.