Günlük Burç Yorumları 21 Aralık 2021

21 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 21 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

21 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah güneş Oğlak burcuna geçerken, iş hedeflerinize ulaşma ve profesyonel basamakları tırmanma yeteneğiniz önümüzdeki otuz gün içinde bir artış görecek ve haritanızın kariyer meselelerini yöneten bölümünü tetikleyecek. Bazen biraz sabırsız olsanız da, bu titreşimler sizden yavaş ve metodik hareket etmenizi isteyecektir. Beş yıllık planınızın haritasını çıkarmak için biraz zaman ayırın ve kendinize çok fazla baskı yapmadan vurabilmeniz gereken makul noktaları ekleyin. Büyük hayalleriniz olsa da, önümüzdeki haftalarda kendinize çok fazla yüklenmemeniz ve talepte bulunmamanız önemli olacak ve her şeyin kendi zamanında gerçekleştiğini unutmayın.


Boğa Burcu

21 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş, bugün Oğlak burcuna geçerek kış gündönümünü işaret ederken, haritanızın kişisel felsefe ve maneviyatı yöneten sektörüne bir enerji patlaması getiriyor. Başka hiçbir burç, yapıyı Oğlak enerjisi kadar takdir etmez, bu da onu günlük ritüellerinize ve ruhsal uygulamalarınıza biraz sabitlik getirmek için mükemmel bir zaman yapar. Bu öğleden sonra ay Aslan burcuna geçerek ev hayatınıza ışık tutuyor. Bu enerjiler, mum yakarak, ritüel bir ev temizliği yaparak veya atalardan kalma bir sunak kurarak ruhsal ve ev içi benliğinizle evlenmek için mükemmel kozmik iklimi yaratır. Evinizin kutsal olduğunu ve özünüzde kim olduğunuzu yansıtması gerektiğini unutmayın.


İkizler Burcu

21 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, güneş sekizinci evinizi aktive ederken güneş Oğlak burcuna geçerken bugün iş alışverişlerinizi değerlendirmek için biraz zaman ayırın. Sıkı çalışmanız için uygun bir şekilde tazmin edilmediğinizi düşünüyorsanız, özellikle de zam için gecikmişseniz, konuşmaktan korkmayın. 2022’ye yaklaşırken, bir yıl sonu incelemesi talep etmeyi düşünebilirsiniz, böylece ücret artışı talep ettiğinizde kendiniz için sağlıklı bir argüman oluşturabilirsiniz. Serbest meslek sahibi iseniz, oranlarınızı yükseltmek için de harika bir zaman. Müşterilerinize önemli bir uyarı verdiğinizden emin olun.


Yengeç Burcu

21 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Önümüzdeki haftalarda güneş Oğlak burcuna geçerken, aşk hayatınızda istikrar bulacaksınız ve haritanızın romantik ilişkileri yöneten sektörüne ışık tutacaksınız. Şu anda birisiyle birlikteyseniz, bu enerjiyi ortak hedeflerinize yapı getirmek için kullanın ve geçmişte sahip olamayacağınız destek için partnerinize güvenmek için kendinize izin verin. İlişki durumunuz ne olursa olsun, bu güneş enerjisi yerleşimi, hayatınıza daha tutarlı ve istikrarlı bir kişisel bakım uygulaması getirmek için de mükemmeldir. Kendinize, özellikle yoğun bir çalışma haftasının sonunda, sınırlar koymanın ve kendinize zaman ayırmanın önemli olduğunu hatırlatın.


Aslan Burcu

21 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş Oğlak burcuna geçerken, kışın başlangıcını işaret ederken, haritanızın sağlığı yöneten bölümünü harekete geçirirken, yeni yıl için zamanında sağlıklı olma dürtüsü sizi yıkayacak. Bu öğleden sonra, ay burcunuza geçerek ekstra dozda enerji ve ilhamı yolunuza getiriyor. Görmeyi umduğunuz değişimleri ve 2022’de nasıl büyümek istediğinizi düşünerek Ocak ayı kararlarınıza bir adım önde başlayın. Bu titreşimler ayrıca 2021’in sonuna yaklaşırken organize olmanız için size ilham verecek ve herhangi bir gevşekliği bağlamanızı isteyecektir. yönelmesi gereken sonlar.


Başak Burcu

21 Aralık 2021 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş Oğlak burcuna geçerken önümüzdeki otuz gün boyunca bireysel yönünüz gelişecek ve haritanızın yaratıcı ifade ve eğlenceyi yöneten sektörüne ışık tutacak. Deniz keçisinin mevsimi çoğu işaret için oldukça ciddi gelse de, evrenin sizi saçlarınızı serbest bırakmaya teşvik etmesinden yararlanacaksınız. Yaratıcı çabalar söz konusu olduğunda, önümüzdeki haftalarda hobilerinizden para kazanma fırsatları olabilir. Son zamanlarda geliştirdiğiniz belirli bir beceri varsa, işiniz için ücret almaktan korkmayın, çünkü bir sonraki harika kariyer yolunuzun temelini atabilir!


Terazi Burcu

21 Aralık 2021 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş Oğlak burcuna geçerken, haritanızın evinizi yöneten bölümünde bir ışık parlarken, odağınız ev işlerine kayacak. Önümüzdeki haftalarda başlamak istediğiniz herhangi bir iç tasarım projesine özellikle dikkat edin, çünkü bugün bu tür girişimlerin nasıl gelişebileceğinin tonunu belirleyecektir. Ayın sıcak Aslan burcuna geçtiği bu öğleden sonra sosyalleşmek için bir mola verin. En yakınınız ve sevdiklerinizle buluşamasanız bile, tatlı bir kısa mesaj ya da telefon görüşmesi sadece bağınızı güçlendirmekle kalmaz, onların da daha iyi bir gün geçirmelerine yardımcı olur!


Akrep Burcu

21 Aralık 2021 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş, bugün Oğlak burcuna giriyor, kışın başlangıcını işaret ederken, haritanızın öğrenme ve iletişimi yöneten sektörüne ışık tutuyor. Yeni bir beceri veya bilgi tabanı öğrenmek istiyorsanız, bunun neye benzediği konusunda ciddileşmenin şimdi tam zamanı. Yeni bir sınıfa kaydolmak veya kendiniz için bir çalışma zamanı planlamak, kendiniz için belirlediğiniz entelektüel hedeflere ulaşmanıza yardımcı olabilir, ancak bu tür planları takip etmeniz önemli olacaktır. Ay bu öğleden sonra ateşli Aslan burcuna geçiyor ve ofiste parlarken patronunuzla bazı puanlar kazanmanıza yardımcı oluyor.


Yay Burcu

21 Aralık 2021 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş bugün Oğlak burcuna geçiyor, sevgili Archer, ikinci güneş evinizi etkinleştiriyor ve mali durumunuzu ciddiye almanız için size ilham veriyor. Önümüzdeki otuz gün, ekonomik geleceğiniz üzerinde büyük bir etkiye sahip olacak ve bu da harcamalarınızı kısmanız, akıllı yatırımlar yapmanız ve borcunuzu ödemeniz için size ilham verecek. Bu öğleden sonra, ay Aslan burcuna geçtiğinde ve ruhsal merkezinize bir ışık feneri getirdiğinde, dileklerinizi evrene ilettiğinizden emin olun. Perdenin ötesinden gelen mesajlara dikkat edin ve sezginizin önümüzdeki iki gün boyunca size uygun şekilde rehberlik edeceğine güvenin.


Oğlak Burcu

21 Aralık 2021 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş bugün burcunuza geliyor, sevgili Oğlak, sizden gelecek yıl nasıl büyümek istediğinizi düşünmenizi istiyor. Güneşe dönüşünüz yaklaşıyorken, kendi ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koyarken hedeflerinizle ilgili hırslı olmanız önemli olacak. Ay bu öğleden sonra Aslan burcuna geçiyor ve bu duyguları şiddetlendirirken egonuzu dışarı çıkıp oynamaya ikna ediyor. Kendinize ve hayallerinize olan inançla yeniden bağlantı kurmak için bu enerjiyi kullanın. Ay, kaderin düğümleriyle açıları paylaştığı bu akşam, gücünüzü ve ne kadar yol kat ettiğinizi hatırlayın ve geçmişte biriktirdiğiniz bilgilere dayanarak geleceğinize cesurca ilerleyebilirsiniz.


Kova Burcu

21 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Kış gündönümü bugün güneş Oğlak burcuna geçerken gerçekleşir ve haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirir. Ufukta güneşe dönüşünüzle birlikte, bu titreşimler sizi somurtkan bir ruh haline sokabilir ve hedeflerinize ulaşmak için yapmanız gereken çalışmalara ışık tutabilir. Önümüzdeki haftalarda kendinize fazla yüklenmemeye çalışın, ancak nerede değişmeniz gerektiğini kabul etmeniz de aynı derecede hayati olacaktır. Doğum gününüz tezahür etmeden önce yapmayı umduğunuz değişikliklere doğru yavaş ama disiplinli adımlar atın ve tüm değişimlerin ısrarla yavaş yavaş gerçekleştiğini unutmayın.


Balık Burcu

21 Aralık 2021 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş bugün Oğlak burcunda ilk adımlarını atarken, siz ve arkadaşlarınız için sosyal etkinlikler düzenleme konusundaki rolünüzü hatırlayacaksınız. Tatil sezonu tüm hızıyla devam ederken, en yakınlarınızı ve sevdiklerinizi bir araya getirme görevi muhtemelen omuzlarınıza düşecek. Ancak bu, bu tür etkinliklere hazırlanmanın yükünü tek başınıza üstlenmeniz gerektiği anlamına gelmez. Bu günün enerjisini, size bir iyilik borçlu olan veya bayram ağırlığını çekmeye istekli olan herkese görevler atamak için kullanın. Ardından devam edin ve yapılacaklar listenizin başında kalabilmeniz için önümüzdeki birkaç gün için bir plan yapın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.