Günlük Burç Yorumları 15 Aralık 2021

15 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 15 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz olan Mars, bugün kuzey ay düğümü ile karşı karşıya geliyor ve bu da sizi geleceğin neler getireceği konusunda stresli hissetmenize neden olabilir. Bir yandan yolunuzda ilerlemek için sabırsızlanacaksınız, ancak diğer yandan bunun neye benzediği konusundaki belirsizlik sizi felçli hissetmenize neden olabilir. Şu anda bulunduğunuz yerde sabırlı kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bilinmeyen gizemi kucaklarken geçmişinizi büyütmeyi öğrenirken şu anda bir çıkmazdasınız. Biraz deneme yanılmanın size zarar vermeyeceğini ve ilerlerken bazı şeyleri çözmenin sorun olmayacağını düşünerek cesaret edin.


Boğa Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Leydi Luna sizi duygularınızla yönetmeye teşvik ederken, sevgili Boğa, bugün kalbinizi kolunuza takacaksınız. Sözlerinizle çok açık sözlü olmasanız bile, etrafınızdakiler duygusal eğiliminizin ne olduğunu anlayacaklardır. Duygularınızdan kaçmamaya çalışın ve bunun yerine onların size akmasına izin verin. Değer verdiğiniz insanlarla nasıl hissettiğinizi paylaşmak, size düşüncelerinizi çözme fırsatı verirken bağlarınızı güçlendirmenize yardımcı olabilir. Ay, rüya gibi Neptün'ü destekleyici bir açı paylaştığından, bu gece dalış sakinliği sizi saracak.


İkizler Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, ilişkilerinizin yolunuzu nasıl değiştirdiğini gözden geçirmek için biraz zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Tutkulu Mars, bugün güney ay düğümü ile yakınlaşıyor ve burcunuzda kuzey ay düğümü ile karşıtlık oluşturuyor. Geçmişinizin mi yoksa mevcut ilişkilerinizin mi sizi en yüksek potansiyelinize ulaşmaktan alıkoyduğunu düşünün. Aşk adına bazı hobileri, hedefleri ve hatta arkadaşlıkları bir kenara koyduğunuz sonucuna varırsanız, ara verme ve bazı değişiklikler yapma zamanı gelmiş olabilir. Senaryoyu hemen çevirmek için kendinize baskı yapmayın, ancak kesinlikle bazı kademeli değişiklikler yapmalısınız.


Yengeç Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu, sosyal çevrenizi yöneten haritanızın sektörünü aydınlatırken, arkadaşlarınız bugün destek için size dönecektir. Sen doğal bir şifacı ve besleyicisin, ancak başkalarına çok fazla enerji vermemen ve birazını kendine ayırmayı unutmaman önemli olacak. Sizin için aynı şeyi yapmayacak insanların karmaşasını çözmekten kaçının, özellikle de günün doğal akışını bozuyorsa. Bu gece ay, rüya gibi Neptün ile faydalı bir bağlantı paylaşıyor ve ruhsal benliğinizle bağlantı kurmanızı istiyor. Bu titreşimleri fişten çekmek için bir bahane olarak kullanın, böylece bu rahatlatıcı titreşimlerden uzaklaşabilirsiniz.


Aslan Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün içinizdeki çocukla yeniden bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın, sevgili Leo, tutkulu Mars güney ay düğümü ile ittifak kurarken. Özellikle Boğa burcu kariyer hedeflerinize çok fazla ağırlık verdiğinden, daha basit zamanlar için biraz nostaljik hissedebilirsiniz. Nostaljiyi benimsemek sorun değil, özellikle de ne kadar ilerlediğinizi görmenize izin veriyorsa. Bu noktada nerede olacağınızı düşündüğünüze odaklanmamaya çalışın ve bunun yerine şimdiye kadar başardığınız her şey için kendinizi tebrik edin. Sizi olmak istediğiniz yere götürecek çok iş var, ancak bu bir an durup geriye bakamayacağınız anlamına gelmez.


Başak Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu dokuzuncu evinizden yolculuğuna devam ederken, bugün bir tezahür ustası olacaksınız. Bu enerjiyi kendi yararınıza kullanın ve diğer taraftan kişisel yaşamınız ve hedefleriniz konusunda rehberlik ve yardım istemekten korkmayın. Bu titreşimlerle güçlenen evrenle olan ilişkiniz sayesinde, etrafınızdaki dünyanın canlandığını hissedeceksiniz. Bir yürüyüşe çıkarak veya bir parkta oturarak, sizi çevreleyen unsurları kucaklayarak kendinizi doğaya bırakmak için biraz zaman ayırın. Gün sona ererken, size verdikleri tüm sevgi ve destek için ruh ekibinize teşekkür ederek, minnettarlığınızla bağlantı kurduğunuzdan emin olun.


Terazi Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, şu anda evrenin size karışık sinyaller gönderdiğini hissedebilirsiniz, tutkulu Mars kuzey ay düğümü ile karşı karşıya gelir. İçgüdünüzün size söylediği şey, mantıklı zihninizin düşündüğünden büyük ölçüde farklı olabilir ve sizi biraz çıkmaza sokar. Kendinize bir iyilik yapın ve önemli kararları almayı birkaç gün erteleyin. Hepimiz 7/24 zihinsel berraklığa sahip olamayız ve bugün her şeyin birbirine karışmadığı zamanlardan sadece biri. Nasıl ilerleyeceğinizi vurgulamak yerine, bu kozmik iklimi rahatlamak ve bir adım geri atmak için bir bahane olarak kullanın.


Akrep Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Geleneksel yönetici gezegeniniz olan Mars, bugün güney ay düğümüne kadar uzanıyor ve haritanızın kişisel mali durumunuzu yöneten bölümünü harekete geçiriyor. Artık kullanmadığınız ve her 30 günde bir hesabınızdan kesilen herhangi bir abonelik hizmeti olup olmadığını görmek için aylık banka hesap özetlerinize bakmak isteyebilirsiniz. Ayrıca harcama alışkanlıklarınızı gözden geçirmek ve gelecek için yeterince tasarruf edip etmediğinize karar vermek akıllıca olacaktır. Paranızı azaltmak, paranızla çalışmanın en eğlenceli yolu olmayabilir, ancak aradığınız finansal geleceği şekillendirmenize yardımcı olacaktır.


Yay Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Mars ve güney ay düğümü burcunuz altında rahatlarken, geçmişteki hatalar sizi bugün geleceğe taşımaktan alıkoyabilir. Bu titreşimleri romantik yaşamınızda en keskin şekilde hissedeceksiniz ve geçmişten gelen acıların bugüne kadar köpürdüğünü görebilirsiniz. Daha önce nasıl davrandığınız için mazeret üretmekten kaçının ve artık var olmayan bir versiyonunuzun sorumluluğunu almaya açık olun. Merhametli ve bağışlayıcı bir partnerle birlikte olmanız eşit derecede önemli olsa da, sorumluluk, ilişkinizdeki herhangi bir çatlağı yumuşatmada çok ileri gidecektir.


Oğlak Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, burçtaki en dirençli burçlardan birisin ama bugün kendini yere atmadığından emin olmak için zihnin, bedenin ve ruhunla kontrol etmek isteyebilirsin. Mars güneş on ikinci evinizde yolculuğuna başladığında, sağlığınızı fazla düşünmeden otomatik pilotta çalışmanız kolay olacaktır. Mars ve kuzey düğümü arasındaki bir karşıtlık, bu gerçek bir sorun haline gelmeden önce kendinizi kontrol etmenizi istiyor. Haftanın geri kalanı için programınıza bir göz atın ve öz bakım için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


Kova Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu düzenlemeleri haftalar önce yapmış olsanız bile sevgili Kova, bugün planlarınızı iptal ettiğiniz için kendinizi kötü hissetmeyin. Kendinizi iyi hissetmediğiniz bir ortama sokmak, Mars kuzey ay düğümü ile karşı karşıya gelirken size veya arkadaşlıklarınıza fayda sağlamayacaktır. Zaten taahhüt ettiğiniz bir nişandan kurtulmak için yalan söylemekten kaçının. Sadece kendiniz için zamana ihtiyacınız olduğunu ve zihinsel veya enerjik olarak gezi için hazır olmadığınızı ifade etmenin sorun olmadığını unutmayın. Ay, rüya gibi Neptün ile faydalı bir bağlantı paylaştığından, bu gece alanınıza yeniden yatırım yapmanın yollarını arayın.


Balık Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün iş/yaşam dengenizi kontrol edin, Mars güney ay düğümüne yaklaşırken, haritanızın kariyeri yöneten bölümünü harekete geçirir. Önümüzdeki haftalarda profesyonel hedefleriniz enerjinizin çoğunu alacak olsa da, zor bir günün sonunda hak ettiğiniz dinlenme ve rahatlama için kendinizi kandırmamanız önemli olacak. İş hedeflerinizi ev yaşamınızdan ayırma konusunda dikkatli olacağına söz verin ve bunu yapmanıza yardımcı olacak uygun sınırlar belirleyin. Bu duyguları sürdürmek için yemek masasında cep telefonu kullanımını yasaklayan bir kural da uygulamak isteyebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.