Günlük Burç Yorumları 14 Aralık 2021

14 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 14 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

14 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah Boğa burcuna geçerek sizi topraklanmış ve şehvetli bir tepe boşluğuna getiriyor. Ay ve Merkür arasındaki bağlantı sayesinde profesyonel işlerinizde görevde kalmak bir öncelik olacak olsa da, kendinizi sakin hissetmeli ve sorumluluklarınızı yavaş bir tempoda halledebilecekmişsiniz gibi hissetmelisiniz. Bu gece, Ay ve Satürn arasında sert bir açı tezahür edecek ve sizden sınırlarınızı kabul etmenizi ve gereken yerlerde sınırlar koymanızı isteyecek. Arkadaşlarınız sizi dışarıda bir gece geçirmek için cezbetmeye çalışsalar bile, kendinize biraz zaman ayırmanız önemli olacaktır.


Boğa Burcu

14 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün burcunuza girerek sezginizi, enerji seviyenizi ve popülerliğinizi artırıyor! Kendini ilk sıraya koyacak bir zaman olsaydı, tam şimdi olurdu. Hayattaki daha güzel şeylere dalmak için kendinize izin verin ve kendinize biraz para harcadığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin – özellikle bu akşam aşırıya kaçmamanız önemli olsa da. Bu gece, ay, sizin için duygusal veya kişisel düzeyde her şeyi sarsacak olan Uranüs joker karakterine uyum sağlıyor. Bu titreşimlerin sizi alt etmesine izin vermeyin ve yolunuza çıkan dalgalara binmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


İkizler Burcu

14 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün sakin bir ruh halinde olacaksınız, çünkü Boğa ayı haritanızın bilinçaltını yöneten sektörüne ışık tutuyor. Genelde konuşkan biri olsanız da, şu anda küçük konuşmalar veya yüzeysel bağlantılar havasında olmayacaksınız. Kendinizi yalnız hissediyorsanız yakın arkadaşlıklarınıza güvenin, ancak biraz huzur ve sükunet için zaman ayırmanız gerekiyorsa kendinizi suçlu hissetmeyin. Sizin gibi sosyal bir kelebeğin bile yeniden şarj olmak için biraz zamana ihtiyacı vardır, bu yüzden bugünü dinlenmek için bir fırsat olarak kullanın, böylece düşüncelerinizi ve duygularınızı düzenlerken rahatlayabilirsiniz.


Yengeç Burcu

14 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün Boğa burcunda kamp kurarken, biraz tatil alışverişi yapma havasında olacaksınız. Bu ay yerleşimi, haritanızın topluluğu yöneten bölümünü de harekete geçirecek ve sizden büyük kurumsal kuruluşlarda harcama yapmak yerine yerel ekonominize yeniden yatırım yapmanızı isteyecektir. Mevsimlik hediye vermeye hazırlanırken bölgenizdeki bazı küçük işletmeleri kontrol etmek için yoldan çıkın. Sadece başka hiçbir yerde bulunamayacak benzersiz hediyeler bulmakla kalmayacak, aynı zamanda mahalle tüccarlarınızın hayallerini desteklediğiniz için kendinizi tebrik edebilirsiniz.


Aslan Burcu

14 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Çalışmak genellikle saatleri geçirmenin en sevdiğiniz yolu olmasa da, Boğa burcunun onuncu evinizi aydınlattığı bugün profesyonel yaşamınızda garip bir tatmin duygusu bulacaksınız. İnsanlar tavsiye, lojistik netlik ve belki de biraz komik rahatlama için size döndüklerinde, sıcak etkiniz meslektaşlarınız için bir çapa görevi görecek ve size yüksek bir amaç duygusu verecektir. Profesyonel görevleriniz söz konusu olduğunda, her şeyi aynı anda halletmek için acele veya baskı hissetmeyin. Yavaş ve istikrarlı, bu kozmik iklimde yarışı kazanacak. Günü tamamladığınızda, yoğun bir günün çalışmasını kutlamak için en sevdiğiniz yiyeceklerin tadını çıkardığınızdan emin olun.


Başak Burcu

14 Aralık 2021 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün eşzamanlılıklara ve tesadüflere dikkat edin, çünkü bazı ilahi mesajların alıcı tarafında olabilirsiniz. Boğa ayı, haritanızın maneviyatı yöneten, sezginizi güçlendiren ve evrenle bağlantınızı güçlendiren bölümünü tetikleyecektir. Hayatınızda netliğe ihtiyaç duyduğunuz herhangi bir alan varsa, şimdi bir meditasyon seansına girme veya tarot forması çekme zamanıdır. Üçüncü gözünüz tamamen açıkken, arkadaşlarınıza biraz bilgelik verme dürtüsünü de hissedebilirsiniz, ancak sizin bakış açınıza açık olmayan hiç kimseye istenmeyen tavsiyelerde bulunmamaya çalışın.


Terazi Burcu

14 Aralık 2021 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün Boğa burcunun iş alışverişlerini yöneten bölümünü harekete geçirdiği için, işlemsel bir tepe boşluğunda olacaksınız. Bazen biraz pasif olabilirsiniz, dalgalar yaratmadan önce akışa geçmeyi seçebilirsiniz. Ama bugün, durum böyle olmayacak. Derinlerde, değerinin ne olduğunu biliyorsun. Şu anda evren size daha azına razı olmamanızı hatırlatacak. Doğal olarak cömert bir mizacınız olsa da, almadan verme havasında olmayacaksınız. Özellikle geçmişte sizi hafife almış biri varsa, "hayır" demekten veya sınır koymaktan kendinizi kötü hissetmeyin.


Akrep Burcu

14 Aralık 2021 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, sizin için romantik bir gün, Boğa burcu kalp meselelerini yöneten haritanızın sektörünü aydınlatıyor. O özel kişiyle tatlı duygu alışverişi yapmak için mükemmel olan, gün boyunca şehvetli ve sıcak bir hava sizinle olacak. Bununla birlikte, bekarsanız veya yalnız bir ruh halindeyseniz, bu enerjiyi ciddi bir kişisel bakıma yönlendirmek tamamen sorun değil. Öyleyse devam et ve o cilveli metni sevgiline gönder, işten sonra kendine bir masaj ayarla ya da sadece bir ya da iki kişilik güzel bir banyo çiz! Ne yaparsanız yapın, hiçbir şeyin aşkın biçiminin önüne geçmesine izin vermeyin.


Yay Burcu

14 Aralık 2021 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Mars burcunuzda tazeyken, hedeflerinize tam gaz devam etmek için aşırı motive hissedeceksiniz. Bununla birlikte, kuzey düğümüne karşı bir muhalefet, ilerleyen yolu görmenizi zorlaştırabilir. Bugünün Boğa ayı, planlama ve organizasyon lehine bir adım geri atmanızı istiyor. Kaos içinde gelişmek için fazlasıyla yeterli olsanız da, gelecek için planlarınızı planlamak için zaman ayırmak, kişisel üretkenliği artırırken stres seviyenizi yönetmenize yardımcı olabilir. Biraz yavaşlamak için kendinize izin verin. Vücudunuz ve ruhunuz daha sonra bunun için size teşekkür edecek!


Oğlak Burcu

14 Aralık 2021 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu, haritanızın kendini ifade etmeyi ve eğlenceyi yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, bugün arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için ekstra çaba gösterin. Sevgili Oğlak, bazen bir alışkanlık yaratığı olabilirsiniz, ancak bu titreşimler sizi rutininizi eğlence ve boş zaman lehine karıştırmaya zorlayacaktır. Kişisel düzeyde, sanatsal yönünüz hoş bir destek alacak ve meşgul olduğunuz hobilere ek bir ilham unsuru getirirken kişisel tarzınızla yaratıcı olmanızı teşvik edecek. Şu anda kurallar hakkında çok fazla endişelenmeyin ve bunun yerine normların dışına çıkmaya odaklanın.


Kova Burcu

14 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu bugün sizi besleyici bir ruh haline sokacak, sevgili Kova, topraklamaya ve öz bakımınıza odaklanabilmeniz için işleri hafife almanız için size ilham verecek. Gün boyunca vücudunuzla bağlantıda kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, böylece derin nefes alma ve belki biraz esneme ile stresin fiziksel semptomlarını bırakma konusunda dikkatli olabilirsiniz. Doğa aynı zamanda özellikle terapötik olacak ve çevrenizle sakin ve stressiz bir şekilde bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır. Özellikle akşam için kendinizi rahat hissettiğinizde, lüksü ve hayattaki daha güzel şeyleri kucaklamak için kendinize izin verin.


Balık Burcu

14 Aralık 2021 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa ayı, haritanızın iletişimi yöneten bölümünü harekete geçirecek ve sizden kendinizi maddi alemler aracılığıyla ifade etmenizi isteyecektir. Özel birine verilecek küçük bir hediye, şu anda çok şey ifade edecek ve alıcısının umursadığınızı bilmesini sağlayacaktır. Harcayacak durumda değilseniz, bu duyguları fiziksel dokunuşla da kolaylaştırabilirsiniz. Sarılmalar, el ele tutuşma ve sevgilinize bir öpücük, çevrenizdeki insanların nerede olduklarını bilmelerini sağlayacaktır. Bu gece, minnettarlığınızla temele dokunmak için biraz zaman ayırın ve dağıttığınız TLC'nin bir kısmını kendinize geri çevirin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.