Günlük Burç Yorumları 11 Aralık 2021

11 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 11 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gününün kozmik manzarası olayları net bir şekilde görmeyi zorlaştırıyor, Koç. Aydınlatıcı güneş, yanıltıcı Neptün ile kafa karıştırıcı bir kareye kilitlenir ve hayal kurma ve fanteziye ilham veren sisli bir zihinsel atmosfer yaratır. Akışla savaşmaya çalışmayın! Bunun yerine, yalnızlığı, meditatif faaliyetleri benimsemeye ve dinlenmeyi yakalamaya çalışın. Daha sonra, Luna burcunuza dalar, sizi bedeninize göre ayarlar ve bağımsız hareket ihtiyacınızı artırır.


Boğa Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün kendinizi kaygısız bir hayal dünyasına bırakın, Boğa. Yola rehberlik eden güneş, gül renkli gözlükler Neptün ile kareler oluştururken, bugünün gökyüzü puslu ve gerçeklerden kaçmaya meyilli. Bu enerjiyi, yenilgi duygularına kapılmak yerine ilham almak ve uzun vadeli hedefler için ilham almak için kullanmayı hedefleyin. Luna daha sonra yalnız Koç burcuna geçer ve sizi dikkat çekmemeye ve özel, barışçıl iyileşmeye öncelik vermeye teşvik eder.


İkizler Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gününün kozmik manzarası İkizler altında gerçeğe ulaşmak zor. Aydınlatıcı güneş, hayali Neptün ile baş döndürücü bir kareye kilitlenir ve kariyer kaygıları konusunda kafa karıştırıcı bir his verir. Bu büyülü enerjiyi taze ilham almak için kullanmaya çalışın ve hayal kurmanıza izin verin. Daha sonra, Luna empatik Balık’tan ayrılır ve oyuncu Koç’a kayar, bu da arkadaş grupları ve toplulukla yeniden bağlantı kurma ihtiyacınızı artırır.


Yengeç Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün kendinizi yeterince boşlukta hissediyor olabilirsiniz, Yengeç. Kendine güvenen güneş, uykulu Neptün ile kareye kilitlenirken, ağır ağır ağır ağır çaba sarf ettiğiniz tüm üretken çabalara bir ara verin. Bu güçlü eşleştirme, gerçekliği eritmek, günü yorgunlukla doldurmak ve size ilham vermek için çalışır. Daha sonra Luna, büyülü Balık’tan motive olmuş Koç’a sıçrar ve odak noktanızı kariyer kaygılarına yönlendirir.


Aslan Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün romantizm cephesinde her şeyi net bir şekilde görmeyi bekleme, Leo. Yönetici gezegeniniz, enerji veren güneş, gerçekliği çözen Neptün ile karşı karşıya gelirken, muhtemelen bir fantezi ve gerçeklerden kaçış dünyasına sürükleniyorsunuz. Bu eşleştirme, sınırlarınızı dış dünyaya indirerek enerjinizi korumanızı önemli hale getirir. Daha yeşil meralarda çam ağaçlarıyla uğraşmaktansa yaratıcı çabalarda kaybolmak için ideal bir gün.


Başak Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak, bugün yüzeye çıkan derin özlemlerde gezinmek için kendine yer aç. Yola rehberlik eden güneş, güne yeni bir doz fantezi, kafa karışıklığı ve gerçeklerden kaçışla dolup taşan yanıltıcı Neptün ile gerçekliği büken bir kareye kilitlenmiş halde bulur. Akıntıya karşı savaşmak yerine akışa yaslanın. Bugün ortaya çıkan ilişki sorunlarının, çözülmesi gereken eski aile kalıplarıyla yakından bağlantılı olabileceğini unutmayın.


Terazi Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Kendine bir mola ver, Terazi. Evinizin ve aile ortamınızın etrafında ortaya çıkan çok fazla şeyle uğraşıyorsunuz ve neyse ki Cumartesi gökyüzü, stresinizi azaltmanıza yardımcı olmak için çalışıyor. Aydınlatıcı güneş, gerçekliği büken Neptün ile uykulu bir kareye kilitlenir ve çalışma koşullarınızda sisli bir atmosfer yaratır. İşlerin o gün için bir anlam ifade etmemesine izin verin ve bunun yerine sağlıklı beslenmeyi ve egzersizi kendinizi dengelemek için bir fırsat olarak benimseyin.


Akrep Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gökyüzünün altında nefesinizi tutup yavaş yavaş almakta bir sorun yok Akrep. Enerji veren güneş, illüzyonist Neptün’ün bulunduğu bir kare tarafından tükenirken, romantik partnerler ve öz değer duygularınızın etrafında sisli bir atmosfer yaratır. Kendinizi kafa karıştırıcı “eğer” senaryolarına kaptırmak yerine yaratıcı olmak ve eterden ilham almak için ideal bir gün.


Yay Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günkü gökyüzü, düşük bir profilde kalmanızı ve çok ihtiyaç duyulan dinlenmeyi yakalamanızı teşvik ediyor, Yay. Kendine güvenen güneş, bugün kendini hipnotik Neptün ile bir karede buluyor ve sizi nazikçe bir fantezi ve kaçış dünyasına çeken sessiz bir ninniye çağırıyor. Daha sonra, ay mistik Balık’tan ayrılır ve ateşli Koç’a doğru ilerler ve sizi kendi sahnenizde eğlenceli ve yaratıcı olmaya teşvik eder.


Oğlak Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak, zihnin bugün sisli bir fantezi gibi bir şey hissedebilir. Yola rehberlik eden güneş, kendini gerçekliği büken Neptün ile uykulu bir meydanda bulur ve gün boyunca rüya gibi bir sis yaratır. Akıcı ve eğlenceli olması gereken sohbetler için ideal bir gün, yaratıcı yazmaya kendinizi kaptırın, ancak ayık, pratik bir zihniyet gerektiren konuşmalardan kaçınmaya çalışın. Daha sonra, Luna yalnız Koç’a atlar ve ev cephesini yansıtmak için biraz yalnız zaman geçirmeyi teşvik eder.


Kova Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gökyüzünün altında bir şeylerin mantıklı olmasını bekleme, Kova. Aydınlatıcı güneş, gerçekliği çözen Neptün ile puslu bir kareye kilitlenirken, kozmik manzara sisli ve fantastik özlemlerle dolu. Yenilgi duygularına yenik düşmek yerine, yaratıcı olma ihtiyacınıza yaslanın ve mevcut arzularınız için yeni ilhamlar hayal edin. Daha sonra, Luna’nın baş döndürücü Koç burcuna girmesi, yerel hareketi ve önemli konuşmaları teşvik eder.


Balık Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gününün kozmik manzarası uykulu ve büyülü, Balık. Özellikle kariyer cephesindeki meseleler söz konusu olduğunda, pratik bir zihniyet gerektiren herhangi bir şey yapmaya kendinizi zorlamayın. Enerji veren güneş yanıltıcı Neptün ile kareler yakalarken bugün hedefleriniz için taze ilham alabilirsiniz, ancak bu açı aynı zamanda karışık duygulara ve algılara da yol açabilir. Daha sonra Luna, hiper Koç burcuna geçerek sizi üretken eyleme yönlendirir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.