Günlük Burç Yorumları 10 Aralık 2021

10 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 10 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç, Cuma günü göklerde güçlü hikayeler ortaya çıkacak gibi görünüyor. Değer belirleyici Venüs günü dönüştürücü Plüton ile birleştiğinde kariyer cephesinde tanınmalarını sağlamak için bazı sarsıcı gerçekler için kendinizi hazırlayın. İlk dördün ay, aynı zamanda ruhani Balık burcuna ulaşır ve uzun vadeli yörüngeniz ile şu anda yolda duran kendi kendini sabote eden davranışlar arasındaki mevcut bölünmeyi vurgular.


Boğa Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir Boğa olarak, büyüleyici aşk gezegeni Venüs’ten kozmik içgörüler edinirsiniz. Cuma günü gökyüzü, Venüs’ü bir kaya ile sert bir yer arasında sıkışıp kalmış olarak bulur ve yeraltı dünyasını ele geçiren Pluto ile birleşir. Bu rahatsız edici eşleşme, hayatınızın hangi unsurlarının umutsuzca dönüşüme ve duygusal yenilenmeye ihtiyacı olduğunu anlamanıza yardımcı olur. Fazla büyümüş, uzun süredir devam eden ilişki yanılgılarının ve inançlarının artı işaretine dönüşmesini bekleyin.


İkizler Burcu

10 Aralık 2021 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Çeşitli önemli kozmik olaylar Cuma günü İkizler gökleri altında birleşiyor. Manyetik Venüs, günü duygusal olarak ham Plüton ile birleştirerek geçirir ve sizi gün ışığında uzun süredir devam eden yakınlık fobilerini kabul etmeye zorlar. Yakın ortaklıklarla ilgili konularda gerçeği halının altından süpürmek önemlidir. Bu arada, ilk çeyrek Balık ayı, kamusal yaşamınız ve ilişki ihtiyaçlarınız arasındaki ayrımı aydınlatır.


Yengeç Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugünkü samimi ortaklık hikayenizde ortaya çıkan gerçeklerden geri dönüş yok, Yengeç. İlişki kurma Venüs, dönüşüm arayan Pluto ile birleşerek, hangi ortaklık modellerinin değişmesi gerektiğine kafa yorma konusunda müzikle yüzleşmenize yardımcı olur. Bu arada, ilk dördün ay Balık burcunda ortaya çıkar ve günlük işiniz ile hayalinizdeki iş arasındaki mevcut ayrımı aydınlatır.


Aslan Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Gerçeğinin gözlerinin içine bak Leo. Aralarından geçmeniz gerektiğinde gölgelerden kaçmayın. Cuma günkü gökyüzü, iş/yaşam dengesi cephesinde umutsuzca dönüştürülmesi gerekenleri aydınlatan, değer belirleyen Venüs ve değişim talep eden Plüton’un birleşimini içeriyor. Başka bir yerde, Balık burcundaki ilk dördün ay, romantik eğlence ihtiyacınız ile bağlılık ve duygusal güvenlik arzunuz arasındaki ayrıma değiniyor.


Başak Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Her zamanki mantığınızdaki şeylere yaklaşmamaya çalışın, ilk yaklaşım Cuma günü, Başak gökleri altında. Balık burcunun ilk çeyreği, ailenizin talepleri ile ortaklık ihtiyaçlarınız arasındaki ayrımı vurgularken, kendinizi duygu akışına bırakın. Bu arada sevgili Venüs, yenilenme arayan Plüton ile birleşerek, romantik yaşamınız ve yaratıcı özlemleriniz söz konusu olduğunda derin dürüstlük ve değişim ihtiyacınızı yoğunlaştırıyor.


Terazi Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, bağ kurma, barış yapma gezegeni Venüs’ten kozmik rehberlik arıyorsunuz. Cuma günü gökyüzü, Venüs’ün dönüşüm talep eden Plüton ile ağır bir kavuşum içine kilitlenirken bir türbülansla karşılaştığına tanık oluyor. Bu rahatsız edici eşleşme, aile bağlarına çarpıcı bir şekilde yaklaşmanıza neden oluyor – yorucu kalıplardan değişim gerektiren bir ilişki. Birkaç tüyü karıştırmak anlamına gelse bile, hikayenize ve hislerinize karşı dürüst olun.


Akrep Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Cuma göğü altında seni bekleyen yoğun ilişki sohbetlerinden kaçış yok Akrep. Havayı temizlemek için eğilebilir ve müzikle yüzleşebilirsiniz. Manyetik Venüs, gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile birleşerek sizi ortaklık hikayeleri etrafında gizlenen uyku halindeki hayal kırıklıklarını kabul etmeye zorluyor. Başka bir yerde, Balık burcundaki ilk dördün ay, ham yetenekleriniz ve becerilerinizi paylaşma konusundaki güveniniz arasındaki ayrımı aydınlatır.


Yay Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün kendi şeytanlarınla ​​yüzleşmeye hazırlan, Yay. Cuma günü gökyüzü, gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile güçlü bir birliktelikte değer yaratan Venüs’ü bulur, özgüveninizde erken yaralanmalara kadar giden pürüzleri aydınlatır. Ne olursa olsun hissetmenize izin verin ve iş akışınızdaki ve finansmanınızdaki değişiklikleri benimseyin. Başka bir yerde, Balık burcundaki ilk dördün, bağımsız ihtiyaçlarınız ve aile talepleriniz arasındaki ayrımı aydınlatır.


Oğlak Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bazı büyük değişikliklere imza atıyorsun, Oğlak. Değişmesi ve salıverilmesi gereken şeylere doğru sizi yönlendirirken, içinde demlendiğini hissettiğiniz güçlü duygusal fırtınaya yaslanın. Sevgili Venüs, burcunuzda dönüştürücü Plüton ile birleşerek, büyümüş kalıpları ve ortaklıklarda bağımsızlığı ele almanıza yardımcı olur. Bu arada Balık burcundaki ilk dördün ay, ruh sağlığınız ve iletişim tarzınız konusunda yapılacak önemli değişiklikleri aydınlatıyor.


Kova Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova, bugün kapalı kapılar ardında duygusal olarak zorlayıcı bir malzemeyle karşı karşıya kalacaksınız. Bağ oluşturucu Venüs, yenilenme arayışında olan Plüton ile birleşirken, ortaya çıkması gereken her şeyi işlemek için kendinize alan verin. Bu güçlü eşleşme, umutsuzca serbest bırakılması gereken kendi kendini yenen ilişki kalıplarını vurgular. Başka bir yerde, Balık burcundaki ilk dördün ay, uzun vadeli arzularınız ve ham yeteneğiniz arasındaki mevcut ayrımı vurgular.


Balık Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık, Cuma günü gökyüzünün altında yaklaşan her şeyde gezinmek için kendine yer aç. Gönülden Venüs, günü dönüşüm arayan Plüton ile birleşerek, sosyal yaşamınızda yapılacak önemli değişiklikleri ve özlemlerinize mevcut yaklaşımınızı vurgulayarak geçirir. İlk dördün ay da burcunuza gelerek, kamusal yaşamınızın talepleri ile kişisel ihtiyaçlarınız arasında yapılması gereken değişiklikleri aydınlatıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.