Günlük Aşk Burç Yorumları 9 Aralık 2021

9 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 9 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Küçük bir rüya gör, ama başarın için uyuma, Koç. Luna bugün Balık burcuna geçerek, kapalı onikinci gizli evinizi, bilinçsiz kalıplarınızı ve perde arkasındaki her şeyi aktive ediyor. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlıysanız, bu süre zarfında muhtemelen geri çekilme ve/veya geri çekilme ihtiyacı hissediyorsunuz. Göz önünde bulundurulması gereken başka bir şey de, bu süre zarfında hem rüyalarınızın hem de sezgisel indirmelerinizin inanılmaz derecede canlı olacağıdır, bu nedenle neler olduğuna dikkat edin. Bu özellikle, her zamankinden daha fazla uyum içinde olduğunuz için, ruhsal ilişkilerle ilgili samimi sekizinci evinizde cızırdayan, kızgın gezegensel yöneticiniz Mars için geçerlidir. Bunun dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin.


Boğa Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, tatil için arkadaşlarla buluşuyor musunuz? Ay, yerel üçüncü iletişim evinizi, yakın çevrelerinizi ve düşünce süreçlerinizi yönetir, ancak bugün dünyadaki sosyal olarak yönlendirilen onbirinci dernekler, topluluk ve aidiyet duygunuza kayar. Bunu söyledikten sonra, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, ruh kabilenizle bir araya gelme çağrısını hissediyor olabilirsiniz veya belki de tatil sezonu için topluluğunuza geri verebilirsiniz. Tatlının onaylayıp onaylamaması onlara bağlı, ama senin yapman gerekiyor. Sosyal takviminiz patlıyor. Dönem.


İkizler Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uyum arayan Venüs, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruhlar arası bağlantılardan oluşan erotik sekizinci evinizi göz kamaştırmaya devam ederek, samimi birlikteliklerden oluşan boğucu sektörünüze tutku ve romantizm getiriyor. Yakalayış? Venüs, gerileme öncesi gölge evresinin ortasında, güç merkezi Plüton ile sarhoş edici kavuşumuna yaklaşıyor. İkizler, kimi baştan çıkarmaya çalışıyorsun? Ne için bekliyorsun? Ama daha da önemlisi, atlarınızı tutun! Ya da belki de değil, hem güneş hem de gezegensel yöneticiniz Merkür’ün şu anda taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve bire bir bağlantılarınız aracılığıyla birleştiğini düşünürsek. Zaman doldu ve bu takas uzun zaman oldu.


Yengeç Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Arka arkaya düşüncelerinizi paylaştınız ve ilahi olana teslim olma zamanı, Yengeç. Bu, özellikle mistik gezegen yöneticiniz olan Ay’ın, macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla kardeş burcunuz Balık’a kayması için geçerlidir. Venüs’ün şimdi, gerileme öncesi gölge evresinin ortasında, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton’la kavuşum noktasına yaklaştığını unutmayın. Alt çizgi? Bu romantik karşılaşmayla ilgili hiçbir şey tesadüf değil ve bunu sen de biliyorsun. Ayrıca, tutku ve zevkle dolu romantik beşinci evinizde cızırdayan kızgın Mars’ın da yardımıyla, sizin olanın yolunuza çıkmak yok.


Aslan Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu haftanın canlandırıcı ay-Jüpiter kavuşumundan sonra – ilişki sektörünüze vurgu ve bazı beklenmedik kaos getiren – ay, nihayet samimi sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh-ruh bağlantılarınız aracılığıyla büyüleyici Balık’a kayar. Aynı anda çok fazla gibi geliyor, ama sevgilinizin zihni, bedeni ve ruhuyla tamamen birleşme konusunda rahat hissediyor musunuz, Leo? Yoksa bu fikre karşı kendinizi kısıtlanmış ve/veya isteksiz mi hissediyorsunuz? Sizi bu yeni başlangıca karşı koyan her ne ise, bu süre zarfında vurgulanacak. Yakalayış? Bekar veya romantik bir ilişki içinde olun, günümüzün astro-hava koşullarında kendinizi aşırı derecede genişletmeye eğilimli olduğunuz için ilişkinizde gerekli sınırları belirlemeniz önemlidir.


Başak Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sıkıcı yapılacaklar listenizi öğüttükten ve bunlarla ilgilendikten sonra, ay sonunda taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla rüya gibi Balık’ta ilk kez sahneye çıkıyor. Herkes bir günü hak eder – sen bile Başak. Bekar da olsanız da, ayın ışıltısı haritanızın bu alanına duygusal bir vurgu getiriyor. Birini düşündüğünüzde ve aradıklarında hissettiğiniz bu duyguya benzer şekilde, bu ay geçişi ile ilgili her şey ilahi güç tarafından besleniyor. Telepatik iletişim çok mu? Mars aynı zamanda meraklı üçüncü iletişim evinizden geçiyor, bu nedenle sezginizin yerinde olduğunu söylemek güvenli. Bunu sorgulama.


Terazi Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı gezegen hükümdarınız Venüs, şimdi duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki hisleriniz aracılığıyla güç merkezi Pluto ile için için yanan kavuşumuna yaklaşıyor. Aşk gezegeninin gerileme öncesi gölge evresinde olduğunu unutmayın, bu da geçmişin ikinci bir bakış için geri gelmek zorunda olduğu anlamına gelir. Duygularını ifade etmekte rahat mısın, Terazi? Bu, aşk hayatınızı veya belki de diğer önemli kişinin ailesiyle olan ilişkinizi etkileyen bir şeyse, bu, konuşmak ve havayı temizlemek için bir fırsattır. Geride durmayın ve sayfayı bir kez ve herkes için çevirin.


Akrep Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Düşünüyor ve içe doğru ilerliyorsunuz, ama şimdi bir manzara değişikliğinin zamanı geldi, Akrep. Eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizdeki yolculuğunu tamamladıktan sonra, ay sonunda büyüleyici Balık burcuna ve aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinize kayar. Son zamanlarda kimi hayal ettin? Tek veya zaten bağlı, auranız her zamanki gibi anlaşılması zor ve manyetik. Bu, elbette, yalnızca eski hükümdarınız Mars ile, burcunuzda cızırdayarak vurgulanır. Tezahürleriniz aniden gerçeğe dönüşürse şaşırmayın. Bu süre zarfında inanılmaz derecede ruhlu ve tutkulusunuz.


Yay Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Doğum gününüzün ortası olmasına ek olarak – tatil şenliklerinden bahsetmiyorum bile – zaten elinizde bolca vardı, Yay. Neyse ki, ayın uykulu Balık burcuna geçişi ve duygusal olarak yönlendirilen ev, aile ve en içteki duygularla ilgili dördüncü eviniz üzerine, kozmos sizi içe doğru gitmeye ve duygusal istikrarınıza öncelik vermeye teşvik ediyor. Söylemeye gerek yok, muhtemelen bugün bebekten yağmurluk isteyeceksiniz. Üstüne üstlük, Mars kapanış, rüyalar ve yalnızlıktan oluşan gizli onikinci evinizi ateşlemeye devam ediyor, bu nedenle bu süre zarfında muhtemelen kendinizi oldukça içe dönük hissediyorsunuz. Kendinize karşı nazik olun.


Oğlak Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, ana bölgenizde göz kamaştırmaya devam ediyor, ancak aynı zamanda burcunuzdaki Plüton ile güçlü bir kavuşuma yaklaşıyor. Ölümcül cazibe mi yoksa onları gördüğünüze sevindiniz mi? Oğlak, Venüs zaten gerileme öncesi gölge evresindeyken, eski sevgilinizle yeniden birleşmeyi veya belki de geçmiş bir ilişkiyi çevreleyen temaları yeniden gözden geçirmeyi düşünüyorsunuzdur. Umutsuzluğa kapılmayın! Retrogradlar, şeyleri tekrar gözden geçirmek, yansıtmak ve yeniden değerlendirmek içindir. Ay, bugün iletişimin meraklı üçüncü evinize geçişi üzerine, size bağlantı kurma, zihinsel olarak işleme ve seçeneklerinizi keşfetme fırsatı veriliyor. Balık burcunda, Luna kendinize ve başkalarına şefkat göstermenizi hatırlatır.


Kova Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, zamanının ve enerjinin çoğunu nereye harcadın? Bu sizin zihinsel, fiziksel ve ruhsal sağlığınızı nasıl etkiler? İster geçmişte yaşadığınız bir ilişki, ister kurtulmanız gereken toksik bir rutin olsun, bugünün astro-havası sizi ışığınız, sevginiz ve nezaketiniz konusunda daha seçici olmaya teşvik ediyor. Başka bir notta, Venüs’ün karmik onikinci kapanış eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla retrograd öncesi gölge aşaması, geçmişten gelen ilişki temalarını, yani mevcut ilişkilerinizde rol oynayanları vurgulamaktadır. İlerleyebilmeniz için ihtiyacınız olan kapanışı alın.


Balık Burcu

9 Aralık 2021 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık, duygularını koluna takıyorsun ama o zaman bile okunması zor. Bu, özellikle birilerine karşı duygularınızı kıran ve/veya yakalayanlarınız için geçerlidir. Ne de olsa ay, romantik aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizi yönetiyor. Yakalayış? Bu fikre karşı isteksiz hissediyor veya sevgi arzularınızı ifade etme konusunda mücadele ediyor olabilirsiniz. Ay gizemlidir ve Neptün tarafından yönetilen özünüz de bir istisna değildir. Bunu söyledikten sonra, eğer sevgiliniz çekingen görünüyorsa veya havanın değişmesi konusunda endişeli görünüyorsa, bunu küçümsemeyin. Sen bir muammasın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.