Günlük Aşk Burç Yorumları 8 Aralık 2021

8 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 8 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

8 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, sosyal olarak bilinçli onbirinci çağrışımlar, dostluk ve dünyadaki aidiyet duygusuyla parıldamaya devam ediyor, ama dahası var. Özgürlüğünüzü çevreleyen temaları vurgulamanın yanı sıra, ay süreçte genişleyen Jüpiter ve eşzamanlı olarak altmışlık Merkür ile güçlerini birleştirecek. Söyleyecek çok şeyin var, Koç. Her ne kadar Luna’nın kırmızı-sıcak gezegen yöneticiniz Mars’a karesi verildiğinde, bir şey bana bu süreçte bir tür intikam ve/veya haklı çıkarma aradığınızı söylüyor. Ne kadar zorlayıcı olsa da öpüşme ve söyleme. Test ediliyorsun ve etrafta olan her zaman geri dönecek.


Boğa Burcu

8 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, meraklı üçüncü iletişim evinizi yönetiyor, ancak bugün otoriter onuncu otorite eviniz aracılığıyla geniş Jüpiter ile güçlerini birleştirecek. Göğsünden çıkarmak istediğin bir şey var mı Boğa? Tatlı gezegen hükümdarınız Venüs’ün, güç merkezi Plüton’a yakınlığı göz önüne alındığında çok uygun – Venüs’ün gerileme öncesi gölge evresinden bahsetmiyorum bile. Bu süre boyunca belirli bir miktarda dikkat talep ediyorsunuz, ancak Luna’nın tabulardan, dönüşümden ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Merkür’e altmışlığı, aynı anda inisiyatif almak ve huzurunuzu konuşmak için derinlere inmeye teşvik ediyor. .


İkizler Burcu

8 Aralık 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, egzotik dokuzuncu genişleme evinizde ışıldamaya devam ediyor, ancak bu süreçte şanslı Jüpiter ile – önemli diğerlerinin bulunduğu yedinci evinizin göksel yöneticisi – çarpışacak. Senden uzakta olan birine aşık olmak İkizler? Bu süre zarfında, özellikle seyahat ve/veya spontane maceralar söz konusu olduğunda, şanslı bir mola yaşayabilirsiniz. Asla asla Deme; Luna aynı anda gezegen yöneticiniz Merkür’ü seksen yapacak, bu da gerçeğinizi iletmenin aniden normalden çok daha kolay hissedebileceği anlamına geliyor. Bununla birlikte, Luna’nın Mars’a karesi, aşırı düşünmeye ve/veya işleri karmaşıklaştırmaya başlamanızın nedeni olabilir. Ayakta kalın ve küçük şeyleri dert etmeyin.


Yengeç Burcu

8 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, şanslı Jüpiter ile çarpışacak ve bu da, haritanızın bu alanında geniş bir atılımı tetikleyebilir. Yakınlık, belirli bir miktarda güven ve teslimiyet gerektirir, Yengeç. Bununla birlikte, ayın altmışlık açısını anlayışlı Merkür’e karşı – sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla – düşünürken, bazı şeyleri fazla düşünmeyi veya belki de farklı şeyler yapmak için inisiyatif almayı tercih edebilirsiniz. Denemeden asla bilemezsin, değil mi? Her şey perspektifle ilgili, bu yüzden kutunun dışında düşünmekten korkmayın.


Aslan Burcu

8 Aralık 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, aşk, tutku ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan cömert Jüpiter ile ilişki sektörünüzde güçlerini birleştirecek, bu yüzden bugün şansınızı denemekten korkmayın Aslan. Bekar? Bu süre zarfında seyahat ederken veya belki ortak bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanışabilirsiniz. En iyi kısım? Luna, aşkla ilgili beşinci evinizde aynı anda seksenlik anlayışlı Merkür’ü gösterecek, bu nedenle hızlı harekete geçmek için özgüvene ve havasına sahip olacaksınız. Ancak zorluk, özellikle en içteki duygularınızı ifade etmekte isteksiz hissediyorsanız, Luna’nın Mars meydanından kaynaklanabilir. Kendinize ve eşinize karşı dürüst olun.


Başak Burcu

8 Aralık 2021 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinin sorumlu altıncı evinde ışıldamaya devam ederek, günlük yaşam tarzınızı çevreleyen temalara vurgu yapıyor. Ancak Luna, şanslı Jüpiter ile güçlerini birleştirecek – hem bir nimet hem de bir lanet olan şeyleri birden fazla şekilde büyütecek. Bir sonraki hamleni çok mu düşündün Başak? Belki çok fazla iş üstleniyorsun ya da belki de hepsinin titiz lojistiğine çok fazla odaklanıyorsun. Neyse ki, Luna’nın Merkür’e olan tatlı altmışlığı, bekar da olsanız da, zaten sarhoş da olsanız, içgüdülerinizi takip etmeye ve bir inanç sıçraması yapmaya teşvik ediyor.


Terazi Burcu

8 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, cömert Jüpiter ve aynı zamanda altmışlık anlayışlı Merkür ile güçlerini birleştirecek. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, kesin olan bir şey var: tutkularınız artıyor ve birisine, Terazi’ye aşık oluyorsunuz. Bununla birlikte, meydan okumanız, kendinizi ikinci kez tahmin etmeye ve/veya özgüvenle mücadele etmeye eğilimli olduğunuz için, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel hükümdarı olan Mars’ın çalkantılı karesinden kaynaklanabilir. Cesaretiniz kırılmasın. Aksine, acele etmeyin ve içeri girin. Kendinize bu duyguların nereden geldiğini sorun.


Akrep Burcu

8 Aralık 2021 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizi, aile meselelerinizi ve en içteki duygularınızı ateşlemeye devam ediyor, ancak bu süreçte şanslı Jüpiter ile güçlerini birleştirecek. Akrep, bir akıl sağlığı günü geçir. Bekar ya da alınmış, mutluluğunu buluyorsun ve hepsini kendi başına yapıyorsun. Dahası, ayın Merkür’e altmışlığı – sekizinci yakınlık, cinsel kimya ve ruh eşi bağlantılarınızın göksel hükümdarı – karışıma bir tabu merak ve yoğunluk katmanı ekler. Yani, ne demek istediğimi anlıyorsan, her zaman ‘evden çalışmayı’ tercih edebilirsin. Tatlı arkadaşınıza neyi kaçırdıklarını hatırlatın.


Yay Burcu

8 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay burcu, amacınızı anlatmak için her şeye gücü yeten dilinizi kullanıyorsunuz ve bu işe yarıyor gibi görünüyor. İster bekar, ister romantik olarak bağlı olun, ayın göksel hükümdarınız Jüpiter ile – meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla – kavuşumu size yalnızca ihtiyacınız olan güven ve iyimserliği vermekle kalmıyor, aynı zamanda şeyleri büyütüyor. lehinize çalışmak için. Ay ayrıca burcunuzda Merkür ile altmışlık açı yapacak ve haberci gezegen, taahhüt ettiğiniz anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi zaten yönetiyor. Yine söyleyecek çok şeyin var, hadi dinleyelim.


Oğlak Burcu

8 Aralık 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kim olduğunu hatırla, Oğlak. Değerinizden ve/veya gerçekten yapabileceklerinizden asla şüphe etmeyin. Bu, özellikle bugünün ay-Jüpiter kavuşumu düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü istikrar arayan ikinci güven, mülk ve değer sistemleri evinizi harekete geçirecektir, bu da size gücünüzü ilk elden görme fırsatı verildiği anlamına gelir. Ne de olsa Luna, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınızı, uzlaşmanızı ve diğer önemli evinizi yönetiyor, bu nedenle bunun büyük olasılıkla hayatınızdaki önemli bir ortaklıkla ilgisi var. Luna, aynı zamanda, geçmişte benimsemeyi başaramadığınız bilinçsiz nitelikleri vurgulayarak, altmışlık anlayışlı Merkür’ü de gösterecek.


Kova Burcu

8 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, olay çıkarıyorsun çünkü yapabilirsin. Sizin için bile biraz abartılı geliyor, ancak Luna’nın burcunuzdaki geniş Jüpiter’e yakınlığı sadece size güven ve coşku vermekle kalmıyor, aynı zamanda her şeyi olduğundan daha büyük gösteriyor. Yani, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bugün olayları dramatize etmeye daha yatkınsınız. Hatta bazılarınız bunu bilerek yapıyor olabilir. Sanki bu zaten gücünüzü geri almak için yeterli bir neden değilmiş gibi, ay aynı anda onbirinci bireysel özgürlük evinizden Merkür’e seksen yapacak. Engelleme yok.


Balık Burcu

8 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir süredir duygularını kendine saklıyorsun, Balık. Tatlı yalnızlığınızı kucaklamak ve kendi kendinize düşünmekte yanlış bir şey olmasa da, konuşmamayı seçmek yine de bir seçimdir. Bu, ay ve geleneksel yöneticiniz Jüpiter’in kapanışla, rüyalarla, bilinçsiz kalıplarla ve perde arkasındaki her şeyle ilgili on ikinci evinizde parıldayarak göz önünde bulundurulması özellikle önemlidir. İyi haber şu ki, Luna aynı anda altmışlık anlayışlı Merkür’ü – otoriter onuncu eviniz aracılığıyla – bu da şu an için sessizce hareket etmek anlamına gelse bile inisiyatif alma zamanının geldiği anlamına geliyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.