Günlük Aşk Burç Yorumları 7 Aralık 2021

7 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 7 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

7 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün kırmızı-sıcak gezegen hükümdarınız Mars ve şanslı Jüpiter arasındaki – sosyal açıdan bilinçli on birinci eviniz, topluluklar ve bireysel özgürlük aracılığıyla – sizi hayatın kendisinden daha büyük hissettiren kararlılık ve ilhamla güçlendirecek. Bununla birlikte, yakalama, Jüpiter’in genişleme içgüdüsünden kaynaklanabilir, bu yüzden aşırıya kaçmamaya çalışın. Koç, bu süreçte dürtüsel ve/veya acele kararlar vermediğin sürece inisiyatif almanın yanlış bir tarafı yok. Bu, özellikle bir ilişkinin başlangıç ​​aşamasında olanlarınız için geçerlidir. Ayrıca, Luna’nın ciddi Satürn’e yakınlığı sizi pragmatik ve yapılandırılmış olmaya teşvik ediyor.


Boğa Burcu

7 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, kendinizi fazla öne sürmenize gerek yok. Bu, özellikle ilişki sektörünüzdeki kırmızı-sıcak Mars ile otoriter onuncu eviniz aracılığıyla yaşamdan daha büyük Jüpiter arasındaki günümüzün inceliksiz karesini göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Başka bir deyişle, bu süre zarfında aceleci kararlar vermeye ve/veya dürtülere göre hareket etmeye eğilimlisiniz. Ayrıca, ayın ciddi Satürn’e yakınlığı, karışıma ayık bir pragmatizm ve yapı katmanı ekler. Nelerin ele alınması gerekiyor? Bunu dürüstlük ve dürüstlükle nasıl yapabilirsiniz? Saygılarınızı gösterin ve karşılığında aynısını bekleyin.


İkizler Burcu

7 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Analiz felci çok mu, İkizler? Meraklı gezegen yöneticiniz Merkür ve anlaşılması zor Neptün arasındaki bugünkü puslu kare, potansiyel olarak huzursuzluk ve genel kafa karışıklığı duygularını tetikleyebilir. Merkür haritanızın bu alanında gezinmeye devam ederken, bu özellikle bire bir ilişkileriniz söz konusu olduğunda geçerlidir. Bununla birlikte, amacınızı anlamadığınızı düşünüyorsanız, umutsuzluğa kapılmayın. İster inanın ister inanmayın, yazmak daha da kolay olabilir. Aksi takdirde, sevgilinizle küçük yanlış anlaşılmalara girmek kolaydır. Bu arada, Luna’nın inanç sistemlerinizden oluşan dokuzuncu eviniz aracılığıyla pragmatik Satürn’e yakınlığı sizi daha büyük resme odaklanmaya teşvik ediyor.


Yengeç Burcu

7 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini tamamen açma konusunda rahat değilsen, ilişkindeki bir şeyin işe yaraması gerekiyor, Yengeç. Örneğin, ay bugün Kova’da pragmatik Satürn’e katılacak, paylaşılan kaynaklar, ruh-ruh bağlantıları ve enerjik alışverişlerden oluşan sekizinci evinizi ateşleyecek ve başka bir zihin, beden ve ruhla özgürce birleşme yeteneğinizi çevreleyen temaları vurgulayacak. Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a altmışlığı, inisiyatif alma konusunda kendinizi kısıtlanmış hissettiğiniz geçmiş deneyimlere de ışık tutacaktır. Bunu söyledikten sonra, bağlantınızı tamamen şımartmaktan sizi alıkoyan nedir? Mars ve Jüpiter arasındaki günümüzün pürüzsüz karesine dikkat edin. Kararında uyu.


Aslan Burcu

7 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizdeki Mars ile ilişki sektörünüzdeki cömert Jüpiter arasındaki günümüzün yaşamdan daha büyük karesi, nezaketsiz olduğu kadar ilham verici olabilir. Başka bir deyişle, genel olarak kelime kusması ve duygusal patlamalar bu süre zarfında muhtemeldir, Leo. Üstüne üstlük, meraklı Merkür, paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla puslu Neptün ile çatışacak ve sevgi arzunuz ile önceki taahhütlerinize yönelme gereksiniminiz arasında sürtüşme yaratacaktır. Bir kaya ile sert bir yer arasında sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Ama bu da geçecek.


Başak Burcu

7 Aralık 2021 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Duyduğun her şeyi bir tuz tanesi ile al Başak. Anlaşmalardan, uzlaşmadan ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla gezegen yöneticiniz Merkür ve puslu Neptün arasındaki bugünün belirsiz karesi, belirsizlik, huzursuzluk ve genel kafa karışıklığı duygularını tetikleyebilir. Fikrinizi anlatmakta sorun mu yaşıyorsunuz? Eh, şimdi nedenini biliyorsun. Üstüne üstlük, iletişim sektörünüzdeki Mars ile detay odaklı altıncı evinizdeki yaşamdan daha büyük Jüpiter arasındaki pervasız bir kare, işleri gerçekte olduğundan çok daha büyük gösterebilir. Sonradan pişman olacağın bir şey söylemeden önce düşün.


Terazi Burcu

7 Aralık 2021 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna bugün Kova’da Satürn ile çarpışacak ve her zaman birlikte çalışması en kolay enerji olmayan aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizi harekete geçirecek. Birine aşık olmak, Terazi? Satürn’ün çok ciddi pragmatizmi ve ayık yaklaşımı göz önüne alındığında, bu süre zarfında kendinizi ve/veya romantik bir ilgiyi ikinci kez tahmin ediyor olabilirsiniz. Ancak, bunu okuyorsanız, kendinize bu kadar yüklenmemeniz için bir hatırlatmadır. Bu, özellikle günümüzün pürüzlü Mars-Jüpiter karesi düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü işleri olduğundan çok daha karmaşık hale getirebilir. Bu, bir ilham dalgasıyla gelebilir, ancak düzgün bir şekilde evcilleştirilmezse işler pervasızlaşabilir.


Akrep Burcu

7 Aralık 2021 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kabul etmekten çok daha fazla alana ihtiyacın var, Akrep. İster bekar olun, ister zaten bağlı olun, eski hükümdarınız Mars ve geniş Jüpiter arasındaki bugünkü kare, işleri olduğundan çok daha büyük göstermekle kalmayacak, aynı zamanda güçlü bir özgürlük dürtüsünü de tetikleyecektir. Ayrıca büyük bir gerçeklik bombası atmaya ve bu süreçte sevgilinizi hazırlıksız yakalamaya karar verebilirsiniz. Ayrıca, seksle ilgili sekizinci evinizin göksel hükümdarı olan Merkür arasındaki belirsiz kare, muazzam Neptün ile karşı karşıya gelecek ve bu da belirsizlik ve kafa karışıklığı duyguları yaratacaktır. Sonunda pişman olacağın bir şey söylemeden önce düşün.


Yay Burcu

7 Aralık 2021 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün Kova burcunda Satürn ile çarpışacak ve iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizle ilgili merak uyandıran üçüncü evinizi sallayacak. Konuşmaya hazır mısın, Yay? İşi kastediyorsunuz, ancak aynı şekilde, durumun “gerçekliğine” biraz fazla odaklanıyor ve belki de süreçteki umudunu kaybediyor olabilirsiniz. Sonuçta, mantıklı olmakla doğrudan karamsar olmak arasında bir fark var. Üstüne üstlük, burcunuzdaki Merkür ile evinizin duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinden geçen zor Neptün arasındaki belirsiz bir kare, bu arada bazı karışıklıkları tetikleyecektir. Yarın başka bir gün.


Oğlak Burcu

7 Aralık 2021 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün sosyal odaklı onbirinci eviniz aracılığıyla cüretkar Mars ile istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla yaşamdan daha büyük Jüpiter arasındaki pürüzsüz kare, sizi güven ve ilhamla güçlendirebilir ve hatta pervasız ve/veya dürtüsel bir kararı tetikleyebilir. Neyse ki, bundan daha iyisini biliyorsun, Oğlak. Ancak, aşk hayatınız hakkında bir anda kendinizi karamsar hissederseniz, umutsuzluğa kapılmayın. Bildiğiniz gibi, ay ilişki sektörünüzü yönetiyor, ancak ikinci güvenlik eviniz aracılığıyla doğru gezegen hükümdarınız Satürn ile birlikte oturuyor olacak. Bir şey eklenmiyor, bu yüzden acele etmeyin.


Kova Burcu

7 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün burcunuzda ciddi Satürn’e katılacak ve en içteki hislerinizden genel benlik duygunuza kadar her şeye vurgu ve yapı getirecek. Yavaş ve istikrarlı, Kova. Bekar veya çoktan alınmış, yorulmadan hedefleriniz üzerinde çalışıyorsunuz ve bu süreçte kendinizin en iyi versiyonu olmak için çalışmaya başlıyorsunuz. Bu, aşk hayatınızın önüne geçiyor olabilir veya olmayabilir, ancak içiniz rahat olsun, çok görevli bir harikasınız. Umutsuzluğa kapılmayın, çünkü onuncu evinizdeki Mars ile burcunuzdaki Jüpiter arasındaki günümüzün inceliksiz karesi gerçekten ihtiyacınız olan tek şey.


Balık Burcu

7 Aralık 2021 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, bugün Kova burcunda pragmatik Satürn ile çarpışacak ve gizli onikinci kapanış evinizi, gizli gündemlerinizi ve sahne arkasındaki her şeyi harekete geçirecek. Aklında ne var, Balık? Ayın romantik beşinci aşk, tutku ve kendini ifade etme evinizi yönettiği göz önüne alındığında, Luna’nın görev yöneticisi gezegenine yakınlığı, ayık bir pratiklik ve hatta belki de karamsarlık katıyor. Kendinizden şüphe etmeyin; kalbin istediğini ister. Ayrıca, Merkür ile zorlu gezegen hükümdarınız Neptün arasındaki zorlu bir kare, bu zamanda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı anlamına gelir. Ani kararlar vermeyin. Üzerinde uyu.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.