Günlük Aşk Burç Yorumları 5 Aralık 2021

5 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 5 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

5 Aralık 2021 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, bugün aşka odaklanamayacak kadar kariyer meseleleriyle meşgulsün ve doğruyu söylemek gerekirse, her şeyin bir zamanı ve yeri var. Bununla birlikte, ayın pragmatik Oğlak burcuna geçişi üzerine, hırslı onuncu evinizi, kariyer hareketlerinizi ve dünyadaki itibarınızı ateşleyecek. Kontrolü ele aldığınızda kendi elementinizdesinizdir, kızıl-sıcak gezegen cetveliniz için için yanan Akrep ve sekizinci rejenerasyon ve ruhsal alt akıntılar evinizden geçerken bahsetmiyorum bile. Sezginize dikkat edin. Her iki dünyanın da en iyileri de dahil olmak üzere, bu süre zarfında aklınıza ne koyduysanız onu elde edebilirsiniz.


Boğa Burcu

5 Aralık 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün kardeş burcunuz Oğlak burcunda uyum arayan gezegen yöneticiniz Venüs’e ve macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan egzotik dokuzuncu evinize katılacak. Boğa, gizlice kime aşıksın? Bekar, vurulmuş veya zaten bağlı, muhtemelen sizden uzakta olan veya belki de farklı bir kültürel geçmişe sahip biriyle bağlantı kuruyorsunuz. Bu arada, bazılarınız sevgilinizle romantik bir kaçamak planlıyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, haritanızın bu bölgesindeki ay ile burcunuzdaki özgürlüğü seven Uranüs arasındaki canlandırıcı üçgen açı büyük olasılıkla yol boyunca beklenmedik bir kaosu tetikleyecektir. Akışına bırak.


İkizler Burcu

5 Aralık 2021 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, bildiğiniz zaman bilirsiniz. Özellikle romantik duygularınızla ilgili olduğunda, mantığı her şeyden sıkıştırmanıza gerek yok. Bu, özellikle seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantıları ile ilgili sekizinci evinizden parıldayan ay için geçerlidir, çünkü siz önemli biriyle birleşmeye, bağlantı kurmaya ve uzun süreli bir temel inşa etmeye heveslisiniz. Dahası, Luna’nın özgürlüğü seven Uranüs ile uyumlu üçgeni – gizli onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla – en yüksek iyiliğinize hizmet etmeyen ruhsal karışıklıklardan kurtulma fırsatı sunar.


Yengeç Burcu

5 Aralık 2021 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mistik gezegen yöneticiniz ay, bugün uyum arayan yedinci eviniz, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla Oğlak burcundaki tatlı Venüs’e katılıyor – bire bir bağlantılarınızı ve genel olarak uzlaşma yeteneğinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu getiriyor. . Yengeç, farkında olmaman ihtimaline karşı sağdan soldan potansiyel talipleri kendine çekiyorsun. Her ne kadar her şeyin doğruluğunu gerçekten sorgulayanlarınız için, ay aynı anda onbirinci eviniz, topluluklar ve dostluk grupları aracılığıyla isyankar Uranüs ile canlandırıcı bir üçgen açı oluşturacak, bu yüzden bu gece satmasanız iyi olur. Sonuçta, kiminle karşılaşacağınızı asla bilemezsiniz, bu yüzden beklenmeyeni bekleyin.


Aslan Burcu

5 Aralık 2021 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çok çalışmak mı yoksa flört etmek mi? Ay, sorumlu altıncı sağlık evi, günlük ritüeller ve hizmet eylemleri aracılığıyla Oğlak burcundaki Venüs’e katılır ve iş rutininizden genel olarak sağlık alışkanlıklarınıza kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirir. Aslan, gerçek şu ki, Venüs haritanızın bu bölgesinde parıldadığında, işyerinde ve/veya düzenli olarak ziyaret ettiğiniz yerlerde aşkı bulmaya daha yatkınsınız. Ancak Luna’nın elektrik Uranüs’e olan üçgeni, aynı anda bir dizi beklenmedik olayı tetikleyebilir, bu da planlarınızın pencereden dışarı çıkmak zorunda olduğu anlamına gelir.


Başak Burcu

5 Aralık 2021 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, tutkuyu bu kadar aniden hissetmek, her zaman aynı hızla kaybolacağı anlamına gelmez. Ayrıca, özünde gerçekçi olmasına rağmen, arada sırada olasılıkları düşünmekten zarar gelmez. Örneğin, bekar da olsanız da, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizden geçen ay, kalp çakranızdan sevgi arzularınıza kadar her şeye vurgu yapar. İnternet üzerinden veya belki de sizden uzaktaki birine aşık olmak? Luna’nın geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile yaptığı üçgen bu süreçte bazı şeyleri sarsabilir, bu yüzden beklentiler belirlemeyin.


Terazi Burcu

5 Aralık 2021 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kişisel alanınızı paylaşmak konusunda kendinizi rahat hissediyor musunuz, Terazi? Neyse ki, ayın ciddi Oğlak burcuna geçişi üzerine – duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hisleriniz aracılığıyla – Luna, seks, birleşme ve ruhtan oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile canlandırıcı bir üçgen oluşturacaktır. -ruh bağlantıları. Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlanmış, bu size potansiyel olarak ailenizde devam eden bir kalıbı çevreleyen bir tür kalıbı kırma fırsatı sunabilir. Aynı şey sevgiliniz için de geçerli, özellikle şu anda birlikte yaşıyorsanız. İyi haber şu ki, Venüs resimde, bu yüzden en iyisi olma ihtimali yüksek.


Akrep Burcu

5 Aralık 2021 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, elinizdeki durumu yansıtmak ve yeniden değerlendirmek için bir saniye ayırın. Bu, özellikle uyum arayan Venüs’ün pragmatik Oğlak burcundaki gerileme döngüsüne ve meraklı üçüncü iletişim evinize yaklaşması için geçerlidir. Her ne kadar bekar olsanız da veya daha önce çekilmiş olsanız da, ayın haritanızın bu alanına kayması, anlık alışverişlerinizi ve genel zihniyetinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirir. Dürüstlük ve dürüstlükle iletişim kurdunuz mu? Luna, aynı zamanda, süreçte önemli bir atılımı tetikleyebilecek, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’ü eş zamanlı olarak triger yapacak.


Yay Burcu

5 Aralık 2021 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İdeal ortaklığınız neye benziyor, Yay? Ay, samimi sekizinci seks evinizi, paylaşılan kaynakları ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetir, ancak bugün istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleriniz aracılığıyla Oğlak burcundaki cilveli Venüs’e katılacak. Dahası, Ay, sorumlu altıncı eviniz olan günlük ritüeller, özen ve hizmet eylemleri aracılığıyla Uranüs ile canlandırıcı bir üçgen açı oluşturacak ve bu da şehvetli zevkleriniz ve daha fazla el olma fırsatı arasında tatlı bir sinerji yaratacaktır. üzerinde. Her ilişki devam eden bir çalışmadır ve durumunuz bir istisna değildir.


Oğlak Burcu

5 Aralık 2021 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini hissediyorsun ve diğer herkes de öyle, Oğlak. Bildiğiniz gibi, ay uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizi yönetiyor, ancak bugün burcunuzda tatlı Venüs’e katılacak. Yani, role bakmanın yanı sıra, duygularınızı da kolunuza taşıyorsunuz. Bekar? Ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla aynı anda özgürlüğü seven Uranüs ile üçgen açı yapacak ve bu da duygusal dünyanız ve parıldayan kalp çakranız arasında tatlı bir sinerji yaratacaktır. Romantik arzularınızı ifade etmenin söylemesi yapmaktan daha kolaydır, ancak bunu yapacak cesarete sahip olabilirsiniz.


Kova Burcu

5 Aralık 2021 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Asla asla deme, Kova. Örneğin, ayın yapılandırılmış Oğlak burcuna geçişi ve gizli onikinci kapanış eviniz, gizli gündemler ve bugün perde arkasındaki her şey üzerine, Luna modern yöneticiniz Uranüs ile canlandırıcı bir üçgen açı oluşturacak. Bununla birlikte, bekar, ezici veya romantik bir şekilde bağlı olsanız da, bu elektrik sinerjisi sadece sezginizi arttırmakla kalmayacak, aynı zamanda yalnızlık arzusuna da ilham verecek. Kabul edelim; Yalnız kurt olmakla ilgili bir iki şey biliyorsun ama bu ani fikir değişikliği seni büyük ihtimalle hazırlıksız yakalayacaktır. Yağmur kontrolü? Planlar değişmek zorunda ve sorun değil.


Balık Burcu

5 Aralık 2021 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, sevgi, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan sevgi dolu beşinci evinizi besler, ancak Luna bugün pragmatik Oğlak burcunda aylık ilk çıkışını yapacak ve özgürlüğü seven onbirinci evinizi, arkadaşlığınızı ve dünyadaki aidiyet duygunuzu harekete geçirecek. . Sosyal medya üzerinden birine aşık olmak, Balık? Kim bilir, bir anda kendinizi bir arkadaşınızın arkadaşına karşı hisler beslerken bulabilirsiniz. Bu, özellikle doğum haritanızın bu alanını göz kamaştıran cilveli Venüs için geçerlidir. Sonra tekrar, meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla, ayın isyankar Uranüs ile canlandırıcı üçgeni, her yerinde “beklenmeyeni bekleyin” yazılıdır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.