Günlük Aşk Burç Yorumları 4 Aralık 2021

4 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 4 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

4 Aralık 2021 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç seni yeni bir macera bekliyor. Tek, ezici veya zaten alınmış, bugünün yeni ay güneş tutulmasının etkileri inkar edilemez, çünkü geniş dokuzuncu bilgelik, macera ve bilinmeyen bölge evinize dokunacak. Elbette, tutulma mevsiminde yeni bir şeye başlamak genellikle önerilmez, ancak Venüs kariyerle ilgili onuncu evinizin üzerinde gezinirken, işyerinde birine aşık olma şansınız oldukça yüksek. Ve kendiliğinden Yay burcundaki ay kavuşumu Merkür ile, deneyim için her şeyi riske atmaya hazırsınız. Luna ayrıca Jüpiter'i seksen yapacak, bu da her şeyin hayattan daha büyük hissettirdiği anlamına geliyor.


Boğa Burcu

4 Aralık 2021 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni bir ruh yolculuğuna çıkıyorsun, Boğa. Bekar? Bugünün Yay burcundaki yeni ay güneş tutulmasının etkileri – seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklar, enerji alışverişi ve ruh eşi bağlantıları aracılığıyla – düşünüldüğünde, gerçek şu ki her şey mümkün. Önemli bir ortaklığın temeli söz konusu olduğunda, yeni başlangıçlar yapılıyor. Bununla birlikte, Luna'nın kareden puslu Neptün'e geçişi, özellikle de ister aile ister arkadaş olsun, bir grup insanın beklentilerini sürekli olarak karşılamanın yollarını arıyorsanız, kafa karışıklığı duygularını tetikleyebilir. Yatırımlarınız onları ilgilendirmez.


İkizler Burcu

4 Aralık 2021 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne verirsen onu alırsın İkizler. Bekar, ezik ve/veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, bugünün yeni ay güneş tutulması, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi sarsıyor ve bu da bu alana güçlü yeni başlangıçlar getiriyor. senin hayatın. Güneşin meraklı gezegensel yöneticiniz Merkür'ün yanında oturacağını unutmayın, bu nedenle yeni başlangıcınız, yolunuza çıkan önemli bir mesaj olmasa da, bir tür sohbetten oluşabilir. Egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile uyum içinde, olasılıklar sonsuzdur.


Yengeç Burcu

4 Aralık 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çok Çalışmak mı Zor Çalışmak mı? Bekar veya önceden alınmış, bugünün astro-hava durumu, özellikle günlük yaşamınız söz konusu olduğunda, organize olmanızı teşvik ediyor. Aşk ve romantizm için fazlasıyla yer olmasına rağmen, özellikle Venüs, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz ile göz kamaştırıyor. Tutulma mevsiminde yepyeni bir ilişki başlatmak genellikle önerilmez. Yine de, Akrep burcundaki Mars'ın ve aşkla ilgili beşinci evinizin cızırtılı etkilerini inkar edemeyeceğinizden emin olabilirsiniz. Ancak, tutkuyu her zaman iş yerinde somut bir şeye dönüştürebilirsiniz. Her iki durumda da, üzerinde çalışacak çok şeyin var, Yengeç.


Aslan Burcu

4 Aralık 2021 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, doğru zihniyetle her şey mümkün ama önce kalbini buna açman gerekiyor. Örneğin, ister bekar olun ister romantik bir şekilde bağlı olun, bugünün yeni ay güneş tutulması aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinize güçlü yeni başlangıçlar getiriyor. Bu, elbette, kalbinizin arzularından yaratıcı düşüncelerinize kadar her şeyi içerir. Halihazırda evli olanlarınız için bu, sizinle önemli biri arasındaki alevi yeniden alevlendirmeye yardımcı olabilir ve daha da önemlisi, sizi mutluluğunuza yaklaştırabilir. Anahtar, özgünlüğünüzü benimsemek ve dürüstlük ve bütünlük ile iletişim kurmaktır.


Başak Burcu

4 Aralık 2021 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, ay ve Merkür, evinizin dördüncü evi, aile meseleleri ve duygusal temeller aracılığıyla birleştikleri için günümüzün yeni ay güneş tutulmasında kilit oyunculardır. Bekar? Yay burcunun kapsayıcı bakış açısına uyum sağlayın ve kişisel ve/veya romantik anlamda hedeflerinizin sınırsız potansiyelini görselleştirin. Zaten çift, Başak? Birçoğunuz önümüzdeki altı ay içinde genişleyebilir ve/veya kendi ailenizi kurabilirken, bazılarınız iş için taşınmaya karar verebilirsiniz. Bu, hareket yaratmaya bağlı olduğundan, gezegen yöneticiniz Merkür ile ayın kavuşumu düşünüldüğünde özellikle önemlidir.


Terazi Burcu

4 Aralık 2021 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Anında ağlarınıza dokunun ve açık fikirli olun, Terazi. Tek veya önceden alınmış, bugünün yeni ay güneş tutulması, düşünce yapınızı, becerilerinizi ve yerel topluluğunuzu çevreleyen temalara güçlü yeni başlangıçlar getirerek, meraklı üçüncü iletişim evinize, düşünce süreçlerine ve ani değişimlere dokunacak. Aşk nereye gidersen git seni takip ediyor ama bugünün enerjisi kelebeklerin ve romantizmin çok ötesine geçiyor. Ayrıca, Venüs evinizin dördüncü evinizi, aile meselelerinizi ve en derin duygularınızı göz kamaştırırken, sipariş ettiğiniz yeni çiçek vazosu ve yatak odanızın duvar kağıdının deseni ile daha fazla meşgul olursunuz. Her iki durumda da, aynı anda çok şey oluyor, bu yüzden toprakta kalın.


Akrep Burcu

4 Aralık 2021 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kararlılık senin için ne ifade ediyor Akrep? Konfor, finans, mülk ve değer sistemlerinden oluşan ikinci evinizin üzerinde parıldayan günümüzün yeni ay güneş tutulması ile kesinlikle dikkate alınması gereken bir şey. Seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizin göksel yöneticisi olan Merkür, güneş ve ayın yanında oturacak ve haritanızın bu alanına hem netlik hem de hareket getirecek. Zaten eşleştiniz mi? Kalbinizi özel birine bağlasanız bile, gerçekten güvenlik duygunuza öncelik vermeye başlıyorsunuz.


Yay Burcu

4 Aralık 2021 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İster bekar olun ister aşık olun, kesin olan bir şey var, Yay: Şu anda telefona gelemezsiniz ve bunun nedeni muhtemelen kızartmanız gereken *çok* daha büyük balığınız olmasıdır. Tüm ciddiyetle, taahhüt ettiğiniz yedinci ev sözleşmelerinizi, uzlaşmanızı ve önemli diğerlerini yöneten Merkür'ün yanı sıra, burcunuzda her gün bir yeni ay güneş tutulması deneyimlemezsiniz. Birebir ilişkileriniz açıkça bir odak noktasıdır, ancak yine de, tutarlı özgürlük arzunuz dizginleri ele geçirir. En iyi kısım? Luna, göksel hükümdarınız Jüpiter'e altmış açı yapacak ve bir umut, inanç ve genişleme katmanı ekleyecektir. Daha büyük hayal edin.


Oğlak Burcu

4 Aralık 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dizüstü bilgisayarınızı kaldırın ve tatlı arkadaşınıza erken yatacağınızı söyleyin, Oğlak. Bakın, bugünün yeni ay güneş tutulması karmik onikinci kapanış eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla parlayacak ve bu da sırayla hayal dünyanıza, bilinçsiz zihninize ve ruhla olan ilişkinize yeni başlangıçlar getirecektir. . Birine aşık olmak mı? Ne de olsa Luna, taahhüt ettiğiniz yedinci ev sözleşmelerinizi, uzlaşmanızı ve diğer önemli evinizi yönetir, bu da bu serbest bırakma ve/veya kapatma fırsatının önemli bir ortaklıkla ilgili olabileceği anlamına gelir. Her iki durumda da, sayfayı çevirmenin zamanı geldi, bu yüzden kendinize biraz zaman ayırın.


Kova Burcu

4 Aralık 2021 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mevcut ilişki durumunuz ne olursa olsun, bugünün yeni ay güneş tutulması altında gelecek vizyonlarınız değişebilir, Kova. Örneğin, güneş, ay ve Merkür, dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusundan oluşan on birinci eviniz aracılığıyla güçlerini birleştirecek ve bireysel özgürlük arzunuzdan meslektaşlarınız ve arkadaşlarınızla olan bağlantınıza kadar her şeyi vurgulayacaktır. Güneşin ilişki sektörünüzü yönettiğini unutmayın, Merkür ise aşkla ilgili romantik beşinci evinizi besler, bu da bu güçlü ay tutulmasının sizi aynı anda tamamen farklı bir topluluğa fırlatabileceği anlamına gelir. Ve sonra ne olacağını tahmin edebilirsiniz.


Balık Burcu

4 Aralık 2021 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gücünü geri al, Balık. Bugünün Yay burcundaki yeni ay güneş tutulması, otorite, kariyer ve kamusal kişilikle ilgili otoriter onuncu evinizi ateşleyecek ve dünyadaki kötü şöhretinizi ve mirasınızı çevreleyen temalara güçlü yeni başlangıçlar getirecek. Bekar? Bir tutulmanın güçlü enerjileri altında yeni bir şeye başlamak önerilmese de, Venüs'ün fütüristik onbirinci çağrışımlar evinizden büyüleyici geçişi, göksel sosyetik olduğunuz ve dünyanın sizden yeterince alamadığı anlamına gelir. Bir arkadaşın arkadaşıyla bağlantı kurmak mı? Kiminle karşılaşacağını asla bilemezsin. Yakalayış? Luna, puslu gezegen hükümdarınız Neptün ile çatışacak, bu yüzden büyük resmi gözden kaçırmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.