Günlük Aşk Burç Yorumları 3 Aralık 2021

3 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 3 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leydi Venüs, için için yanan Pluto'nun yakınındayken, onuncu otorite, kariyer ve kamusal kişilik evinizi göz kamaştırmaya devam ediyor. Birlikte çalıştığınız birine karşı hisler mi besliyorsunuz, Koç? Bekar, ezik ve/veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, Venüs'ün baştan çıkarıcı özü ve yadsınamaz çekiciliği haritanızın bu alanında dönüyor. Diğerleriniz sosyal medya aracılığıyla susuzluk tuzakları ve havalı özçekimler yayınlıyor olabilir ve Venüs ve Plüton'un karışımı ile, aşkınızın izlediğinden emin olabilirsiniz. Başka bir notta, bugünün maceracı Yay burcundaki ayı, dokuzuncu genişleme ve kendini keşfetme evinizi harekete geçirecek, bu nedenle büyük olasılıkla bir sıçrama yapmaya hazırsınız.


Boğa Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, egzotik Yay burcu ve cinsellik, samimi birliktelikler ve ruh bağlarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla bugün ilk aylık çıkışını yapıyor ve bu da gününüzün dinamiğine otomatik olarak bir duygusal yoğunluk katmanı ekliyor. Verilmesi gereken bir karar var mı Boğa? Jüpiter – Yay'ın göksel hükümdarı – onuncu otorite evinizin üzerinde gezinirken, eldeki durumun sorumluluğunu üstlenmeye ve sürece güvenmeye teşvik ediliyorsunuz. Üstelik, bilgelik, kendini keşfetme ve bilinmeyenle ilgili maceralı dokuzuncu evinizi göz kamaştıran tatlı Venüs ile, kendinizi aniden her zamanki tipiniz olmayan birine karşı duygular yakalarken bulabilirsiniz. Seni rahatsız eden şey bu olabilir mi?


İkizler Burcu

3 Aralık 2021 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, günümüzün astro-havası, sizi diğer önemli kişilerin duygusal dünyasına yer açmaya teşvik ediyor. Senin için bile çok fazla gibi görünüyor, değil mi İkizler? Bununla birlikte, kendiniz üzerinde yeterince çalışma yaptığınızı ve bir sonraki aşamaya hazır olduğunuzu söylemek güvenlidir. Bunu söyledikten sonra, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla ayın maceracı Yay burcuna geçişi, bir sevgili ile titreşim, bağlantı ve empati kurma fırsatı sunar. Ne düşündüğünü biliyorum: Senin için ne var? Mars'ın sizi güçlendirmesine ek olarak, Venüs sizi cinsel çekicilikle süslüyor.


Yengeç Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Audacious Mars, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan beşinci romantik evinizde cızırdamaya devam ediyor, aşk hayatınızdaki ısıyı artırıyor ve bu süreçte libidonuzu güçlendiriyor. Şanslı olan kim, Yengeç? Bu, flört etmeniz için yeterli bir neden değilmiş gibi, Venüs ayrıca taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve önemli diğerleriyle güç merkezi Pluto'nun yakınında oturuyor. Bu nedenle, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bire bir bağlantılarınız söz konusu olduğunda, özellikle sağlam ve uzun ömürlü bir şey arayanlarınız için bu her zaman bir artıdır.


Aslan Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk sektörünüzde gerçekleşen bir yeni ay güneş tutulması var ve ay zaten haritanızın bu alanından geçiyor. Bu heyecan verici yeni bölüme hazır mısın Leo? Bu arada ay, romantik aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili beşinci evinizde dolaşacak, kalbinizin arzularını ve genel olarak sevgi dilini çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Etkilemek için elbise. Venüs, her gün altıncı sorumluluk evinizi, günlük ritüellerinizi ve durum tespiti gözlerinizi kamaştırmaya devam ediyor, bu yüzden kiminle karşılaşacağınızı asla bilemezsiniz.


Başak Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, hak ettiği bir ruh sağlığı günü geçirmenin zamanı geldi. Örneğin, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, ayın egzotik Yay burcuna geçişi ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü ev, aile ve en derindeki hisler, dikkati iç dünyanıza olduğu kadar duygusal temellerinize de çeker. Bae'niz olsun ya da olmasın, pijama ve paket servisi olan bir gün. Bahsetmişken, Luna, sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile bir şifa üçgeni oluşturacak. Bu nedenle, samimiyetle mücadele eden ve/veya kırılganlığınızı kucaklayanlarınız için bu, iyileşmeniz için bir fırsattır.


Terazi Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini sevmek en iyi aşktır, Terazi. Tatlı gezegen yöneticiniz Venüs, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizi, aile meselelerinizi ve istikrar duygunuzu süslemeye devam ediyor, yaşam alanınızın estetiğinden sevdiklerinizle kurduğunuz ilişkilere kadar her şeye bolluk ve uyum getiriyor. Bekar? Bazılarınız bir adım atabilir ve bir aile üyesinin sizi özel olarak ayarladığı biriyle tanışabilir, diğerleri ise tatil DIY'leriniz üzerinde çalışabilir. Her iki durumda da, her zaman bir artı olan elementinizdesiniz. Ve Mars, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizin üzerinde gezinirken, kesinlikle yerleşmiyorsunuz.


Akrep Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, Venüs'ün meraklı üçüncü iletişim evinizden, düşünce süreçlerinden ve yakın çevrenizden büyüleyici geçişi sayesinde flört ediyor, karışıyor ve sağlam bağlantılar kuruyorsunuz. Modern yöneticiniz Pluto'nun da doğum haritanızın bu alanına yoğunluk ve dönüşüm getirdiğini unutmayın; bu, bu karşılaşmalardan bazılarının büyük olasılıkla, ustalaşmakta olduğunuz karmik kalıpların göstergesi olduğu anlamına gelir. Ayrıca, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri evinizin üzerinde ay dolanırken, finansal güvenliğinizden şehvetli zevklerinize kadar her şeye duygusal olarak öncelik veriyorsunuz. Aşk ve romantizmin dahil olup olmadığına sadece siz karar verebilirsiniz.


Yay Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yarın burcunuzda yeni ay güneş tutulması var, ama bunu şimdiden hissediyorsunuz, Yay. Örneğin, ay bugün burcunuzda güneşe katılıyor ve bu da ruhunuzu canlandırıp canlandırırken sezgisel farkındalığınızı artırıyor. Bekar? Yeni bir şeye başlamak, Venüs'ün gerileme öncesi gölge efekti bir yana, tutulma mevsimi boyunca genellikle önerilmez. Ancak bu, birileri için ve/veya belirli bir bağlantı üzerinde çalışırken duygular hissetmediğiniz anlamına gelmez. Yine de, karmik onikinci kapanış evinizden, rüyalarınızdan ve perde arkasındaki her şeyden Mars cızırdayarak geçerken, yüksek benliğinizin astralde hala uğruna savaştığı bir şey var.


Oğlak Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leydi Venüs dünyevi düzleminize kök salmaya devam ediyor ve siz sağlam bir başlangıca doğru ilerlemeye hazırsınız, Oğlak. İçin için yanan Plüton'un kimliğinizi ve genel benlik duygunuzu çevreleyen temaları dönüştürmeye ve yeniden üretmeye devam ettiğini ve karışımdaki Venüs ile bunun mali durumunuz, ilişkileriniz ve değer sistemleriniz etrafında da dönebileceğini unutmayın. Bu arada Luna, kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şeyle ilgili gizli on ikinci evinize değinecek, bu yüzden bunu bir adım geri atmak ve biraz gözlerinizi kapatmak için bir işaret olarak kabul edin. Buna ihtiyacın olacak.


Kova Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yarınki yeni ay güneş tutulması için tam zamanında, Luna, sosyal olarak yönlendirilen onbirinci dernekler, topluluk, gelecek vizyonları ve dünyaya ait olma duygusu aracılığıyla güneşle güçlerini birleştirecek, bu da muhtemelen sizi çevreleyen temalarla meşgul olduğunuz anlamına geliyor. bireysel özgürlük ve statüko. Sevimli iş arkadaşın Kova için duygularını mı çekiyorsun? Yeni bir şeye başlamak, tipik olarak bir tutulmanın enerjisi altında önerilmez, Venüs'ün Oğlak burcundaki retrograd yolculuğunun başlangıcına ve karmik onikinci evinize yaklaşmasını bir yana bırakın. Bekar, aşık ve/veya romantik olarak bağlı, özlemlerinize ve hayallerinize odaklanmanız için çağrılıyorsunuz.


Balık Burcu

3 Aralık 2021 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Spotlar senin üzerinde, Balık. Luna bugün spontane Yay burcunda güneşe katılacak, yarının yeni ay güneş tutulması için tam zamanında, bu da büyük olasılıkla profesyonel meselelerle ve otorite duygunuzla meşgul olduğunuz anlamına geliyor. Ayın romantik aşk, tutku, zevk ve şefkatten oluşan beşinci evinizi yönettiği düşünülürse, bu yeni bölümün kişisel yaşamınızla da ilgisi olabilir. Yakalayış? Luna, yaralı şifacı Chiron ile, istikrar arayan ikinci değer sistemleri eviniz aracılığıyla buluşacak ve bu da size, yani mali durumunuz, öz değeriniz ve para kazanma yetenekleriniz ile ilgili olarak iyileşme fırsatı sunuyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.