Günlük Aşk Burç Yorumları 28 Aralık 2021

28 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 28 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlerlemeye hazırsın, Aries. Bekar? Bugünün kırmızı-sıcak gezegen cetveliniz Mars – geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla – ve on birinci dernek eviniz, topluluk meseleleriniz ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn arasındaki sekstil sayesinde, ilham aldınız ve motive oldunuz. romantik bir durumda inisiyatif almak. Bu arada, ay için için yanan Akrep ve birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla parlıyor. Bu nedenle, duygusal yakınlık arzunuza daha fazla vurgu yapılır. Jüpiter ayrıca bugün Balık burcunda başlayacak ve on ikinci karma evinizi harekete geçirecek. Bu daha üst düzey bir bağlantı olabilir mi?


Boğa Burcu

28 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, için için yanan Akrep’e ve taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinize kayar ve bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temalara vurgu ve netlik getirir. Aşk bölümünde bir şey bunaltıcı geliyorsa, yoğunluktan vazgeçme, Boğa. Ay geçişinin hamlığı, kılık değiştirmiş bir nimet olabilir. Bu, özellikle birlikteliğinizden kaynaklanan tutku tarafından yönlendirildiğiniz ve ilham aldığınız için, Yay burcunda cızırdayan go-getter Mars ve seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci eviniz için geçerlidir. Ayrıca Jüpiter akşamın ilerleyen saatlerinde Balık burcuna girecek ve bu da size yenilenmiş bir umut duygusu sunacak.


İkizler Burcu

28 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En iyi yaptığınız şeyi yapın, İkizler: Doğaçlama yapın ve durumunuzdan en iyi şekilde yararlanın. Örneğin, bugünün Akrep ayı, günlük ritüeller, durum tespiti ve sıkıcı yapılacaklar gibi sorumlu altıncı evinizin üzerinde gezinirken, kendinizi işinize ya da ilişkinizde sıkıntı yaratabilecek sıradan meselelere kaptırabilirsiniz. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, iyi haber şu ki, Luna, taahhüt ettiğiniz yedinci evinizin göksel hükümdarı olan Jüpiter ile uyumlu bir hizada olacak, uzlaşma ve diğer önemli kişiler – bu da size kutunun dışında düşünmeniz için ilham veriyor, ve ilişkinizdeki diğer seçenekleri keşfedin.


Yengeç Burcu

28 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Akrep’te yüzerken, aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizden geçerken, kendinizi güvende, coşkulu ve elementiniz olan Yengeç’te hissetme şansınız var. Bu, özellikle aşk ilginiz için geçerlidir, ancak aynı şekilde, tüm bunların kovalamacası ve gizemiyle ilginizi çekmeden edemezsiniz. Koluna kadar birkaç kart mı tutuyorsun? Ay, Jüpiter’i eş zamanlı olarak birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla üçgen açı yapacak ve bu da yalnızca romantik duygularınızı vurgulayacaktır. Jüpiter bugün Balık burcuna ve macera dolu geniş dokuzuncu evinize girecek, bu yüzden bir inanç sıçraması yapmaya hazırlanın.


Aslan Burcu

28 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk ve romantizm arıyorsanız, bugünün astro-havasının enerjisini kullanmak için ipucunuz bu, Leo. Go-alıcı Mars’ın Yay burcundaki cızırtılı yolculuğu ve romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz, cinsel arzunuzu artırırken size güvenle güç verecek. Aynı zamanda, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla görev yöneticisi Satürn’e üretken bir altmışlık açı oluşturacaktır. Bekar ya da alınmış, size sunulan fırsatlara kalbinizi açmanız önemlidir. Daha da önemlisi, gururunuzu bir kenara bırakıp gerçekten işe koyulmanız çok önemlidir.


Başak Burcu

28 Aralık 2021 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün, iletişim tarzınızı ve genel alışverişlerinizi çevreleyen temalara daha fazla vurgu yaparak, gizemli Akrep ve iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizle ilgili merak uyandıran üçüncü evinizde aylık ilk çıkışını yapıyor. Elinde bazı numaralar mı var Başak? Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, şu anda normalden daha dikkatli ve eleştirel olma ihtimaliniz var. Üstelik, Yay burcunda cızırdayan cüretkar Mars ve evinizin dördüncü evi, aile meseleleri ve en içteki hisler ile, bu zamanda tutkularınız yükseliyor. Bu geçiş boyunca ateşi körüklemeye meyilli olduğunuzdan, gereksiz kavgalardan uzak durun.


Terazi Burcu

28 Aralık 2021 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkinizde sonraki adımları planlıyorsunuz ve kendinize güveniyorsunuz, Terazi. Örneğin, uyum peşinde koşan anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinizin göksel hükümdarı Mars, bugün romantik beşinci eviniz aracılığıyla Satürn’ün görev yöneticisi olarak seks yapacak, kalbinizin arzuları ve arzuları arasında verimli bir sinerji yaratacaktır. kararlı bir ortaklık. Ayrıca, bugünün Akrep burcundaki ayı, istikrar arayan ikinci konfor, mülk ve değer sistemleri evinizin üzerinde parıldadığında, şansınız sabit ve yolunuza hazırsınız. Daha azına razı olmak üzere değilsin. Luna ayrıca Jüpiter’i üçgen yapacak ve bu da duygularınıza vurgu yapacak.


Akrep Burcu

28 Aralık 2021 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, bu sadece başlangıç. Bekar ve Bay mı Bayan mı arıyorsunuz? Bolluk, genişleme ve refahın gezegeni Jüpiter, bugün mistik Balık burcunda ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz olarak resmi çıkışını yaparken şanslısınız. 2022’nin çoğunluğu için sevgiyle ilgili canlı beşinci evinizde parıldayan bolluk gezegeni ile, aşk bölümünde olasılıklar sonsuzdur ve bu özellikle pozitif kalan ve sürece güvenenleriniz için geçerlidir. Ay ayrıca duygusal dünyanıza için için için yanan bir yoğunluk katmanı ekleyerek burcunuzdan geçecek.


Yay Burcu

28 Aralık 2021 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şanslı gezegen yöneticiniz Jüpiter, bugün mistik Balık burcunda ilk çıkışını yapıyor ve evinizin dördüncü evine, aile meselelerine ve duygusal temellere genişleme ve refah getiriyor. Yay, zaten çiftseniz, bu geçiş size ve diğer önemli arkadaşlarınıza aileyi genişletmek ve muhtemelen yakın gelecekte hamile kalmak için ilham verebilir. Bekar? Sezginiz şu anda yükselecek, ancak muhtemelen normalden daha fazla alana ihtiyacınız olacak. Bu arada, ay için için yanan Akrep ve kapalı onikinci evinizden, rüyalardan ve bilinçsiz kalıplardan geçiş yapacak, bu yüzden düşünmek ve yeniden şarj etmek için biraz zaman ayırın.


Oğlak Burcu

28 Aralık 2021 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kayıp arkadaşlar, Oğlak? Luna’nın Akrep’te parıldaması ve dünyadaki dernekler, topluluk ve aidiyet hissinden oluşan onbirinci eviniz ile, bu zamanda derneklerinizi, topluluk ilişkilerini ve dünyaya ait olma duygunuzu çevreleyen temalara odaklanmış olabilirsiniz. Yedinci ilişkiler evinizin göksel yöneticisi olan ay, ikinci konfor eviniz, değer sistemleriniz ve güvenlik duygunuz aracılığıyla Jüpiter ile de uyum içinde olacaktır. İster platonik ister romantik olsun, belirli bağlantılardaki değeri görmeye başlayabilirsiniz. Jüpiter, üçüncü iletişim ve düşünce süreci eviniz Balık’a girdiğinde, muhtemelen bunu bir adım daha ileri götüreceksiniz.


Kova Burcu

28 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Jüpiter’in burcundaki son günü olduğu için şanslı, bu yüzden bu müreffeh enerjinin boşa gitmesine izin verme, Kova. Bekar ve romantizm mi arıyorsunuz? Yoğunluğu seven Akrep’ten geçen ay ve hırslı onuncu otorite eviniz, profesyonel konular ve dünyadaki itibarınızla, kariyerinizi ve uzun vadeli çabalarınızı çevreleyen temalara aşırı derecede odaklanabilirsiniz. Yine de, Luna’nın burcunuzdaki her şeye gücü yeten Jüpiter ile yaptığı üçgen açı, size bir yük kaldırma izni veriyor. Bununla birlikte, daha olumlu bir kayda göre, bir aşk durumuyla ilerlemek için daha fazla ilham ve motive hissediyor olabilirsiniz. Mars ayrıca Satürn ile uyum içindedir, bu nedenle sonraki adımlarınızda stratejik davranıyorsunuz.


Balık Burcu

28 Aralık 2021 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık, bu senin şanslı günün ya da daha iyisi … bu senin şanslı yılın! Geleneksel gezegen yöneticiniz Jüpiter, bu akşam 2022’nin büyük bölümünde kalacağı burcunuza geri dönüyor. En iyi yanı? Aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizin kozmik hükümdarı Luna, için için yanan Akrep ve macera, inanç sistemleri ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu evinizden geçiyor olacak, bu da bazılarınızın, senden uzak. Mars ayrıca Satürn ile uyum içindedir, bu nedenle bir konuda inisiyatif almak gerçekten sizin lehinize çalışabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.