Günlük Aşk Burç Yorumları 26 Aralık 2021

26 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 26 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

26 Aralık 2021 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, kontrol ihtiyacından vazgeçmek, söylemekten daha kolay. Otoriter onuncu eviniz aracılığıyla Merkür’ü ve bilinçsiz kalıplardan oluşan on ikinci eviniz aracılığıyla şefkatli Neptün’ü devretmek arasındaki günümüzün tatlı sekstilini göz önünde bulundurursak, duruma bakış açınız en ufak bir fark yaratmayacaktır. Romantik bir ilgiye sonraki adımlarınızda iddialı ve stratejili yaklaşırsanız, daha sonra oyunda her zaman ilahi bir planın olduğunu fark edeceksiniz. Güneş aynı zamanda geleneksel onuncu gelenek evinize enerji veriyor, ancak uyum arayan yedinci uzlaşma evinizde aynı anda ay ile çatışacak. Bir orta yol bulun.


Boğa Burcu

26 Aralık 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegen yöneticiniz Venüs, Oğlak burcundaki için için için yanan Plüton ve macera, genişleme ve inanç sistemlerinden oluşan dokuzuncu eviniz ile birlikte gerilemeye devam ediyor. Boğa, romantizm ve değer sistemleri konusundaki felsefende ne değişti? Bağlılık kararı ya da ani bir özgürlük arzusu olsun, konuştuğumuz gibi kişisel görüşlerinizin temeli değişiyor. Unutmayın, güneş evinizin dördüncü evinizi, aile meselelerinizi ve duygusal temellerinizi yönetir ve aynı zamanda dokuzuncu genişleme, inanç ve bilinmeyen bölge evinize enerji verir. Ay’a bir karede otururken, istikrar tanımınız ile meydana gelen değişiklikler arasında uyum arıyorsunuz.


İkizler Burcu

26 Aralık 2021 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, önemli bir diğeriyle önemli bir sohbete yaklaşmanın yollarını arıyorsunuz ve çalıların etrafından dolaşmak için hiçbir neden yok. Bu özellikle, tabu sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla meraklı gezegen hükümdarınız Merkür ile dünyadaki onuncu otorite, gelenekler ve itibar eviniz aracılığıyla anlaşılması zor Neptün arasındaki bugünkü kareyi göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. İş inisiyatif almaya geldiğinde mücadele ediyor ve aynı anda hem kendinizi hem de sonucu tahmin ediyorsunuz. Bir adım geri atın ve önceliklerinizi sıralayın. Yara bandını söküp ilerlemenin zamanı geldi.


Yengeç Burcu

26 Aralık 2021 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kanser, ilişkiniz üzerinde çalışmayı bırakma. Sadece buradan daha iyi olacak. Ne de olsa, güneş enerji vererek ve taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınızı, uzlaşmanızı ve diğer önemli evinizi canlandırırken, bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temaların yanı sıra bir sevgiliyle yarı yolda buluşma yeteneğinize daha fazla vurgu yapılır. Güneş Terazi’de aya karşı çalkantılı bir karede otururken – dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla – bugün sevgilinizle aynı fikirde değilseniz cesaretiniz kırılmasın. Her ilişki devam eden bir çalışmadır ve bu durumu daha derinden keşfetmek için güvendesiniz.


Aslan Burcu

26 Aralık 2021 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Görkemli gezegen hükümdarınız güneş, sorumlu altıncı sağlık evinizi, günlük ritüellerinizi ve titizliğinizi canlandırmaya ve canlandırmaya, günlük yaşam tarzınızı ve sıkıcı yapılacaklar listenizi çevreleyen temalara vurgu yapmaya devam ediyor. Leo, eğer işinle meşgulsen, her zaman balınla kontrol edebilirsin. Bu, özellikle meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla güneşin aya karesini göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Sevgilinizle yarı yolda buluşmaya çalışırken, iş yerindeki durum yoğunlaşmaya devam ediyor. Şu anda daha fazla saldırıya meyilli olduğunuz için sözlerinize ve değiş tokuşlarınıza dikkat edin.


Başak Burcu

26 Aralık 2021 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İşler iyi gidiyor, bu yüzden şimdi duramazsın, Başak. Güneşin aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinize enerji vermesine ve canlanmasına ek olarak, gezegen yöneticiniz Merkür de haritanızın bu alanına netlik getirecek. Anlaşmalardan, uzlaşmalardan ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla Neptün’e tatlı bir altmışlık açıyla otururken, Merkür-Neptün’ün mistik sinerjisi, bu ilahi telepatik bağlantıya katılmak için gerçekten ihtiyacınız olan her şeydir. Ezilme, bir şeyler düşünme veya şu anda bekar, bir durumun tüm taraflarını görüyorsunuz, ancak yine de daha fazlasını arıyorsunuz. Bire bir görüşmeler şu anda güçlüdür.


Terazi Burcu

26 Aralık 2021 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini eşit hissetmiyorsan yüz verme, Terazi. Örneğin, ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinize enerji veren güneşle birlikte, en içteki hislerinizden gerçek yaşam alanınıza kadar her şeyi çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapılır, ancak dahası da var. Güneş burcunuzda aya meydan okuyan bir karede oturduğundan, bir durumdaki uyum arzunuz ile duygularınızın mevcut gerçekliği arasında sürtünme yaşayabilirsiniz. Merkür ayrıca Neptün ile uyum içinde olacak ve bu da süreçte kendinize ve başkalarına daha fazla şefkat göstermenizi teşvik edecek.


Akrep Burcu

26 Aralık 2021 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dinamik, güçlü ve sevgiliniz Akrep’e sahip çıkmaya hazırsınız. Bu, özellikle merak uyandıran iletişim sektörünüzdeki Merkür ile aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla büyüleyici Neptün arasındaki günümüzün ince ama güçlendirici altmışlık açı göz önüne alındığında geçerlidir. Göğsünüzden çıkarmak istediğiniz bir şey olduğunu söylemek yetersiz kalır, özellikle de Neptün sınır tanımadığı için. Ancak güneş iletişim sektörünüze enerji verirken, bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli onikinci evinizde ay ile karşı karşıya gelecek. Gerçeğinizi söyleme arzusu ile romantik duygularınızı kendinize saklama arzusu arasında parçalanmış hissedebilirsiniz.


Yay Burcu

26 Aralık 2021 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, Oğlak’ta güç merkezi Plüton’un yanında oturmaya devam ederek, ikinci konfor, mülk ve değer sistemleri evinizi ateşliyor, ancak içinizde meydana gelen derin değişim aynı anda aşk hayatınıza da yansıyor, Yay. Hem güneş hem de anlayışlı Merkür’ün – taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi – aynı zamanda istikrar arayan ikinci evinize enerji verdiğini, bu nedenle önceliğinizin tam olarak nerede olduğunu biliyoruz. Bununla birlikte, güneş, dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma hissinden oluşan on birinci eviniz aracılığıyla, ay ile yüzleşecek ve konfor alanınızda kalma arzusu ile açık fikirli olma arasında bir sürtüşme yaratacaktır.


Oğlak Burcu

26 Aralık 2021 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk gezegeninin burcunda geri hareketinden kimse hoşlanmaz, ama sen gayet iyi gidiyorsun Oğlak. Bekar? Hem Venüs retrosu hem de güç merkezi Plüton burcunuzun üzerinde gezinirken, hem değer sistemleriniz hem de genel olarak sevgi dilinizle ilgili olarak içe dönmeniz ve yansıtmanız isteniyor. Hem güneş hem de Merkür burcunuzdan geçerken, kendinize ve durum tespitinize odaklanmayı tercih ediyor olabilirsiniz. Güneş ayrıca, taahhüt ettiğiniz anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinizin göksel hükümdarı olan ay ile yüzleşecek, bu nedenle bu zamanda dengenizi korumak önemlidir.


Kova Burcu

26 Aralık 2021 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güvenli alanınıza çekilme ihtiyacı hissediyorsanız, bunu fazla düşünme, Kova. Oğlak burcunda, kapalı onikinci gizli evinizin, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde uçan bir gezegen stelyumu var. Halihazırda bir çift iseniz, ilişkinizin arka planında, yani bilinçsiz arzularınızla ilgili olarak çalışmak için harika bir zaman. Bekar? Açıkça iletişim kurmuyorsanız, potansiyel beklentiler sizi anlamakta zorluk çekebilir, bu yüzden bunu aklınızda bulundurun. Aksi takdirde, Venüs retrosu, baş etme mekanizmalarınızı ve güçlü izolasyon arzusunu çevreleyen temaları yansıtmanız, gözden geçirmeniz ve yeniden değerlendirmeniz için sizi zorlar.


Balık Burcu

26 Aralık 2021 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Genişletilmiş ağınız içinde birine aşık mı oluyorsunuz, Balık? Ne de olsa, her gün güneş, Merkür, Venüs ve Plüton Oğlak burcunda ve onbirinci eviniz dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu değil. Geri giden Venüs’ün etkisi göz önüne alındığında, ister aşk dilinizle ister değerlerinizle ilgili olsun, geçmiş ilişkilerinizden temaları tekrar gözden geçirebilirsiniz. Bununla birlikte, günümüzün meydan okuması, sekizinci yakınlık evinizden geçerken romantik aşk, tutku ve zevkle dolu beşinci evinizin göksel hükümdarı olan güneş karesinden aya doğru olabilir. Anlamı: Ufkunuzu keşfetme isteğini hissediyorsunuz, ancak bu adil mi?


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.