Günlük Aşk Burç Yorumları 25 Aralık 2021

25 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 25 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mutlu Noeller, Koç. Leydi Venüs, dünyadaki onuncu otorite, prestij ve itibar eviniz aracılığıyla Oğlak burcunda dönüştürücü Plüton’un yanında oturmaya devam ediyor ve tatil geleneklerinize ve üstlerinizle olan ilişkinize vurgu yapıyor. Bekar? Geceyi tatil partinizde dans ettikten sonra aniden kendinizi sevimli bir iş arkadaşınıza karşı duygular beslerken bulabilirsiniz, ancak henüz aceleci kararlar vermeyin. Venüs zaten geri gidiyor, bu da yeni bir şeye başlamanın büyük bir astrolojik hata olacağı anlamına geliyor. Daha parlak bir notta, gökyüzünde, kişisel olarak veya bir sonraki hedefiniz için sağlam bir temel bulmanıza yardımcı olabilecek bir dizi uyumlu yön vardır.


Boğa Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatil için eve mi döndün, Boğa? Uyum arayan gezegen hükümdarınız Venüs, macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla Oğlak burcundaki güç merkezi Plüton ile birlikte oturmaya devam ediyor. Tabii ki bu, sizden uzakta olan birine karşı romantik duygular beslediğinizi gösterebilir ve görünüşe göre enerji yoğunlaşmaya devam edecek. Bu arada, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin üzerinde ay süzülürken, gözünüz ödül üzerindeyken yaklaşımınızda ekstra sistemli olma ihtimaliniz yüksek. Luna ayrıca Venüs’ü üçgenleyerek bir şekilde hissetmenizi sağlar.


İkizler Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sekizinci seks evinizde, paylaşılan kaynaklarda ve ruh eşi bağlantılarında çok fazla çekiş oluyor, bu da bunu İkizler’den ayrılması zor bir enerji haline getiriyor. Bekar? Venüs’ün dönüştürücü Plüton’a yakınlığı, aşk hayatınızda yakınlık ve bağlılık arzusunu tetikleyebilir, ancak dahası var. Tatil şenlikleri ve beraberinde gelen genel kaosun ortasında, ayın dördüncü evinizdeki yolculuğu sizi sevdiklerinize ve daha da önemlisi duygusal dünyanıza yaklaştırıyor. Luna, gezegen yöneticiniz Merkür ve Venüs ile de uyum içinde olacaktır. Destek için sevdiklerinize yaslanmaktan çekinmeyin.


Yengeç Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İşler oldukça ciddileşiyor gibi görünüyor, ha, Yengeç? Bu özellikle, hem Venüs hem de Plüton’un Oğlak burcunda, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla yan yana oturması için geçerlidir. Bekar ya da alıngan, ya sürekli olarak belirli bir kişi hakkında hayal kuruyorsunuz ya da ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşıyıp taşımayacağınızı düşünüyorsunuz. Bu arada, ay iletişim sektörünüzün üzerinde geziniyor olacak, ancak aynı zamanda ilişki sektörünüzde Merkür ve Venüs ile uyumlu bir hizada olacak. Hedeflerinize yönelik iletişim kurmak ve harekete geçmek için netliğe ve zihniyete sahipsiniz.


Aslan Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mutlu Noeller, Leo. İster bekar olun, ister çoktan sarhoş olun, bugün tabağınızda çok şey var. Ve hepsi Venüs’ün Oğlak burcundaki güç merkezi Pluto’ya yakınlığı ve sorumlu günlük ritüeller ve durum tespiti için altıncı eviniz sayesinde. Önemli bir diğer veya gizli bir buluşma için zaman ayırmak için elinizden gelen her şeyi yapmıyorsanız, tatillerde adil olan sıkıcı yapılacaklar listenize inanılmaz derecede odaklanmış olabilirsiniz. Ay ayrıca, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizdeki yolculuğunun ortasında Merkür ve Venüs ile uyum içinde olacak ve size ilerlemeniz için netlik ve güven verecek.


Başak Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Görünüşe göre tatil ruhundasın, Başak. Bu arada ay burcunuzda gezinmeye devam ederek sizi en derindeki hislerinize yaklaştırıyor. Ancak Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla aynı anda gezegen yöneticiniz Merkür ve Oğlak burcundaki Venüs ile buluşacak. Birine aşık olmak? Yakın bir akrabanız yumurta likörünüze bir şey katmış olabilir veya etmemiş olabilir, ancak görünüşe göre, özel birine yaklaşmaya hazırsınız. Ve hiçbir şeyin buna engel olmasına izin vermiyorsun. Ne istediğini biliyorsun ve bunun için gidiyorsun.


Terazi Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göksel yöneticiniz Venüs, Oğlak burcunda ve ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizde geri harekettedir. Son zamanlarda daha nostaljik hissediyor musun, Terazi? Venüs, dönüştürücü Plüton ile birlikte oturacak ve duygusal dünyanıza bir yoğunluk katmanı ekleyecek, özellikle de önemli olanınızla bir aile kurup kurmamayı düşünenleriniz için. Noel ruhunda değilseniz, Luna’nın metodik Başak ve on ikinci dinlenme evinizden geçişi sizi kaostan bir adım geri atmaya ve bu süreçte enerjinizi yeniden doldurmaya teşvik eder. Bazılarınız tatil için son dakika tatili yapmaya bile karar verebilir.


Akrep Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Beklentileri serbest bırak, Akrep. Venüs, modern hükümdarınız Pluto’nun yanında oturarak dinamiğinize gölgeli bir yoğunluk katmanı ekleyeceğinden, bu özellikle romantik alışverişleriniz ve kişisel karşılaşmalarınız söz konusu olduğunda geçerlidir. Ne de olsa Noel günü, o yüzden tavşan deliğinden aşağı inmeyin. Bir şey olursa, değer sistemlerinizi ve aşk hayatınızda karşılaşmaya devam ettiğiniz tekrar eden kalıpları düşünmek için bir saniye ayırın. Bu arada ay, sosyal yaşamınızı çevreleyen temaları vurgulayarak, onbirinci evinizin, toplulukların ve dünyaya ait olma duygunuzun üzerinde gezinecek. Destek için sevdiklerinize yaslanın.


Yay Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Banka hesabınızı kontrol etmek için Noel sonrasını bekleyin, Yay. Bekar veya zaten alınmış, bu yıl tatil alışverişinde biraz aşırıya kaçmış olabilirsiniz. Muhtemelen her şeye değdiyse de, ikinci ev konforunuz, harcama alışkanlıklarınız ve güvenlik duygunuzdaki Venüs retrosu Plüton kavuşumu sayesinde şu anda harcama alışkanlıklarınıza ve genel değer sistemlerinize daha yakından bakıyorsunuz. Ay, onuncu otorite evinizin üzerinde gezinirken, olaylara geleneksel ve pragmatik bir bakış açısıyla bakmaya başlıyorsunuz. Endişelenme, özel kişin tamamen senin bu yeni yönünle ilgili.


Oğlak Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Spot ışıkları senin üzerinde ve doğum günü mevsiminin ötesine geçiyor, Oğlak. Bu özellikle güneş, Merkür, Venüs ve Plüton’un burcunuzun üzerinde gezindiği düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü karizma ve için için yanan bir yoğunlukla parlarsınız. Tatil için tam zamanında, Venüs aynı zamanda geri giden Plüton ile kavuşumdadır ve sizi bir adım geri atmaya ve önemli bir diğerinde gerçekten ne aradığınızı düşünmeye zorlar. Değer sistemlerinizden ideal romantik partnerinize kadar her şey dikkatinize sunuluyor. Bu enerji korkaklar için olmasa da öğrenecek çok şey var.


Kova Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mutlu Noeller, Kova. Tek veya tek, ayın metodik Başak ve sekizinci yakınlık evinizdeki yolculuğu, özel olarak seçilmiş tatil hediyeleri veya sevgiliniz olasılığını – belki de biraz tabu – önerir. Bu, özellikle Venüs’ün Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşumu ve on ikinci sırlar eviniz düşünüldüğünde doğrudur. Kapalı kapılar ardında olduğu sürece seksi bir şeye düşkün olmaya eğilimli olabilirsiniz. Ayrıca ay hem Merkür hem de Venüs ile uyum içinde olacak ve bu sadece bağlantınızın dinamiğini yoğunlaştırmaya devam edecek. Diğerleriniz büyük olasılıkla, en azından şimdilik, sevginizi kilit altında tutuyorsunuz.


Balık Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Size büyülü bir Noel tatili diliyorum, Balık. Anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli şeylerden oluşan yedinci evinizin üzerinde ay parıldadığında, bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapılır, ancak daha fazlası var. Venüs aynı zamanda geri harekette ve Oğlak burcundaki Plüton ile ve dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma hissinden oluşan on birinci eviniz ile kavuşum yapıyor, bu nedenle hem aileniz hem de arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Hatta bazılarınız geçmişinizden biriyle karşılaşabilir veya bir tatil toplantısında bir arkadaşınızın arkadaşıyla tanışabilirsiniz. Luna, hem Merkür hem de Venüs ile uyum içinde olacak, bu da yaklaşımınızdan emin olduğunuz anlamına geliyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.