Günlük Aşk Burç Yorumları 22 Aralık 2021

22 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 22 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

22 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün duygularındasın, ama her şey göründüğü gibi değil, Koç. Bununla ilgili iyi haber şu ki, ay ilk kez Aslan burcunda ve beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme evinizde olacak. İlgi odağı çok mu? Yine de, strese girmenizin bir nedeni, burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron'un ayın üçgen açı yapmasıdır. Bekar veya alıngan, bugün kendinizi ikinci kez tahmin etmeye eğilimlisiniz, bu yüzden bunu kozmosun bir işareti olarak kabul edin. Romantik ilginiz işe koyulmuyorsa, enerjinizi geri alın ve bunu kişisel algılamayın.


Boğa Burcu

22 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün astro-havası seni içe doğru gitmeye teşvik ediyor, Boğa. Bu, özellikle ayın duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizden geçişi, aile meseleleri ve en içteki duygular düşünüldüğünde doğrudur, ancak dahası var. Ay, burcunuzda asi Uranüs ile çatışacak ve bu da sevgi arzularınız ile olağan rutinden kurtulma ihtiyacı arasında gerilim yaratabilecek. Öfkeyi bastırıyorsanız, geri çekilip sevgilinizi hazırlıksız yakalayabilirsiniz. Aynı şey yakın akrabalarınız ve aile üyeleriniz için de geçerli, o yüzden rahat olun. Luna'nın Mars'la olan üçgen açısı, hem bir nimet hem de bir lanet olabilen ateşe yakıt ekler.


İkizler Burcu

22 Aralık 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, meraklı üçüncü iletişim evinizi göz kamaştırırken, söyleyecek bir iki şeyiniz olma ihtimali var, İkizler. Teslimat konusunda çapkın ve özür dilemeyecek kadar cesursun. Yine de, aynı şekilde, Luna'nın asi Uranüs'e kare açı yapması, üstünlüğü koruma arzusu ile özgür kalma ve kendi gerçeğini söyleme arzusu arasında sürtüşme yaratır. Beklenmeyen kaymalara eğilimli olduğunuzdan, mesajlarınızı bugün göndermeden önce iki ve üç kez kontrol edin. Gönder'e bastığınızda geri dönüş olmaz, bu yüzden gerekirse yüz yüze iletişim kurana kadar bekleyin. Luna'nın Mars'la bağlantısı, küçük tartışmalara yol açmasıyla ünlüdür.


Yengeç Burcu

22 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün gösterişli Aslan burcuna girerek, konfor, mülk ve değer sistemleriyle ilgili duyusal güdümlü ikinci evinizi harekete geçiriyor. Kanser, kraliyet tedavisi arıyorsun ve daha azına razı değilsin. Yakalayış? İster bekar, ister ezik, ister tatlı arkadaşınıza aşık olun, ayın asi Uranüs'e karesi – onbirinci eviniz, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla – her zamanki çalışma tarzınız ve dünya arasında sürtüşme yaratabilir. size sunulan beklenmedik fırsatlar. Terleme – tabii ki spor salonunda terlemiyorsan. Ay'ın cüretkar Mars'la yaptığı üçgen açı, sizi şu an için bir çıkış bulmaya teşvik ediyor.


Aslan Burcu

22 Aralık 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Duygularını koluna takıyorsun ama aynı zamanda her zamankinden daha sezgiselsin, Leo. Bu, özellikle bugün burcunuzun üzerinde gezinen ay için geçerlidir, ancak dahası da var. Luna, otoriter onuncu eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile çatışacak – öne çıkma ve yüksek yola çıkma arzunuz ile statükoya karşı isyan etme ihtiyacınız arasında sürtüşme yaratacak. Bekar? Diğer önemli karışık sinyallerinizi veriyor olabilirsiniz, ama en iyi kısmı? Ayın kızgın Mars ile üçgen açısı size ilham vermeye ve canlandırmaya devam edecek, ancak zorba olmayı tercih etmediğiniz sürece kilit nokta dengenizi korumaktır.


Başak Burcu

22 Aralık 2021 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aklında ne var, Başak? Ay, kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle ilgili on ikinci evinizde parıldadığında, geri çekilme ve/veya enerjinizi geri alma ihtiyacı hissediyor olabilirsiniz. Bekar? Özel 12. evinizin münhasırlığı göz önüne alındığında, bazılarınız bir tür gizli aşk ilişkisi ve buna güvenle yaklaşmayı düşünüyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, yakalama, Luna'nın çalkantılı karesinden özgürlüğü seven Uranüs'e, özgür kalma ve ufkunuzu keşfetme ihtiyacı ile kendinize saklama ve hatta belki de egosal ihtiyaçlarınıza öncelik verme arasında sürtüşme yaratabilir. Birleştiğinde Başak, günaha yaşayabilir.


Terazi Burcu

22 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Nadir bir elmas gibi parılda, Terazi. Ay, dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusundan oluşan sosyal on birinci evinizde parıldayarak, aksiyon dolu sosyal takviminizden topluluktaki yerinize kadar her şeyi vurguluyor. Arkadaş grubunuzdan birine aşık olmak? Bazılarınız zaten başka bir yerde görevlendirilmiş olabilir. Yine de, Luna'nın özgürlük seven Uranüs'le olan karesi, yani samimi sekizinci eviniz birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantıları aracılığıyla meydan okumaktan başka bir şey olamaz. Tatil sezonunda dört gözle bekleyeceğiniz çok şey var, ancak olası sonucu göz önünde bulundurarak kendinizi ikinci kez tahmin ediyorsunuz.


Akrep Burcu

22 Aralık 2021 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Karizmanın doğuştan var, Akrep. Ve ay, kariyer, prestij ve otorite duygusuyla ilgili onuncu evinizde parıldadığında, profesyonel yaşamınızı ve bir durumun sorumluluğunu üstlenme yeteneğinizi çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapılır. O havalı özçekimi al ve kötü benliğinle devam et. Ayın teknoloji seven Uranüs'e karesi – taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli kişiler aracılığıyla – potansiyel olarak bazı şeyleri sarsabilir, özellikle de belirli bir bireyin dikkatini çekmek için gizlice plan yapanlarınız. Sizin için gerçekten önemli olan şeyleri baltalamayın, ancak elbette onlara neyi kaçırdıklarını gösterin.


Yay Burcu

22 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün şenlikli Aslan ayı, macera, seyahat ve girişimcilik girişimlerinden oluşan geniş dokuzuncu evinizin üzerinde gezinirken, sadece neşeli bir ruh halinde değil, aynı zamanda ufka açık bir kalple bakıyorsunuz. Senden uzaktaki birine mi aşık oluyorsun, Yay? Ay, aynı anda burcunuzdaki cızırtılı Mars ile bağlantı kuracak ve bu da size ilerlemeniz için güven verecek ve ilham verecek. Her şeyin fantazisine aşırı düşkünlük ve potansiyel olarak günlük hayatınızda gevşeme eğiliminde olduğunuz için, meydan okumanız potansiyel olarak ayın yaralı şifacı Chiron ile üçgen açı yapmasından kaynaklanabilir. Denge her şeydir.


Oğlak Burcu

22 Aralık 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hatırlayabileceğiniz gibi, ay taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetir. Bununla birlikte, bugün, ay, cinsellik, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantıları ile ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla sinematik Aslan burcundan geçecek ve bağlantınızın temelinden ve ikisi arasında var olan tutkuya kadar her şeye vurgu yapacak. sen. Oğlak burcu, kendinize ve sevgilinize karşı dürüst olmanız önemlidir. Tek ya da tek, Luna'nın asi Uranüs'e karesi – aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci eviniz aracılığıyla – şefkat arzularınız ile önceki bir bağlılık arasında gerilim yaratır. Günaha dikkat edin.


Kova Burcu

22 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün Aslan burcunda göz kamaştırıcı başlangıcını yapıyor, taahhüt ettiğiniz yedinci evinizi, uzlaşmayı ve diğer önemli evinizi harekete geçirerek ve haritanızın bu alanını neşe ve tutkuyla güçlendiriyor. Ancak Luna, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınızla geçişinin ortasında, modern yöneticiniz Uranüs ile eş zamanlı olarak kafa kafaya gidecek. Kova, birinin arkadaşlığından gerçekten zevk alıyor olabilirsin, ama aynı şekilde, bu duruma kendini adamaya hazır olmayabilirsin. Ay ayrıca onbirinci dostluk eviniz aracılığıyla go-getter Mars'ı üçgen yapacak, bu yüzden destek için favorilerinize yaslanmaktan çekinmeyin.


Balık Burcu

22 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, sorumlu altıncı günlük ritüelleriniz, özen ve hizmet eylemleriniz ile göz kamaştırırken, sıkıcı listenizdeki Balık ile cesurca mücadele ederken adımınızda benzersiz bir cesarete sahip olabilirsiniz. En iyi kısım? Gözden kaçırmak zor, özellikle de halka açık onuncu şöhret evinizdeki Ay'ın ateşli Mars'a üçgen açı yapmasıyla. Başka bir deyişle, birinin dikkatini çektiniz ve diyelim ki o kişi şikayet etmiyor. Karanlık tarafta, Luna'nın Satürn'e muhalefeti, süreçte kısıtlama ve/veya sınırlama duygularını tetikleyebilir. Bu olursa, bu bastırılmış enerjilerin bir kısmını serbest bırakmak için fiziksel bir çıkış ve/veya sağlıklı bir alışkanlık bulmaya çalışın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.