Günlük Aşk Burç Yorumları 2 Aralık 2021

2 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 2 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, arzularınızı kristal berraklığında yapmakta hiçbir probleminiz yok, çünkü ay, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğer eviniz aracılığıyla akrep burcundaki kırmızı-sıcak gezegen yöneticiniz Mars'a katılacak. Luna'nın ayrıca tatlı Venüs ve büyüleyici Neptün ile uyum içinde olacağını ve bu da karışıma bir umut, fantezi ve mistisizm katmanı ekleyeceğini unutmayın. Kimi tezahür ettiriyorsun? Bu süre zarfında görsel, yaratıcı ve çekicisiniz, bu yüzden günü iyi değerlendirin. Bekar? Sizden uzakta olan veya belki de farklı bir kültürel geçmişe sahip biriyle bağlantı kuruyor olabilirsiniz.


Boğa Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, uyum arayan, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizde gezinmeye devam eder ve bu da, bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu getirir. Paylaşmak önemsemektir, Boğa. Her ne kadar Luna'nın gezegen yöneticiniz Venüs'e altmışlık olduğunu düşündüğünüzde, belirli bir ilişkiye bir şans daha vermeye ya da belki de yol boyunca daha fazlasını keşfetme umuduyla bir inanç sıçramasına daha yatkınsınız. Ay, aynı zamanda, kamuya açık kişiliğin otoriter onuncu evi aracılığıyla, şanslı Jüpiter ile de çatışacak, bu nedenle itibarınızla ilgili konulara kendinizi fazla kaptırmanıza izin vermeyin. İşler gerçekte olduğundan çok daha büyük görünebilir.


İkizler Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boş zamanlarında kurşun kalem kullanmayı unutma, İkizler. Ne de olsa ay, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden sorumlu altıncı evinizde parıldamaya devam ediyor, bu da muhtemelen günlük rutininiz ve sıkıcı yapılacaklar listeniz etrafında dönen temalarla meşgul olduğunuz anlamına geliyor. . Bununla birlikte, ay eş zamanlı olarak seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla uyum arayan Venüs'e altmışlık bir açı oluşturacaktır. Halihazırda evli olanlarınız için, diğerleri spor salonunda önemli bir kişi için en iyi şekilde görünmek için çalışırken bu, işe koyulmanız için mükemmel bir fırsat.


Yengeç Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç, kendini hissediyorsun ve diğerleri de öyle. Örneğin, sürekli değişen gezegen yöneticiniz ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizde cızırdamaya devam ediyor, bu da tensel içgüdülerinize uyum sağlamakta ve/veya kalbinizin arzuları hakkında konuşmakta gerçekten sorun yaşamadığınız anlamına geliyor. Bu süre içinde. Senden uzakta olan birine aşık olmak? Şansınızı test etmekten korkmayın, çünkü ay, genişleme, macera ve bilinmeyen bölge ve altmışlık güç merkezi Pluto'dan oluşan egzotik dokuzuncu eviniz aracılığıyla Neptün'ü eş zamanlı olarak bire bir bağlantılardan oluşan yedinci eviniz aracılığıyla üçgen açı yapacaktır.


Aslan Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, içine biraz zaman ayır ve/veya kalbine değer verdiğin kişilerle kendini kuşat. Örneğin, ister bekar, ister romantik olarak bağlı olun, ayın duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizden, aileden ve duygusal temellerden geçişi, sezgisel zihninizin yanı sıra en içteki duygularınızı da ayarlama fırsatı sunar. Bununla birlikte, Luna, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla, görev yöneticisi Satürn ile aynı anda çatışacaktır – bu, ortaklıklarınız alanında kısıtlama veya sınırlama duyguları yaşamaya eğilimli olduğunuz anlamına gelir. Bu, elbette, savunmasız olmaya istekli olup olmadığınıza bağlıdır.


Başak Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne düşünüyorsun, Başak? Düşünceleriniz ve sözleriniz sandığınızdan daha güçlü, bu yüzden ayırt etme yeteneğinizi kullanın. Bu arada ay, meraklı üçüncü eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevrenizde parıldamaya devam ederek, meraklarınızdan genel alışverişlerinize kadar her şeyi çevreleyen temalara vurgu ve netlik getiriyor. Bekar? Akrep burcundaki bugünün için için yanan ayın neden olduğu yoğunluğa ek olarak, Luna ayrıca aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Venüs'ü cilveli bir altmışlık ile tatlı bir şekilde oluşturacaktır, bu yüzden gözlerinizi dört açın. Flört alışverişleri hızla sıfırdan yüze gidebilir.


Terazi Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hak ettiğiniz bir kişisel bakım günü ayırın ve tatlı arkadaşınızdan yağmur çeki isteyin, Terazi. İster bekar olun ister çoktan alınmış olun, ayın istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizden geçişi, konforunuzu, sahip olduklarınızı ve genel güvenlik duygunuzu çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirir. Yakalayış? Luna aynı anda aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla görev yöneticisi Satürn ile karşı karşıya gelecek ve bu da şehvetli zevkleriniz ile kalbinizin arzuları arasında sürtüşme yaratacaktır. Bu kişi zamanınıza ve enerjinize değer mi? Aksi takdirde, harekete geçmenizi engelleyen nedir? Kendinizi ikinci kez tahmin etmenize gerek yok.


Akrep Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Doğru yoldasın Akrep. Ve bugünün astro-hava durumunu göz önünde bulundurduğunuzda, muhtemelen siz de biliyorsunuzdur. Örneğin, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, ayın burcunuzdan geçişi sizi yalnızca en derindeki duygularınıza yaklaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda bu süreçte sezgilerinizi de artıracaktır. Ay aynı zamanda Neptün'ü de üçgen açı yapacağından, bu süre zarfında sezgisel olduğunuzu söylemek yetersiz kalır. kalbinin peşinden mi gidiyorsun Ay'ın cüretkar Mars'a yakınlığı, aynı anda ateşli tutkularınızı ateşliyor ve karışımdaki Venüs ile romantik duygularınızı inkar etmek yok. Ne yapacağını biliyorsun.


Yay Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizin göksel hükümdarı olan ay, karmik onikinci kapanış, rüyalar ve gizli gündemler evinizin üzerinde gezinirken, büyük ihtimalle kendinize yoğun bir ortaklık sürdürüyorsunuzdur, en azından şimdilik. Bekar, aşık veya zaten romantik bir şekilde bağlı, kesin olan bir şey var, Yay: Aşkını kilit altında tutuyorsun. Bu, önce onları kilitlemeye karar vermediğiniz sürece. Bu süre zarfında alçakgönüllü kıskanç ve / veya sahiplenici olabilirsiniz, bu yüzden sakin olun.


Oğlak Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu süre zarfında başka ufukları keşfetmekten korkmayın Oğlak. Örneğin, ister bekar olun, ister zaten romantik bir şekilde bağlı olun, günümüzün ay-Mars kavuşumu – sosyal olarak yönlendirilen onbirinci eviniz, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla – genişleme, büyüme ve strateji oluşturma fırsatı sunar. sonraki adımlarınız. Ayın ilişki sektörünüzü yönettiğini unutmayın, bu da bu süre zarfında sizin için sıraya giren birçok fırsat olduğu anlamına gelir. Ve ayın, burcunuzdaki Plüton'un güç merkezi ile uyumlu altmışlık konumu tek bir anlama gelebilir: Size ait olanı talep etmeye hazırsınız.


Kova Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, ya tamamen uyumlusunuz ya da ilgisizsiniz. Örneğin, ister bekar ister romantik bir şekilde bağlı olun, ayın kızgın Mars'a yakınlığı – otoriter onuncu eviniz aracılığıyla – sadece size enerji ve ilham vermekle kalmayacak, aynı zamanda şehvetli arzularınızı da ateşleyecektir. (Aşırı hevesli Mars sayesinde belki rekabetçi bir şekilde bile.) Söylemeye gerek yok, kalbinizi özel birine bağladınız, ancak Venüs ve Plüton'un gizli gündemlerin gizli on ikinci evi aracılığıyla her şeyi gizli tutmasıyla, siz şimdilik işleri düşük seviyede tutmak. Bununla birlikte, Luna'nın Jüpiter ile karesi, her şeyin gerçekte olduğundan çok daha 'büyük' görünmesine neden olabilir.


Balık Burcu

2 Aralık 2021 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bildiğiniz gibi, ay aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etmeyle ilgili beşinci evinizi yönetiyor, ancak genişleme, macera ve bilinmeyen topraklardan oluşan dokuzuncu eviniz aracılığıyla go-getter Mars'ın yanında oturuyor. Aşk için bir adım atmayı mı düşünüyorsun, Balık? Ay, haritanızın bu bölgesinde parıldadığında, riskli davranışlara da yatkınsınız, ancak bunların hepsi sizi kendinizi keşfetmenize yaklaştırır. Bu arada, Luna'nın uyum arayan Venüs'e tatlı altmışlığı – toplulukla ilgili on birinci eviniz aracılığıyla – size benzer umutları ve hayalleri paylaşan benzer düşünen birey gruplarıyla bağlantı kurma fırsatı sunuyor. Kendinizi ortaya koymaktan korkmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.