Günlük Aşk Burç Yorumları 18 Aralık 2021

18 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 18 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu süre zarfında egoya yer olmayacak Koç. Dünyayı umursamadan aklınızdan geçeni söylemek yapmaktan çok daha kolay olsa da, Merkür’ün hırslı onuncu evinizden, itibar, prestij ve otorite duygusundan çok ciddi geçişi size konuşmaktan başka seçenek bırakmıyor. gerçek, hem dürüstlük hem de bütünlük ile. Ancak, zorluğun ortaya çıktığı yer burası değil, yine de süreçte dikkate alınması gereken bir şey. Bunu söyledikten sonra, bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, Merkür’ün burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron’a karesi, kendiniz için ayağa kalkmanız için size meydan okuyor.


Boğa Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bildiğiniz gibi, anlayışlı Merkür, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizi ve romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi yönetir. Bununla birlikte, haberci gezegen macera, bilgelik ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu evinizden geçerken, yeni bir şey deneyimleme ümidiyle bilinmeyen bir bölgeye giriş yapmak için bir plan hazırlama şansınız var. Umutsuzluğa kapılmayın, Boğa! Her zaman bir planın vardır. Tek veya tek başına, zorluk, muhtemelen olası sonucu fazla düşündüğünüz ve/veya en kötü durum senaryosunu canlandırdığınız için, Merkür’ün karesinden yaralı şifacı Chiron’a kaynaklanmak zorundadır. Kendinizi kontrol etmek için bir dakikanızı ayırın, böylece onu geçebilirsiniz.


İkizler Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sohbet etme zamanı, İkizler. Gezegen yöneticiniz Merkür, seks, samimi birliktelikler, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantıları ile ilgili sekizinci evinizden resmen geçiyor ve Venüs ve Plüton çok geride değil. Elbette bu transit sırasında iyiyi, kötüyü ve çirkini görmeye meyillisiniz, ancak keskin sezginiz gurur duyulacak bir şey. Yine de, ister önemli bir diğeriyle ilgili olsun, ister bir aşk hakkında duyduğunuz dedikodu olsun, Merkür’ün yaralı şifacı Chiron’la olan karesi korkuyu ve geçmiş kırgınlıkları tetikleyebilir. Ancak, bu duygusal kargaşaya boyun eğmek yerine, kendi başınıza yürümek için bir dakikanızı ayırın. Gerekirse bir yere yazın.


Yengeç Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, meraklı İkizler ve sırlar, yalnızlık ve bilinçsiz kalıplardan oluşan ketlenmiş on ikinci eviniz ile sarmalanmadan önce, Luna, bilinmeyen topraklardan oluşan dokuzuncu evinizdeki yolculuğunun ortasında, bulunması zor Neptün ile kafa kafaya gidecek. Aklında ne var, Kanser? Bu süre zarfında, özellikle net olmadıklarında, bazı şeyleri fazla düşünmek kolaydır. Ancak hemen karar vermek yerine kendinize bir iyilik yapın ve bunun üzerine yatın. Aşk hayatınız size daha sonra teşekkür edecek; güven Bana. Ayrıca, ilişki sektörünüzdeki Merkür ile yaralı şifacı Chiron arasındaki bugünkü zorlu kare, bu şüphe duygularını yoğunlaştırabilir. Şimdilik bir ara verin.


Aslan Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, heyecan verici bir fırsatın potansiyeli seni cezbediyor, ama aynı zamanda süreçte belirsiz hissediyorsun. Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bunların hepsi, samimi sekizinci eviniz ve paylaşılan kaynaklarınız aracılığıyla Merkür ve sınırsız Neptün arasındaki bugünkü kare sayesinde. Bazılarınız için bunun bir tür romantik bağlantıyla ilgisi olabilir, ancak muhtemelen tüm bunların lojistiğiyle mücadele ediyorsunuz. Belki de mantıklı değil? Her iki durumda da, Merkür’ün yaralı şifacı Chiron’a karesi – geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla – duruma yardımcı olmuyor, bu yüzden henüz herhangi bir hamle yapmayın.


Başak Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Duyguları yakalamak, Başak? Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde yatırım yapmış, problem çözücü göksel yöneticiniz Merkür, her gün zevk arayan aşk, romantizm ve kendini ifade etme beşinci evinizden geçmez. Hem Venüs hem de Plüton’un haritanızın bu alanı üzerinde gezindiğini ve bu da kalbinizin arzularını çevreleyen temaları yoğunlaştırdığını unutmayın. Bununla birlikte, zorluk potansiyel olarak Merkür’ün karesinden yaralı şifacı Chiron’a, sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla kaynaklanabilir. Bunu çok istiyorsun ama yine de korkudan reddediyorsun. Bunun neden olduğunu düşünmek için bir saniye ayırın.


Terazi Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı gezegen hükümdarınız Venüs, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla Oğlak burcunda için için yanan Plüton ile birlikte seyahat etmeye devam ediyor. Gerçek anlaşmayı istiyorsun ve bundan daha azına razı olmayacaksın, Terazi. Bekar? Merkür haritanızın bu bölgesinden geçerken, özellikle duygusal istikrarınız konusunda ilişkilere yaklaşımınızda daha ciddi olabilirsiniz. Bununla birlikte, meydan okumanız, taahhüt ettiğiniz yedinci ilişkiler evi aracılığıyla, Merkür karesinden Kayron’a potansiyel olarak kaynaklanabilir. Kendiniz ve bu ilişki için ayağa kalkmaya hazır ve istekli misiniz?


Akrep Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, meraklı İkizler ve seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan perili sekizinci eviniz ile sona ermeden önce, romantik aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla anlaşılması zor Neptün ile kafa kafaya gidecek. Akrep, işler her zaman göründüğü gibi değildir, ama bunu zaten biliyordunuz. Kalbiniz size bir şey söylüyor olabilir, ancak söz konusu olduğunda, konuşma tamamen farklı bir mesaj iletebilir. İlginizi çeken şey tam olarak bu, ama aynı zamanda zihninizde aynı şeyi tekrar eden sonsuz bir döngüde sıkışıp kalabilirsiniz. Bundan kurtulmak için kendinize izin verin.


Yay Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günümüzün şaşırtıcı astro-hava durumu, özellikle bire bir bağlantılarınız söz konusu olduğunda, kafa karışıklığı duygularını tetikleyebilir, Yay. Örneğin, Ay’ın entelektüel İkizler’den geçişi ve önemli diğer evlerden oluşan yedinci evinizin ortasında, bu süreçte, anlaşılması zor Neptün için zorlu bir kare oluşturacaktır. Sezgisel Neptün’ün, ilişkinizdeki şeyleri sorgulamanıza neden olan, en derindeki duyguların duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinde yüzmeye devam ettiğini unutmayın. Ayrıca, ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı olan Merkür, aynı anda yaralı şifacı Chiron ile karşı karşıya gelecek ve sizi geçmiş bir yarayı veya kırgınlığı tekrar ziyaret etmeye zorlayacaktır. Bir günde işlenmesi gereken çok şey var.


Oğlak Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Her zamanki gibi çok çalışıyorsun ama birini aklından çıkaramıyorsun Oğlak. Örneğin, Ay, sağlıklı yaşam, günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili sorumlu altıncı evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, merak uyandıran üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla anlaşılması zor Neptün ile kafa kafaya gidecek ve bu da duygularınızı yaratacaktır. karışıklıktan. Sanki otomatik pilottasınız ama yine de bir şeyi ve/veya birini enerjinizden silkip atamıyor gibisiniz. Bu arada, Merkür burcunuzun üzerinde gezinirken, pragmatik ve gerçekçi olmaya çalıştığınız için Satürn rotasını izleme şansınız var. O ne olacak?


Kova Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zaten doğru olduğunu bildiğin şeyi göremezsin, Kova. Bu, özellikle kapalı onikinci eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şey ile ilgili Merkür geçişi için geçerlidir, ancak dahası var. Aşk ve romantizmle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan Merkür, iletişim sektörünüz aracılığıyla aynı anda yaralı şifacı Chiron ile karşı karşıya gelecek. Bekar ya da alın, bu sizi gerçeğinizi söylemeye ve hatta belki de kalbinizin arzularını itiraf etmeye zorluyor. Ve fikre karşı isteksiz hissediyorsanız, bunun neden olduğunu düşünmek için bir saniye ayırın. Yolunda duran tek şey olabilirsin.


Balık Burcu

18 Aralık 2021 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Her şeyi kendine saklamayı seçiyorsun ama zaten yeterince gizemlisin Balık. Bu nedenle, bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, aşık olduğunuz kişiyi ve/veya diğer önemli kişileri birden fazla şekilde hazırlıksız yakalayabilirsiniz. Örneğin, Luna, duygusal olarak yönlendirilen en içteki duyguların dördüncü evindeki yolculuğunu tamamlamadan önce, burcunuzdaki yolculuğunun ortasında, bulunması zor gezegensel yöneticiniz Neptün ile yüzleşecek. Auranızın bugün gizemli olduğunu söylemek yetersiz kalır, bu yüzden bu kişiyle ilgilenmiyorsanız, değiş tokuşlarınıza ve tasvir ettiğiniz enerjiye dikkat etmeye çalışın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.