Günlük Aşk Burç Yorumları 17 Aralık 2021

17 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 17 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayın meraklı İkizler ve yakın çevrenizdeki üçüncü evinizdeki yolculuğunun ortasında, Luna, sosyal olarak bilinçli onbirinci eviniz, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu aracılığıyla Satürn ile uyumlu bir üçgen oluşturacak. Bekar? Yerel topluluğunuzdaki birine yaklaşmayı düşünüyor olabilirsiniz, ancak aynı nedenle bu birliğin uzun vadeli etkilerini sorgulayın. Koç, kalbin ne istediğini biliyor ama aynı zamanda onunla birlikte gelebilecek potansiyel sonuçların da bilincindesin. Ve Venüs, dünyadaki onuncu evinizi ve itibarınızı göz kamaştırırken, bunun olmasına izin vermeyeceksiniz.


Boğa Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, güvenlik arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizde parıldamaya devam ederek, para kazanma yeteneklerinizden duygusal istikrarınıza kadar her şeyi çevreleyen temalara vurgu yapıyor. Masaya ne getirdiğini biliyorsun ve değerinden daha azına razı olmayacaksın, Boğa. Bu arada, ayın geleneksel onuncu otorite eviniz aracılığıyla ciddi Satürn ile uyumlu üçgeni, ilk duygularınızı doğrulamaya devam eden bir pragmatizm ve sorumluluk katmanı ekler. Söylemeye gerek yok, iş demek istiyorsun ve şansın, önemli olanın da bunun farkında olması.


İkizler Burcu

17 Aralık 2021 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Lojistik hemen bir anlam ifade etmese bile, nereye gittiğinizi hala biliyorsunuz, İkizler. Elbette, ne istediğinizi her zaman bilemeyebilirsiniz, ancak kesinlikle ne istemediğinizi biliyorsunuz ve bu fazlasıyla yeterli. Şimdi, ister bekar olun, ister romantik bir şekilde bağlı olun, ayın burcunuzdaki yolculuğu her zaman hızlı ve yoğundur, bu nedenle bunun sizin için nasıl bir şey olduğunu yalnızca hayal edebilirsiniz. Bununla birlikte, ayın burcunuzdan geçişinin ortasında, inanç, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla ciddi Satürn ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Her şey senin için daha net hale geliyor ve bu her zaman rahatlatıcı.


Yengeç Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten alınmış, bugünlerde bir şey ve/veya birisine çok şey düşünüyor olabilirsiniz, Yengeç. Bu özellikle, her zamankinden daha fazla yalnız zamana ihtiyaç duymaya eğilimli olduğunuz için, kapanış, rüyalar ve sahne arkasındaki her şeyle ilgili gizli onikinci evinizden geçen ay için geçerlidir. Özel birine aşık olmak? Ay'ın ciddi Satürn ile uyumlu üçgeni – seks, paylaşılan kaynaklar ve işbirlikleri ile ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla – bire bir bağlantılarınızla ilgili olarak önemli miktarda netlik getiriyor. Bunu sıfırdan inşa etmek için ne yapman gerektiğini biliyorsun.


Aslan Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, sosyalleşiyorsun, çift dokunuyorsun ve flört ediyorsun. Bu özellikle, dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu ile ilgili onbirinci evinizden geçen ay için geçerlidir, ancak dahası da vardır. Bir bağlantıyı sağlamlaştırmak veya belki de işleri bir sonraki seviyeye taşımak istiyorsanız, ayın ciddi Satürn ile uyumlu üçgeni – taahhüt ettiğiniz yedinci eviniz, uzlaşmanız ve diğer önemli kişiler aracılığıyla – anlaşmayı imzalama ve gerçekleştirme fırsatı sunar. ciddi bir teklif. Aksi takdirde, kontrol listenizdeki kriterleri karşılamayan birini reddetmeye çok iyi karar verebilirsiniz. Neyse ne; iş demek istiyorsun.


Başak Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, halka açık onuncu otorite evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, sorumlu altıncı eviniz, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleri aracılığıyla ciddi Satürn ile ayık bir üçgen oluşturacaktır. Başak, koruman gereken bir itibarın var. Bu nedenle, yaklaşımınızda metodik olmayı seçiyorsunuz. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, aradığınız sonuçları elde etme umuduyla her seferinde bir adım atmayı bir noktaya getiriyorsunuz. Daha zorlu bir notta, ayın yaralı şifacı Chiron'a altmışlık açısı, ikinci bir bakış için geçmişi geri getirebilir.


Terazi Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, meraklısın, ilham alıyorsun ve yaşama şehvetini doyurmanın yollarını arıyorsun. Bu özellikle, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi olan Mars için geçerlidir – üçüncü iletişim eviniz ve yakın çevrenizde cızırdayan, ancak dahası var. Luna, macera ve genişlemeyle ilgili şanslı dokuzuncu evinizde parıldamaya devam edecek ve bu süreçte ciddi Satürn'ü tesviye ederken, kendinizi keşfetme yolculuğunuzu çevreleyen temalara vurgu yapacak. Bekar veya önceden alınmış, kendinizden ve/veya bir bağlantının temelinden şüphe ediyor olabilirsiniz. Ve kısıtlama duyguları bir sonraki maceranızın önüne geçebilir.


Akrep Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, her ilişki devam eden bir çalışmadır. Bununla birlikte, bugünün astrolojik enerjilerini akıllıca kullanırsanız, aradığınız sonuçları görebilirsiniz. Örneğin, ay, meraklı İkizler ve seks, işbirlikleri ve paylaşılan kaynaklardan oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hisleriniz aracılığıyla ciddi Satürn ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Samimi, özellikle kişinin duygularıyla ilgili olarak, belirli bir miktarda teslim olmayı gerektirir. Ancak neyse ki, Luna'nın Satürn ile bağlantısı sizi bu yanınızı biraz daha ciddiye almaya teşvik ediyor.


Yay Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçek her zaman güzel değildir, ama bunu zaten biliyordun Yay. Bununla birlikte, şu anda ister bekar olun, ister romantik bir şekilde bağlı olun, Luna'nın uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizdeki yolculuğu, bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temalara vurgu ve sezgisel netlik getirir, yani bazı şeylerle. – gerekli konuşma. Bu, özellikle meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla ayın ciddi Satürn ile üçgen açısını düşündüğünüzde geçerlidir. İyi haber şu ki, mesajı iletecek yapıya ve dayanıklılığa sahipsin, bu yüzden egonu bir kenara koy ve özel kişiye dürüstlük ve doğrulukla yaklaş.


Oğlak Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kırmızı-sıcak Mars, bilinçsiz onikinci kapanış evinizi, rüyaları, gizli gündemleri ve perde arkasındaki her şeyi ateşlemeye devam ediyor, bu da sırayla bastırılmış motivasyonları ve psikolojik dürtüleri uyandırıyor. Bu korkutucu gelebilir, ama ister inan ister inanma, işi zaten yapıyorsun, Oğlak. Bu arada, ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı Luna, sorumlu altıncı eviniz, günlük ritüelleriniz ve hizmet eylemlerinizde dolaşmaya devam ederek, günlük sorumluluklarınızdan bağlantınızın alt akıntılarına kadar her şeyi vurgular. Ayrıca ay, gezegensel yöneticiniz Satürn ile uyumlu bir üçgen açı yapacak ve belirli bir düşünce sürecini dünyaya getirmenize izin verecektir. Ne planlıyorsun?


Kova Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçekle asla yanlış gidemezsin, Kova. Ve İkizler'deki ay, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizde parıldadığında, kesin olan bir şey var: Yüksek sesle konuşma ve kalbinizin arzularını seslendirme ihtiyacını hissediyorsunuz. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, özellikle metin ve / veya sosyal medya aracılığıyla bu süreçte flört ediyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, işleri bir sonraki seviyeye taşımak isteyenler için, ayın ciddi Satürn ile uyumlu üçgeni – geniş bilgelik ve bilinmeyen bölge ile ilgili geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla – size ilerlemeniz için netlik ve yapı sunuyor.


Balık Burcu

17 Aralık 2021 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Birinin dikkatini çekmeye mi çalışıyorsun, Balık? Özellikle Mars, kariyer, itibar ve otorite duygusuyla ilgili hırslı onuncu evinizden geçerken, bu zor olmayacak. Spot ışıkları senin üzerinde, ama bunu zaten biliyordun. Aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan ay, duygusal olarak yönlendirilen en içteki dördüncü evinizden geçiyor olsa da, muhtemelen iletişim kurma ihtiyacı da hissediyorsunuzdur, özellikle de kendi ilişkilerinizle ilgili olarak. romantik duygular Neyse ki, Luna'nın ciddi Satürn ile üçgen açısı size daha büyük resme odaklanma ve seçeneklerinizi değerlendirme fırsatı sunuyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.