Günlük Aşk Burç Yorumları 15 Aralık 2021

15 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 15 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, istikrar arayan ikinci konfor, mülk ve değer sistemleri evinizde parıldamaya devam ediyor, ancak bu süreçte rüya gibi Neptün'e altmışlık bir açı oluşturacak. Koç, bir duruma karşı daha güvenilir hissedebilir ve belki de sonsuz olasılıklara teslim olma isteğini bulabilirsin. İyi haber şu ki, gezegen yöneticiniz Mars, egzotik dokuzuncu genişleme evinizden geçmeye devam ediyor ve bu da size bilinmeyene atılmanız için ilham veriyor. Bu romantik aşk ilgisi riske değer mi? Kariyer sektörünüzü göz kamaştıran Venüs'ün, iş için seyahat ederken tanıştığınız romantik bir ilgiye de işaret edebileceğini unutmayın.


Boğa Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, burcunuzdan geçen yolculuğunu tamamlamadan önce, onbirinci eviniz, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuz aracılığıyla Neptün ile uyumlu bir altmışlık açı oluşturacaktır. Boğa, çevrene dikkat et ve ayırt etme yeteneğini kullan. Bekar da olsanız da, bu süre zarfında ağınızdan kolayca etkilenirsiniz ve bu her iki yöne de gidebilir. Dahası, ayın sahiplenici Plüton'la yaptığı üçgen, karışıma bir yoğunluk katmanı ekler, yani felsefe ve inanç sistemleriniz söz konusu olduğunda. Yön duygunuza sahip çıkın ve bu deneyimi büyüme için bir katalizör olarak kullanın.


İkizler Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yüzeysellikleri vurgulama, İkizler. Ay, kapalı onikinci gizli evinizin, rüyaların, gizli gündemlerin ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde gezinirken, geri çekilme ihtiyacı hissediyor veya belki de bir sonraki hamlenizi düşünüyor olabilirsiniz. Bu özellikle, Luna'nın onuncu otorite eviniz aracılığıyla Neptün'e olan tatlı altmışlık açısını düşündüğünüzde geçerlidir, çünkü kendinizi ikinci kez tahmin etmeye ve/veya kararınızdan emin olmaya meyillisiniz. Statükoya çok fazla odaklanmak sizi sevgilinize yaklaştırmaz. Aksine, bu süre boyunca enerji alışverişlerinize dikkat edin. Bağlantınıza öncelik verin.


Yengeç Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, sosyal olarak bilinçli onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzdan geçen yolculuğunu tamamlamadan önce, geniş dokuzuncu inanç eviniz, inanç sistemleriniz ve bilinmeyen bölge yoluyla rüya gibi Neptün'e tatlı bir altmışlık oluşturacaktır. Yengeç, bir inanç sıçraması yapıp yapmamayı düşünüyorsun çünkü sana karşı koyması gittikçe zorlaşan fırsatlar sunuluyor. Bu, özellikle bire bir bağlantılarınızın dinamiğini yoğunlaştırmaya devam ettiği için, Ay'ın güç merkezi Plüton'a olan üçgenini dikkate alırken önemlidir. Bekar veya alıngan, bu süre zarfında karmik karşılaşmalara eğilimlisiniz.


Aslan Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mars, aşk, tutku ve kendini ifadeyle ilgili romantik beşinci evinizden resmen cızırdayarak, aşk hayatınızdan kendinize olan güveninize kadar her şeye enerji verip yeniden canlandırıyor. Bu arada, bugünün ayı, sadece ateşinizi körükleyecek olan, otoriter onuncu otorite evinizden geçmeye devam edecek, Leo. Bu, elbette, birden fazla şekilde olabilir, özellikle de, seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Neptün'ü büyüleyen ay sekstilleri varken. Bekar da olsanız da, bire bir ilişkilerinizde duygusal yoğunluk ve genel yakınlık arıyorsunuz. Ama hislerin doğru olması gerekiyor.


Başak Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, inanç sistemlerinizi ve dünyevi arayışlarınızı çevreleyen temalara vurgu ve sezgisel netlik getirerek, genişleme, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu evinizde parıldamaya devam ediyor. Kova listenizde sırada ne var, Başak? Tek ya da tek başına, Luna'nın Neptün'e olan altmışlık açısının büyüleyici cazibesine direnmek zordur, özellikle de taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve bire bir bağlantılardan geçerken. Karşınızdakinin bakış açısına daha açıksınız ya da en azından daha açık fikirli olmanızı sağlıyorsunuz. Luna'nın için için yanan Plüton'a olan üçgen – romantik beşinci aşk eviniz aracılığıyla – tutkularınızı aynı anda tutuşturur.


Terazi Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, duyusal güdümlü Boğa ve seks, samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklarla ilgili perili sekizinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, altıncı durum tespiti eviniz aracılığıyla rüya gibi Neptün ile uyumlu bir altmışlık açı oluşturacaktır. Bekar veya romantik olarak bağlı, bu süre zarfında enerjinizi korumak ve bazı sınırlar koymak önemlidir. Bu, tüm sınırları ortadan kaldırdığı bilindiği için, her şeyi kapsayan Neptün'ün büyüleyici etkisi düşünüldüğünde özellikle doğrudur. Başka bir notta, diğerleriniz bunu çift terapisi veya genel hizmet eylemleri için bir fırsat olarak kullanabilir. Her zaman iyileştirmeye yer vardır, Terazi.


Akrep Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, bu aşk hikayesinin daha fazlası var. Ay, taahhüt ettiğiniz anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla büyüleyici Neptün'e tatlı bir altmışlık açı oluşturacaktır. Yani, ister bekar olun, ister zaten bağlı olun, bugün Cupid'in oku sizi şaşırtabilir. Aynı şey, romantizm ve hatta muhtemelen flört fikrine daha açık olduğunuzdan, halihazırda birleşmiş olanlarınız için de geçerlidir. Bu, peri masalı yoluna gitmek anlamına gelse bile, bir şeyleri renklendirmekte yanlış bir şey yok. Kabul et; zor seviyorsun


Yay Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mars burcunuzdan geçerken, kesin olan bir şey var, Yay: kişiliğiniz odaya hükmediyor. Bu, potansiyel talipleri korkutabilir veya korkutmayabilir, ancak endişelerinizin en küçüğü bu. Bu arada, sorumlu altıncı sağlık evinizin, günlük ritüellerin ve hizmet eylemlerinin üzerinde gezinen ay ile, muhtemelen sıkıcı yapılacaklar listenize ve günlük görevlerinize odaklanıyorsunuz. Bununla birlikte, Luna'nın Neptün'e altmışlığı – dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hisleriniz aracılığıyla – bir dizi duygusal iniş ve çıkışları tetikleyebilir. Bununla birlikte, bu, burcunuzdaki Mars ile birleştiğinde, dikkate alınması gereken bir güç olduğunuz anlamına gelir. Nazik ol.


Oğlak Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, kalbinizin arzularından cinsel içgüdülerinize kadar her şeye vurgu yaparak, romantik beşinci aşk, tutku ve kendini ifade evinizde dans etmeye devam ediyor. Kimin hayalini kuruyorsun, Oğlak? Ay aynı zamanda Neptün ile uyum içinde olacak – meraklı üçüncü eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla – çevrenizdeki ince alt akıntıları vurgulayacak. İpucunu aldıklarını mı düşünüyorsun? Daha da önemlisi, ay burcunuzda için için yanan Plüton ile uyum içinde olacak ve bu da sezgilerinizi ve duygusal yoğunluğunuzu artıracak. Mars on ikinci evinizde saklanırken, başkaları üzerindeki etkinizin farkında bile olmayabilirsiniz.


Kova Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinizde parıldamaya devam ediyor, bu yüzden sosyalleşme havasında değilseniz, onu terletme, Kova. Aslında, şehvetle yönlendirilen ikinci konfor, finans ve istikrar duygusu aracılığıyla, ayın şefkatli Neptün'e altmışlık konumu, sizi duygusal esenliğinize ve genel iç huzurunuza öncelik vermeye teşvik eder. Bu yerel enerjilerin aksine, Mars'ın Yay burcundaki ateşli geçişi ve onbirinci topluluk eviniz yoğun bir sosyal takvim önerebilir. Ancak, günün sonunda seçim sizin. Aşkınız uzlaşmaya istekli olur mu?


Balık Burcu

15 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Cesur Mars, onuncu otorite evinizden geçerken, normalden biraz daha fazla patron olma ihtimaliniz var, Balık. Bu, elbette, farkında olsanız da olmasanız da, bire bir ortaklıklarınıza yansıyor. Ve ay, iletişimle ilgili merak uyandıran üçüncü evinizin üzerinde gezinirken, aynı zamanda bu süreçte fikrinizi söylemeye de önem veriyorsunuz. Bildiğiniz gibi, ay romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizi yönetiyor, ancak aynı zamanda gezegensel yöneticiniz Neptün ile de uyum içinde olacak. Söylemeye gerek yok, bugün sözlerinizle oldukça ikna edicisiniz ve Neptün doğanız daha da ilgi çekici.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.