Günlük Aşk Burç Yorumları 14 Aralık 2021

14 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 14 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

14 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün Boğa burcuna geçiyor ve istikrar arayan ikinci konfor, mülk ve değer sistemleri evinizi harekete geçiriyor. Yani ister bekar, ister aşık olun, ister aşık olun, duygusal istikrarınıza öncelik vermeyi bir noktaya getiriyorsunuzdur. Luna ayrıca asi Uranüs ile güçlerini birleştirecek ve karışıma canlandırıcı bir şok katmanı ekleyecek, bu nedenle özellikle arzularınız söz konusu olduğunda beklenmeyeni bekleyin. Yakalamak, Koç? Ay, özgürlüğü seven onbirinci eviniz, dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu aracılığıyla aynı anda yapılandırılmış Satürn ile çatışacak. Bu nedenle, bildiklerinize bağlı kalmak ile ufkunuzu keşfetmek arasında bir miktar gerilim olabilir.


Boğa Burcu

14 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, her zamankinden daha hassas hissediyorsan, fazla düşünmeye gerek yok. Bekar veya önceden alınmış, Luna'nın burcunuzdaki yolculuğu sizi yalnızca en derindeki hislerinize yaklaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda duygusal güvenlik arzunuzu da vurgulayacaktır. Ayın aynı zamanda özgürlüğü seven Uranüs'e de yakın olacağını ve bunun da sizi hazırlıksız yakalayabilecek bir dizi sezgisel indirmeyi tetikleyebileceğini unutmayın. Önemli biriyle birlikte sallantılı bir zeminde misiniz? Bir şey doğru gelmiyorsa, bu süre içinde dikkatinize sunulması ihtimali vardır. Luna'nın Satürn'e karesi bundan emin olacaktır.


İkizler Burcu

14 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sezgin saatin kaç olduğunu zaten biliyor İkizler. Yüksek benliğinizin doğru olduğunu bildiği şeyleri sorgulamaya zahmet etmeyin. İster bekar olun ister zaten bağlı olun, ayın kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şeyle ilgili on ikinci evinizden geçişi bilinçaltınıza vurgu yapıyor. Ancak Luna'nın Satürn'e meydan okuyan meydan okuması, enerjiye ayık bir katman eklediği için bazı şeylerden şüphe duymanızın nedeni olabilir. Ancak, ayırt etme yeteneğinizi kullanmak önemlidir. Pragmatik olmakla eksiksiz ve mutlak karamsarlık arasında fark vardır. İçgüdülerini dinle.


Yengeç Burcu

14 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçeği söyle ve çok daha iyi hissedeceksin, Yengeç. Bu, özellikle ayın şehvetli Boğa burcuna geçişi ve meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleri ve yakın çevreniz düşünüldüğünde geçerlidir. Sezgisel doğanıza rağmen, bugün "inanmak için bakın" türünde bir enerji içindesiniz ve bu, gezegensel yöneticinizin etkisiyle çok uyumlu. Ancak, haritanızın bu bölgesinde Luna'nın düzensiz Uranüs'e yakınlığı, potansiyel olarak bir dizi aydınlanmayı ve/veya beklenmedik bir tür konuşmayı tetikleyebilir. Bekar? Diğerleriniz kendiliğinden romantik bir ilgiye kapılabilir veya sosyal medya aracılığıyla sürpriz bir mesaj alabilir.


Aslan Burcu

14 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay'ın şehvetli Boğa'ya geçişi – onuncu hırs, kariyer ve otorite duygusu aracılığıyla – profesyonel yaşamınızı ve/veya bir durumun sorumluluğunu üstlenme yeteneğinizi çevreleyen temalara vurgu ve sezgisel netlik getirir. Leo, ne yapacağını biliyorsun ama bir sorun var. Tek veya zaten romantik olarak bağlı, ayın ciddi Satürn'e karesi – taahhüt ettiğiniz yedinci eviniz, uzlaşmanız ve diğer önemli kişiler aracılığıyla – korumaya çalıştığınız itibar ile önemli bir diğerine önceki taahhütleriniz arasında gerilim yaratabilir. Başkalarınız da işin sevginin önüne geçtiğinin farkına varabilir.


Başak Burcu

14 Aralık 2021 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten alınmış, gerçekleri inkar edemezsiniz, Başak: huzursuz ve maceraya açsınız. Bu, özellikle ayın egzotik dokuzuncu genişleme, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinizdeki yolculuğunu düşündüğünüzde doğrudur, ancak dahası var. Ay, özgürlük seven Uranüs ile güçlerini birleştirecek ve karışıma biraz şok değeri katacak, bu nedenle bu süre zarfında beklenmeyeni bekleyin. Yani, sevdiğiniz kişiye karşı beklenmedik bir şekilde inanç sıçraması yapabilirsiniz. Luna ayrıca aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla gezegen yöneticiniz Merkür ile uyum içinde olacak ve size ilerlemeniz için gerekli netliği sunacak. Lojistikle uğraşmayın.


Terazi Burcu

14 Aralık 2021 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, şehvetli Boğa burcuna ve seks, samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklarla ilgili erotik sekizinci evinize geçişi üzerine, bu süreçte özgürlüğü seven Uranüs ile güçlerini birleştirecek. Terazi, duygusal istikrar için yoğun arzunuza rağmen – yani biriyle ilişkiniz konusunda – beklenmedik Uranüs'ün etkisi size özgürleşme fırsatı sunuyor. Bununla birlikte, meydan okuma, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla ayın karesinden ciddi Satürn'e doğru potansiyel olarak kaynaklanabilir. Kalbinizin arzuları ile önemli bir kişiye olan önceki taahhütleriniz arasında bir gerilim olabilir.


Akrep Burcu

14 Aralık 2021 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Onları tanımak onlarla yaşamaktır, Akrep. Bu, özellikle özel birine bağlanmak için güçlü bir arzu hissettiğiniz için, taahhütlü yedinci eviniz, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla, şehvetli Boğa'ya geçişi göz önünde bulundurmak için özellikle önemlidir. Bununla birlikte, bu, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla, ayın karesi tarafından ciddi Satürn'e meydan okunacaktır. Belki işler çok zorlaştığında, sizinle önemli bir diğer kişi arasında bir engel oluşturma ihtiyacı hissediyorsunuz? Belki normalden daha fazla alana ihtiyacınız var? Doğru olanı yap.


Yay Burcu

14 Aralık 2021 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hatırlayabileceğiniz gibi, ay taahhüt ettiğiniz yedinci evinizi, uzlaşmayı ve diğer önemli evinizi yönetiyor, ancak bugün aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla duyusal güdümlü Boğa burcunda ilk çıkışını yapacak. Ancak Luna'nın asi Uranüs'e olan yakınlığı, potansiyel olarak bir dizi beklenmedik olayı tetikleyebilir. Oğlak burcu, kalp istediğini ister ve bu parçanı her zaman kontrol edemezsin. Eğer aklında biri varsa, neden buna direniyorsun? Neyse ki, Ay'ın burcunuzdaki anlayışlı Merkür ile üçgen açı yapması bu gerilimin bir kısmını hafifletmeye yardımcı olabilir. Bununla birlikte, Luna'nın gezegen hükümdarınız Satürn'e karesi, bazı şeyleri yavaşlatabilir. Kendi değerinize sahip çıkın.


Oğlak Burcu

14 Aralık 2021 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hatırlayacağınız gibi, ay taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetiyor, ancak bugün aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla duyusal güdümlü Boğa burcunda ilk çıkışını yapacak. Ancak Luna'nın asi Uranüs'e olan yakınlığı, potansiyel olarak bir dizi beklenmedik olayı tetikleyebilir. Oğlak burcu, kalp istediğini ister ve bu parçanı her zaman kontrol edemezsin. Eğer aklında biri varsa, neden buna direniyorsun? Neyse ki, Ay'ın burcunuzdaki anlayışlı Merkür ile üçgen açı yapması bu gerilimin bir kısmını hafifletmeye yardımcı olabilir. Bununla birlikte, Luna'nın gezegen hükümdarınız Satürn'e karesi, bazı şeyleri yavaşlatabilir. Kendi değerinize sahip çıkın.


Kova Burcu

14 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay'ın istikrar arayan Boğa'ya geçişi ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü ev, aile ve en derin duygular üzerine, aşırı duyarlılığa ve hatta belki de biraz huysuzluğa eğilimlisiniz. Bekar? Kova, duygusal inişler ve çıkışlar serisine direnmek söylemesi yapmaktan daha kolay, ama gerçekten üzerinde baskı yok. Herkesin kendi özel gününe hakkı vardır. Ayrıca, Luna'nın modern hükümdarınız Uranüs'e olan yakınlığı, duruma yardımcı olmuyor, çünkü aynı anda kendinizi hazırlıksız yakalayabilirsiniz. Öyle olması gerekiyorsa, hak edilmiş bir yağmur kontrolü talebinizle kesinlikle hiçbir sorunları olmayacak.


Balık Burcu

14 Aralık 2021 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Flört mü ediyorsun, Balık? Ay, romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizi yönetiyor, ancak bugün iletişim, düşünce süreçleri ve yerel toplulukla ilgili merak uyandıran üçüncü evinize dokunacak. Söyleyecek bir şeyin var ve artık kendine saklamıyorsun. Bu, özellikle ayın özgürlüğü seven Uranüs'e yakınlığı düşünüldüğünde doğrudur, ancak bir yakalama var. Fark yaratan Uranüs etraftayken ne elde edeceğinizi asla bilemezsiniz, ancak Luna'nın görev yöneticisi Satürn'e karesi işlerin zorlaşabileceği yerdir. Kısıtlama duyguları beklenmedik şeyleri tetikleyebilir. Hafifçe yürü.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.