Günlük Aşk Burç Yorumları 13 Aralık 2021

13 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 13 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

13 Aralık 2021 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, büyük olasılıkla vahşi tarafta bir yürüyüşe çıkmaya hazırsınız, Koç. Bu, özellikle kızgın gezegen yöneticiniz Mars'ın, özgürlük seven Yay'da ve inanç, genişleme ve ruhsal bilgelikten oluşan egzotik dokuzuncu evinizde resmi ilk çıkışını yaptığı düşünüldüğünde geçerlidir. Senden uzakta olan birine karşı hisler besliyor musun? Ay burcunuzda gezinmeye devam edecek, bu da sizi en derindeki hislerinize yaklaştıracak, bu yüzden gücünüze adım atmaktan korkmayın. Ayın şanslı Jüpiter'e altmışlık konumu sizi açık fikirli olmaya ve atılım yapmaya teşvik ediyor.


Boğa Burcu

13 Aralık 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu süre zarfında önemli bir dönüşüm bekleyin, Boğa. Bu, özellikle Mars'ın Yay burcuna geçişi ve seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruhlar arası bağlantılar düşünüldüğünde geçerlidir. Bekar, ezici veya zaten aşık olmuş, bu cızırtılı geçiş ilham verici ve özgürleştirici olmaktan başka bir şey değil. Bununla birlikte, yakalama potansiyel olarak ego gezilerinden ve/veya önemli bir diğeriyle yaşadığınız güç mücadelelerinden kaynaklanabilir, ancak bu tür davranışlar mutlaka kalıcı değildir. Bir şey olursa, bunu okumak sizi oyunda bir adım önde yapar. Merkür ayrıca Oğlak burcunda ve carpe diem ile ilgili dokuzuncu evinizde ilk çıkışını yapacak. Bu nedenle konfor alanınızın dışına çıkmaktan korkmayın.


İkizler Burcu

13 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sağlıklı bir uzlaşma bulmanın zamanı geldi, İkizler. Örneğin, Mars'ın egzotik Yay burcuna geçişi ve anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizi taahhüt ettiğinizde, kozmos size bire bir ortaklıklarınız üzerinde çalışma fırsatı veriyor, yani aranızda bir araya gelmeye hazır olanlarınız. işte. Üstüne üstlük, meraklı gezegen yöneticiniz Merkür, seks, işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi harekete geçirerek resmen pragmatik Oğlak burcuna girecek. Sonuç olarak? Bire bir ortaklıklarınıza daha fazla odaklanmaya hazırsınız ve evren sizin tarafınızda.


Yengeç Burcu

13 Aralık 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kırmızı-sıcak Mars, bugün özgürlük seven Yay burcunda cızırtılı başlangıcını yapıyor, sorumlu altıncı sağlık evinizi, günlük ritüellerinizi ve hizmet eylemlerinizi canlandırıyor ve canlandırıyor, ancak dahası var. Bu Mars geçişi, seks, birleşme ve işbirliklerinden oluşan sekizinci evinizden geçişe devam eden Jüpiter tarafından desteklenecek. Bekar veya önceden alınmış, bu çalışmaya hazır ve istekli olduğunuzu gösterebilir, Yengeç. Dahası, Merkür, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla pragmatik Oğlak burcunda ilk çıkışını yapacak. Bu süre zarfında ortaklığınız etrafında dönen önemli konuşmalar şiddetle tavsiye edilir.


Aslan Burcu

13 Aralık 2021 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün güneş, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Yay burcundaki girişimci Mars'a katılacak ve kalp çakranızdan tutku projelerinize kadar her şeye enerji verecek ve canlandıracak. Leo, bu aşk hayatındaki şeyleri yoğunlaştırır, özellikle de romantizm bölümünde biraz durgun hissedenleriniz için. İyi haber şu ki, bir ziyafet içindesiniz, ancak aynı nedenle, aynı anda bilinmeyene doğru ilerlemeniz isteniyor. Bu arada, ayın dokuzuncu genişleme evinizdeki yolculuğunun ortasında, ilişki sektörünüzde Jüpiter ile tatlı bir altmışlık açı oluşturacak. Bugün şanslı bir mola bekleyin – ancak yalnızca inancınız varsa.


Başak Burcu

13 Aralık 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, ateşli Koç burcundaki yolculuğunu ve seks, işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci samimi evinizi tamamlamadan önce, romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve zevk yoluyla için için yanan Plüton ile karşı karşıya gelecek. Başak, hem kalbinizin arzularının hem de önceki taahhütlerinizin bilinçli olarak farkındasınız. Asıl soru şu: Ne seçeceksiniz? Venüs'ün Plüton'a yakınlığını düşünürken – gerileme öncesi gölge evresinden bahsetmiyorum bile – aklınızda romantik bir ilgi olabilir veya belki de şu an için bilinçli olarak kendinize saklıyorsunuz. Ayrıca, gezegen yöneticiniz Merkür bugün Oğlak burcundaki Plüton'a katılacak.


Terazi Burcu

13 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Cesur Mars, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinizi yönetiyor, ancak bugün geveze üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleri ve yakın çevreniz aracılığıyla maceracı Yay burcunda ilk çıkışını yapacak. Terazi, zihninizi açmanın ve ne düşündüğünüzü iletmenin zamanı geldi. Tabii ki, bu ilk başta korkutucu görünebilir veya gelmeyebilir, ancak pişman olmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Bu, ironik bir şekilde, Merkür'ün Oğlak burcuna geçişi ve dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve duygusal temelleriniz ile el ele gider. Sevgilinizle kalpten kalbe sahip olmak sizin lehinize çalışabilir.


Akrep Burcu

13 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Burcunuzdan ilginç bir geçiş yaptıktan sonra, eski hükümdarınız Mars, egzotik Yay burcuna ve istikrar arayan ikinci konfor, mülk ve değer sistemleri evinize girecek. Akrep, çıkma fikrine karşı isteksiz değilsin. Aksine, küçük şeyleri dert etmeyecek kadar finansal planlarınız ve profesyonel yatırımlarınızla meşgulsünüz. Ve bu, patronunuzun hareketlerine odaklanmak için yeterli bir neden değilmiş gibi, Merkür, aynı zamanda, meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla modern yöneticiniz Pluto'ya katılarak, yapılandırılmış Oğlak burcunda ilk çıkışını yapacak. Bu süre zarfında mükemmel bir problem çözücüsünüz – bu kesin.


Yay Burcu

13 Aralık 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En iyi şekilde yanıyorsun Yay. Bakın, romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizdeki ayın yolculuğuna ek olarak, haritanızın bu bölgesinin gezegen yöneticisi Mars iki yıldan beri ilk kez bugün burcunuzda çıkışını yapacak. Tutkularınızın yüksek olduğunu söylemek yetersiz kalır ve şu anda bekar veya zaten sarhoş olsanız da bu doğrudur. Dahası, romantizmle ilgili beşinci evinizdeki ay ile istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla için için yanan Plüton arasındaki bugünkü kare, kalbinizin arzuları ile güvenlik duygunuz arasında sürtüşme yaratabilir.


Oğlak Burcu

13 Aralık 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, gölge benliğinizle yeniden bir araya geliyorsunuz ve birden fazla şekilde. Örneğin, Venüs'ün burcunuzdaki Plüton ile kavuşumuna ek olarak, gerileme öncesi gölge evresinin ortasında, Mars – en derindeki duygularla ilgili dördüncü evinizin göksel yöneticisi – karmik onikinci kapanış, rüyalar ve bilinçsiz kalıplar evinize kayar. Tek, ezici veya zaten romantik olarak bağlı olan bu bilinçaltı geçişi, sizi yalnızca dürtüsel davranışlara daha yatkın kılmakla kalmayacak, aynı zamanda güçlü bir yalnızlık arzusunu da tetikleyecektir. Dahası, anlayışlı Merkür, burcunuzda Venüs'e ve güç merkezi Plüton'a katılacak ve bu da eldeki duruma açıklık getirebilir.


Kova Burcu

13 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan üçüncü meraklı evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, gizemli onikinci eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar aracılığıyla için için yanan Plüton ile çatışacak. Bugün gerçeği söylemekte zorlanıyor musun, Kova? Belki de hayır, özellikle de burcunuzda ayın Jüpiter'e altmış açısını göz önünde bulundurursak, dürtüyle iletişim kurmaya meyillisiniz. Üstelik, go-alıcı Mars, egzotik Yay burcunda ve özgürlüğü seven onbirinci eviniz, dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusuyla cızırtılı çıkışını yapacak. Tek ya da tek, kesin olan bir şey var: Tabağınızda çok şey var, o yüzden rahat olun.


Balık Burcu

13 Aralık 2021 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, istikrar arayan ikinci konfor, mülk ve değer sistemleri evinizde parıldamaya devam ediyor, para kazanma yeteneklerinizden öz değerinize kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Meydan okuma? Ay, sosyal açıdan bilinçli on birinci eviniz, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu aracılığıyla, aynı anda güç merkezi Plüton'u kare yapacak – konfor alanınız ve size sunulan fırsatlar arasında sürtüşme yaratacak. Balık, hem bir nimet hem de bir lanet olan birçok seçeneğiniz var. Anahtar, zaman ayırmak ve önceliklerinizi sıralamaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.