Günlük Aşk Burç Yorumları 12 Aralık 2021

12 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 12 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

12 Aralık 2021 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, otoriter onuncu eviniz aracılığıyla Plüton’un yanında otururken, kesin olan bir şey var, Koç: ciddisiniz. Bununla birlikte, bugünün zorluğu, ayın sizin burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron’a yakınlığından kaynaklanabilir. Duygularınız, özel biri için büyüyor olabilir. Belli bir miktar kontrol istiyor olsanız da, bu duyguların nereden kaynaklandığını düşünmek önemlidir. Şu anda elinizdeki durumun sorumluluğunu üstlenmenizi engelleyen nedir? Kızgın gezegen cetveliniz Mars, Akrep ve samimi sekizinci evinizde cızırdayan, başka bir zihin, beden ve ruhla birleşme yeteneğinizi çevreleyen temalar aklın başında.


Boğa Burcu

12 Aralık 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, meraklı üçüncü iletişim evinizi yönetiyor, ancak gizli on ikinci eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile çarpışacak. Aklınızda bir şey mi var, Boğa? İster bekar olun ister sarhoş olun, bugünün göksel havası, en derindeki duygularınızı ve duygusal özerkliğinizi yansıtmak için bir adım geri atmanızı teşvik ediyor. Üstüne üstlük, uyum peşinde koşan gezegensel yöneticiniz Venüs ile birlikte, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi olan güç merkezi Plüton’un yanında otururken, aşk hayatınız ve öz değer duygunuzla ilgili karmik karşılaşmalara ve/veya derslere eğilimlisiniz. .


İkizler Burcu

12 Aralık 2021 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, Oğlak burcundaki güç merkezi Plüton’un yanında oturmaya devam ediyor ve seks, birleşme, işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi ateşliyor. Bu nedenle, ister bekar, ister aşık olun, ister tatlı arkadaşınıza aşık olun, bu kozmik konfigürasyon, bire bir bağlantılarınız hakkında, özellikle de mevcut bağlantılarınızda yoğunluk ve romantizm özlemi çekenleriniz hakkında aşırı farkındalık yaratmaya eğilimlidir. Yakalayış? Luna, Koç burcundaki yaralı şifacı Chiron’un yanında ve dernekler, topluluk ve arkadaşlık gruplarından oluşan sosyal açıdan bilinçli onbirinci evinizin yanında oturacak. İkizler, sevgilinizle normalden daha fazla zaman geçiriyorsanız, bu süreçte bazı arkadaşlarınızı biraz kıskandırabilirsiniz.


Yengeç Burcu

12 Aralık 2021 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, aşırı hevesli Koç burcuna ve otoritenizin onuncu evinize geçişi üzerine, yaralı şifacı Chiron ile çarpışarak geçmiş yaraları tetikleyecek ve muhtemelen kırgınlıkları yeniden yüzeye çıkaracaktır. Yengeç, her şeyi fazla düşünmeye ya da daha kötüsü kendi yolunuza gitmeye gerek yok. Gözden geçirilecek bir şey varsa, bir dakikanızı ayırın ve onu göz ardı etmek yerine sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu düşünün. Tatlını mı eziyorsun? Cilveli Venüs Oğlak’ta hipnotik Plüton’un yanında oturmaya devam ediyor – taahhütlü yedinci eviniz, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla – karışıma için için yanan bir yoğunluk katmanı ekliyor. Dürtüsel kararlar vermeyin. Akıştaki gizeme güvenin.


Aslan Burcu

12 Aralık 2021 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizde sıcak Mars’ın cızırdamasıyla, muhtemelen normalden daha fazla ateşlendiniz, içinizdeki ve etrafınızdaki alt akımlara tepki veriyorsunuz. Leo, örümcek hislerin her zamankinden daha keskin, ama muhtemelen bu süreçte bazı şeyleri sorguluyorsun. Bir adım atıp atmayacağınızı mı düşünüyorsunuz? Ayın yaralı şifacı Chiron’a yakınlığı – inanç, bilgelik ve bilinmeyen bölgeyle ilgili dokuzuncu eviniz aracılığıyla – potansiyel olarak inanç sistemlerinizden genel yön duygunuza kadar her şeye meydan okuyabilir. Söylemeye gerek yok, romantik bir yatırımdan emin değilseniz, içgüdünüzü takip edin.


Başak Burcu

12 Aralık 2021 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün Koç burcundaki ayı, şüpheli sekizinci seks eviniz, samimi birliktelikler, işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek. Önemli bir diğerini taahhüt etmeye isteksiz misin, Başak? Mars’ın meraklı üçüncü iletişim evinizdeki yolculuğunu göz önünde bulundurursak, muhtemelen bunu her zamankinden daha fazla düşünmüşsünüzdür, ancak daha fazlası var. Venüs, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Oğlak burcundaki güç merkezi Plüton ile birlikte oturmaya devam edecek. Bekar, kaçırılmış veya kiliseye giderken, kalbinizin arzularını yansıtmanız önemlidir. Mutluluğunuz gerçekten gerçek mi?


Terazi Burcu

12 Aralık 2021 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, ideal senaryoya ve beyaz çitlere gönül vermiş olabilirsiniz, ancak işler her zaman göründüğü gibi değildir. Bu, özellikle, özellikle yetiştirilme tarzınızla karşılaştırırken, ilişkinizin geçerliliğini sorgulayan ve/veya zaten birleşmiş olanlarınız için geçerlidir. Önceden belirlenmiş gelenekler artık yankı uyandırmıyor, bu da size sıfırdan uzun ömürlü bir şey inşa etme fırsatı veriyor. Bunların hepsi Venüs’ün Plüton’a yakınlığı sayesinde, ama dahası da var. Luna, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla Koç’ta yaralı şifacı Chiron ile birlikte oturacak. İyileşme bir süreçtir.


Akrep Burcu

12 Aralık 2021 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, bu süre zarfında açık fikirli olmak önemlidir. Sabit bir su burcu için söylemesi yapmaktan daha kolay, ancak Venüs Plüton’u Oğlak’ta – konuşkan üçüncü eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla – sizi gölgenizle yeniden birleşmeye ve belki de dünyadaki toksik ilişki kalıplarından kurtulmaya zorluyor. işlem. Bu arada, ay aşırı hevesli Koç’ta, günlük ritüellerin altıncı evinin üzerinde gezinirken, bilinçli olarak zihinsel ve fiziksel sağlığınızı bir öncelik haline getiriyorsunuz. Bununla birlikte, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a yakınlığı, aynı anda ikinci bir bakış için geçmişi geri getirebilir.


Yay Burcu

12 Aralık 2021 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uyum arayan Venüs, istikrar arayan ikinci konfor eviniz, mülkünüz ve değer sistemleriniz aracılığıyla Oğlak burcunda için için yanan Plüton ile birlikte seyahat etmeye devam ediyor. Yay, büyük atılımlar ve eureka anları, henüz yaşamadıysanız büyük olasılıkla. Bu, özellikle kararlı ortaklıklarınız ve genel güvenlik anlayışınız söz konusu olduğunda geçerlidir. Denge ve güvenlik tanımlarınız değişiyor ve bu eş zamanlı olarak kişisel hayatınıza da yansıyor. Dahası, ayın yaralı şifacı Chiron’a yakınlığı – romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve zevk yoluyla – aynı anda sizi özgünlüğünüz ve gerçek mutluluğunuzla yeniden bağlantı kurmaya zorluyor.


Oğlak Burcu

12 Aralık 2021 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kızıl-sıcak Mars, özgürlüğü seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu ile cızırdamaya devam ediyor, bu da sosyal ağınızdan umutlarınıza, dileklerinize ve hayallerinize kadar her şeye enerji veriyor ve canlandırıyor. Oğlak, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok seçeneğiniz var ama aynı zamanda perde arkasında da özenle çalışıyorsunuz. Bu arada Venüs, burcunuzda için için yanan Plüton’un yanında oturmaya devam edecek ve karışıma bir yoğunluk ve manyetizma katmanı ekleyecek, ancak etkileri düşündüğünüz kadar kolay değil. Ne de olsa Venüs yakında geri hareket edecek, bu yüzden bu süre zarfında sizin için ne olduğuna dikkat edin.


Kova Burcu

12 Aralık 2021 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Perde arkasındaki birine aşık olmak, Kova? Tek veya önceden alınmış, Venüs Plüton ile kavuşuyor – gizli onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla – bir dizi karmik karşılaşma deneyimlemenizin veya belki de ilişkinize daha yakından bakmanızın nedeni olabilir. desenler. Venüs yakında haritanızın bu alanından geri hareket edecek. Bu nedenle, dikkatinize sunulan dersleri kabul etmek önemlidir. Bu arada ay, Koç burcundaki yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek ve üçüncü iletişim evinizi ve yakın çevrenizi ateşleyecek. Göğsünden çıkarman gereken bir şey var mı?


Balık Burcu

12 Aralık 2021 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bildiğiniz gibi, ay yaratıcı beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi yönetiyor, ancak istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleriniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek. Balıklar, bu zamanı, özellikle güveninizle mücadele edenleriniz olmak üzere, istikrar ve öz değer duygunuz üzerinde düşünmek için ayırın. Genişleme, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla Akrep’ten geçen Mars’ta, bunun bir inanç sıçraması veya modası geçmiş bir inanç sistemi ile bir ilgisi olabileceğini unutmayın. Değişim burada.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.