Günlük Aşk Burç Yorumları 11 Aralık 2021

11 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 11 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uyum arayan Venüs, baştan çıkarıcı ve tutkulu olan hipnotik Pluto ile birlikte seyahat etmeye devam ediyor. Bununla birlikte, ay, gizemli onikinci eviniz, gizli gündemleriniz ve sahnelerin arkasındaki her şey boyunca geçişinin ortasında, kızgın gezegen hükümdarınız Mars ile eşzamanlı olarak bağlantı kuracaktır. Ne planlıyorsun ve planlıyorsun, Koç? İster şu anda bekar olun, ister çoktan aşık olun, şimdilik bazı şeyleri kendinize saklıyor olabilirsiniz. Bu özellikle, Luna’nın onuncu otorite eviniz aracılığıyla hem Venüs hem de Plüton’a altmışlık açısı düşünüldüğünde geçerlidir. Sessizce hareket etmekte yanlış bir şey yok.


Boğa Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, ay özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygusuyla parlıyor, sosyal durumunuzu çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Neye öncelik veriyorsunuz? Tatlı gezegen hükümdarınız Venüs’ün, macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton’un yanında oturmaya devam ettiğini unutmayın. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, ufka bakıyor ve gizlice gemilerinizin gelmesini bekliyor olabilirsiniz. Mevcut eylemleriniz ve planlarınız ideallerinizle uyumlu mu? Eşsiz frekansınızı kucaklayın.


İkizler Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bilgili gezegen yöneticiniz Merkür ve taahhütlü yedinci evinizin göksel yöneticisi, uzlaşma ve diğer önemli kişiler arasındaki bugünkü büyüleyici altmışlık açı size karşı koyamayacağınız bir fırsat sunuyor. Sonraki nereye gidiyorsun, İkizler? Bekar, ezici ve/veya tatlı pastanıza şimdiden aşık olan bu canlandırıcı sinerji, sizi umut, inanç ve gezinme arzusuyla güçlendiriyor. Venüs’ün içten içe için için yanan Plüton ile birlikte sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantıları aracılığıyla seyahat etmeye devam edeceğini ve bu da romantik arayışlarınıza bir yoğunluk katmanı ekleyeceğini unutmayın.


Yengeç Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, egzotik dokuzuncu macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinizde parıldadığında, muhtemelen sonsuz olasılıklar hakkında hayal kuruyor ve diğer ufukları keşfediyorsunuz. Açık fikirli ol, Kanser. Bu özellikle, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizden cızırdamaya devam ederken, Luna’nın bugün Mars’la yaptığı üçgen açı göz önüne alındığında geçerlidir. Arzu ettiğiniz aşk hayatını tezahür ettirmek mi? Bazılarınız sizden uzakta olan biriyle bağlantı kuruyor bile olabilirsiniz. Durum ne olursa olsun, bu tatlı sinerjinin sizi geçmesine izin vermeyin. Venüs ayrıca kararlı yedinci ilişki eviniz aracılığıyla Plüton’un yanında oturuyor, bu yüzden toksisiteden uzak durun.


Aslan Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgiliniz Leo’dan daha fazla ilgi ve duygusal şeffaflık istemenize şaşmamalı. Ay, samimi birliktelikler, paylaşılan kaynaklar ve ruh bağlarından oluşan sekizinci erotik evinizde parıldamasına ek olarak, aynı anda sezgisel dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hisleriniz aracılığıyla cızırdayan Mars ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Başka bir deyişle, o ruhtan ruha bağlantıyı hissetmek istersiniz, yoksa ilgisiz kalırsınız. Bu, her zaman bulunması kolay olmayan bir aşinalık ve duygusal derinliğin birleşimidir. Öte yandan, günümüzün Merkür-Jüpiter altmışlık açısı düşünüldüğünde, olasılıklar sonsuzdur.


Başak Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu getirerek, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizde parıldamaya devam ediyor, ancak dahası var. Meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve anında değiş tokuşlar aracılığıyla cüretkar Mars ile bağlantı kuracak. Göğsünden çıkarmak istediğin bir şey mi var, Başak? Düzenli altıncı eviniz aracılığıyla gezegen yöneticiniz Merkür ve şanslı Jüpiter arasındaki bugünkü tatlı altmışlık açıyı düşündüğünüzde, tam olarak ne söyleyeceğinizi ve duruma nasıl yaklaşacağınızı bileceksiniz. Bir inanç sıçraması yapmak, önemli bir atılıma yol açabilir.


Terazi Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerginlikler yükseliyor mu, Terazi? Bekar veya tek başına, gezegen yöneticiniz Venüs’ün, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü sezgi eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki hisleriniz aracılığıyla hipnotik Plüton’un yanında oturmaya devam ettiği gerçeğini dikkate almak önemlidir. Başka bir deyişle, her şey evdeyken veya sadece derin düşünmenin ortasındayken enerjiniz azalıyorsa, süreci aceleye getirmenize gerek yoktur. Ayrıca, sağlık bilinçli farkındalığın altıncı evinin üzerinde ay gezinirken, iç huzurunuz her şeyden önce gelir. Ne derler bilirsiniz, öyle olması gerekiyorsa endişelenecek bir şey yok.


Akrep Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Lady Venus, zihinsel olarak uyarıcı üçüncü eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla modern yöneticiniz Pluto ile birlikte seyahat etmeye devam ediyor. Bununla birlikte, değişimlerinizden kaynaklanan yoğun bir alt akım fark ettiyseniz, bu odadaki görünmez bir fil değildir, Akrep. Aksine, bu baharatlı sinerji, eski sevgililerin ve karmik temasların aniden geri gelmesinin nedeni olabilir. Kabul etmeyi seçerseniz, meydan okumanız, ihtiyacınız olan sonuca ulaşmak ve ilerlemek. Bugünün Balık burcunun gül renkli gözlüklere eşdeğer olduğu kabul edilir, bu yüzden ayırt etme yeteneğinizi kullandığınızdan emin olun.


Yay Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetir, ancak duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla Neptün ile yüzleşmeye devam eder. Hala amacını anlamadın mı, Yay? Duruma daha fazla baskı ekleme zahmetine girmeyin ve bunun yerine gerginliğin azalmasını bekleyin. Bunun yakın bir akrabanızla ve belki de diğeriniz hakkındaki düşünceleriyle de ilgisi olabileceğini unutmayın. Dramadan uzaklaşın ve önceliklerinizi sıralayın. Ne de olsa Venüs, ikinci değerler eviniz aracılığıyla Plüton’un yanında oturuyor, bu da zaten işi yaptığınız anlamına geliyor.


Oğlak Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Lady Venüs önümüzdeki birkaç gün içinde retro yolculuğuna başlayacak, ancak hala burcunuzda hipnotik Plüton’un yanında oturuyor. Oğlak, bu günlerde dikkat talep ediyorsun. Görünüşe göre dileğine kavuşmuşsun. Bununla birlikte, karşılaştığınız zorluk, potansiyel olarak, sizinle önemli bir kişi arasındaki yoğunluk dolu ilişkilerden ve/veya güç oyunlarından kaynaklanabilir. Bu, özellikle, perde arkasında kontrolü aramaya eğilimli olduğunuz için, ayın meraklı üçüncü iletişim evi, düşünce süreci ve yakın çevrenizden geçişini ve Mars’a stratejik üçgenini göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir.


Kova Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, istikrar arayan ikinci konfor, mülk ve değer sistemleri evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, otoriter onuncu eviniz aracılığıyla cızırdayan Mars ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Kova, bu senin hamlen, bu yüzden gözünü ödülden ayırma. Bekar veya alıngan, normalden çok daha fazla çalışıyor veya uzun vadeli hedeflerinize daha fazla zaman ve enerji harcıyor olabilirsiniz. Perde arkasındaki her şeyin gizli onikinci evi aracılığıyla Venüs Plüton ile kavuşum yaptığında, şu an için sevginizi kilitli tutmayı seçmiş olabilirsiniz. Acele etmeye gerek yok; tam da olman gereken yerdesin.


Balık Burcu

11 Aralık 2021 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İçgüdülerini takip et, Balık. Bu arada, ayın değişken sularınızda yaptığı yolculuğun ortasında, geniş dokuzuncu bilgelik, macera ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla cızırtılı Mars ile ilham verici bir üçgen oluşturacak. Ateşli tutkularınızı şımartmayı ya da romantik ufkunuzu keşfetmeyi bilinçli olarak bir nokta haline getirmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Venüs Plüton kavuşumu ile – özgürlüğü seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla – olası bir sonuca aşırı odaklanmış ve/veya sınırda takıntılı olma ihtimaliniz var. Aralarından seçim yapabileceğiniz fazlasıyla var; Akıllıca seçim.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.