Günlük Aşk Burç Yorumları 10 Aralık 2021

10 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 10 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün sarhoş edici ama karşı konulmaz Venüs-Plüton kavuşumu, otoriter onuncu evinize, profesyonel çabalarınıza ve dünyadaki itibarınıza dokunacak. Birlikte çalıştığın biri için ateşli misin, Koç? Bu dinamik sinerjinin genel yoğunluğunu göz önünde bulundurduğunuzda – sıcak Mars'ın samimi sekizinci evinizden geçişinden bahsetmiyorum bile – hesaba katılması gereken bir güç olduğunuzu söylemek güvenli. Aynı şey perde arkasında strateji geliştirenleriniz için de geçerli. Başarısızlık bir seçenek değil. Kabul, zorlu bir mücadeleyi yenmek hakkında bir iki şey biliyorsunuz, ancak bu süre zarfında sezginizi kullanmak önemlidir. Gerçekten buna değer mi?


Boğa Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bekar veya zaten romantik olarak bağlı, bu süre zarfında ilişkileriniz ve değer sistemleriniz hakkında bir dizi aydınlanma yaşıyor olabilirsiniz. Bu özellikle, felsefi dokuzuncu bilgelik eviniz, inanç sistemleriniz ve bilinmeyen bölge aracılığıyla Venüs Plüton kavuşumu için geçerlidir. Bir şeyi çok fazla düşünüyorsunuz ve büyük olasılıkla önemli bir ortaklık etrafında dönüyor. Ne de olsa İyelik Plütonu, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetir. Her iki durumda da, hem içinizde hem de çevrenizde bir şeyler dönüşüyor. Ve ilişkilere ve yatırımlara yaklaşımınızda rol oynuyor.


İkizler Burcu

10 Aralık 2021 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna'nın sınırsız Neptün'e yakınlığı, bugün harekete geçme konusunda kendinizi kısıtlanmış ve/veya güvensiz hissetmenizin nedeni olabilir, İkizler. Huzursuzsunuz ama aynı zamanda bu süreçte seçeneklerinizi keşfetmeye de önem veriyorsunuz. Venüs'ün bugün Oğlak burcundaki güç merkezi Plüton'a katılarak seks, enerji alışverişi ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi ateşleyeceğini, yani tutkularınızın büyüklüğünü inkar edemeyeceğinizi unutmayın. Bekar veya zaten bağlı, sizi arzu ettiğiniz ilişkiye yönlendiren şey bu olabilir. Meydan okuma? Her şeyin yoğunluğuna rağmen süreçte pragmatik olmak önemlidir.


Yengeç Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Balık ve maceracı dokuzuncu genişleme evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, Neptün'e zor bir kavuşumda katılacak. Yengeç, mevcut ilişkinizdeki sonraki adımlardan emin değilseniz veya olası sonuçları sorguluyorsanız, fazla düşünmeyin. Bu süre zarfında teslim olmanın sihri var, ama burada bitmiyor. Venüs ayrıca, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla güç merkezi Plüton'un yanında oturacak ve karışıma tutkulu bir yoğunluk katmanı ekleyecektir. Meydan okuma? Bu bağlantının çekimine direnmek zor.


Aslan Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İş rutinin özel hayatının önüne mi geçiyor, Leo? Diğerleriniz romantik bir bağlantının lojistiğini fazla düşünüyor ve belki de bilinçsizce günlük hayatınızı etkilemesine izin veriyor olabilirsiniz. Bu özellikle, birleşme, cinsel kimya ve enerji alışverişlerinden oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Ay'ın Neptün ile kavuşumu düşünüldüğünde doğrudur, ancak dahası da vardır. Sevgilinizin enerjisine uyum sağlarken, Venüs, bilinçli altıncı eviniz, sağlık ve durum tespiti yoluyla Plüton ile kavuşum yapacak. Bir şeyden ancak o kadar uzun süre kaçınabilirsin ve o senin dikkatine sunuluyor.


Başak Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, kalbini başka bir şeye adadığında taahhütlerini yerine getirmek zordur. Ezici? Duygularını yakalamak? Venüs bugün için için yanan Plüton ile aşk, tutku ve zevkten oluşan zevk arayan beşinci eviniz aracılığıyla güçlerini birleştirecek. Duygular yoğun ve tutkular yükseliyor. Bu arada, ay, taahhüt ettiğiniz yedinci eviniz aracılığıyla Balık burcunda sona ermeden önce, haritanızın bu alanında sınırsız Neptün ile çarpışacak. Halihazırda bir çiftseniz, bu anlaşılması zor sinerji, özellikle de kalbinizin arzularının önüne geçiyorsa, belirlemeniz gereken sınırlara aynı anda ışık tutabilir.


Terazi Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayın günlük ritüellerin sorumlu altıncı evinden geçişinin ortasında, zor Neptün ile güçlerini birleştirecek ve gününüzün dinamiğine sınırsız bir sis ekleyecek. Aklında bir şey mi var, Terazi? Bekar veya alınmış, bu süre zarfında ortamınıza karşı aşırı duyarlı olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Bu, elbette, özellikle göksel yöneticiniz Venüs'ün için için yanan Plüton ile kavuşumu göz önüne alındığında, kişisel yaşamınızla bir ilgisi olabilir. Aile meseleleri, en derin duygular ve değer sistemleri mutlaka aklınızda olacaktır, ancak bu süreçte kendinize karşı nazik olmanız önemlidir. Acele etmeyin.


Akrep Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sözlerin sandığından daha güçlü, Akrep. Düşünceleriniz ve hayalleriniz bir istisna değildir. Tek, çekilmiş veya hala ezici olan ayın, romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve kendini ifade yoluyla büyüleyici Neptün'e yakınlığı, aşk hayatınıza bir fantezi katmanı ekler. Ayrıca ilişkinizde veya belki de yaratıcı arayışlarınızda maneviyatı arzuluyor olabilirsiniz. Üstelik Venüs, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizle ilgili merak uyandıran üçüncü eviniz aracılığıyla modern yöneticiniz Pluto ile güçlerini birleştirecek. Harekete geçme çağrısını hissediyor musunuz? Tutkularınız tarafından yönlendirilebilir, aynı zamanda değerleriniz üzerinde meditasyon yapabilirsiniz.


Yay Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu süre zarfında harcama alışkanlıklarınızı ve genel yatırımlarınızı düşünmek için bir saniye ayırın, Yay. Bu özellikle günümüzün Venüs-Plüton kavuşumu düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü istikrar arayan ikinci konfor, mülk ve değer sistemleri evinizi ateşleyecektir. Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda, kendi değerinize sahip çıkıyor musunuz? Aynı şey, zaten birleşmiş olan ve belki de finansmanı paylaşanlarınız için de geçerli. Bekar veya zaten aşık olun, bu astrolojik sinerjinin yoğunluğuna direnmek yok, bu yüzden topraklanmış kalmak önemlidir. Ay ayrıca, duygusal olarak yönlendirilen en içteki duyguların dördüncü evi aracılığıyla Neptün ile kavuşum yapacak, bu nedenle duygular yükseliyor.


Oğlak Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gücünüzdesiniz ve manyetizmanız yadsınamaz, Oğlak. Bakın, Venüs'ün burcunuzdan geçişine ek olarak – auranızı Venüs cazibesiyle süsleyin – aşk gezegeni bu süreçte hipnotik Plüton'a katılacak. İkna etmen vampir gibi ve kurnazca göz korkutucu. Bu dinamik kombinasyon karşı konulmaz bir şey değil, ancak aynı şekilde, bu ya hep ya hiç tutumu başarıyı garanti etmeyecek. Bir sevgili uğruna ışığınızı kesinlikle karartmayın, ancak başkaları üzerindeki etkinizi de göz ardı etmeyin. Bahsetmişken, iletişim sektörünüzde Ay Neptün ile kavuşum yapacak ve bu da teslimatınızı yumuşatacak ve güzelleştirecek.


Kova Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde kararlı, finansal istikrarınızı, özgüveninizi ve değer sistemlerinizi çevreleyen temaları yansıtmaya, gözden geçirmeye ve bunlar üzerinde çalışmaya çağrılıyorsunuz. Örneğin, bu süre zarfında enerjik yatırımlarınız ve/veya romantik bağlantılarınız söz konusu olduğunda sezginizi kullanmak kadar basit bir şey önerilir. Aynı şey, zaten birleşmiş olan ve belki de bir faturayı bölenleriniz için de geçerlidir. Bununla birlikte, Ay'ın Neptün ile kavuşumu, sınırlarınız ve/veya bunların eksikliği konusunda ışık tutacaktır. Venüs ayrıca, gizli onikinci eviniz, gizli gündemleriniz ve karmik kalıplarınız aracılığıyla, bilinçli zihninizden gizlenmiş bir şeyi vurgulayarak Plüton ile kavuşum yapacak. Dikkat et, Kova.


Balık Burcu

10 Aralık 2021 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, değişken sularınızda gece yarısı yüzmesini tamamlamadan önce, büyüleyici gezegen hükümdarınız Neptün ile güçlerini birleştirecek. Balık, özel birini hayal ediyor ve hayal kuruyorsun ve odaklanmak zor. Ne de olsa ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan aşk dolu beşinci evinizi yönetiyor, bu yüzden bu aşk hikayesinin potansiyeline çok fazla yatırım yapma şansınız var. Aşkınız zamanınızın çoğunu alıyor mu? Venüs ayrıca Plüton ile sosyal odaklı onbirinci eviniz, topluluklar ve aidiyet duygusu aracılığıyla kavuşum yapacak, bu yüzden bir grup kıskanç arkadaş istemiyorsanız zamanınızı akıllıca ayırdığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.