Boğa Haftalık Burç Yorumları (6 Aralık – 12 Aralık Haftası)

Boğa burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası neler bekliyor? Boğa burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 6 Aralık – 12 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta düğün çanlarını duyabilirsiniz. Boğa, etrafınızda evlilik enerjisi var. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, Mars'ın Akrep burcunda, ilişkiler evinizde, yasal sözleşmeler evinizde Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Boğa, düğünleri düşünüyor olabilirsin. Kendi düğününüzü planlıyor olabilirsiniz veya şehir dışında bir etkinliğe katılmak için davet almış olabilirsiniz. Bütün bunlar, evliliğin getirdiği yükümlülükler ve faydalar hakkında düşünmenizi sağlıyor. 7 Aralık Salı günü yatırım evinizdeki Yay burcundaki Merkür, inovasyon evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Yatırımlarınızla oldukça maceralı bir şey yapmayı düşünüyor olabilirsiniz (ki bu size hiç yakışmıyor). Boğa, kripto veya türev piyasalarında oynaklık varken kazanç hayal edebilirsiniz. Cüzdanına sahip çık. Neptün'e kare açı yapmak kafa karışıklığı, yanlış iddialar ve çılgınca abartılar getirebilir.

Boğa Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Altıncısı, Oğlak burcunun yönetici gezegeniniz olan Venüs'ün ve dönüştürücü Plüton'un üzerinden geçerken, aşık olduğunuz kişiyle cilveli oynamanızı sağlayabilir. Gizemli bir havayı benimseyin ve elde edilmesi zor küçük bir oyuna kendinizi kaptırdığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Ufukta romantik bir beklentiniz olsun ya da olmasın, bu enerjiyi kariyer hedeflerinizi tam olarak benimsemek için kullanın ve ağırlığınızı biraz vermekten korkmayın. Gözünü diktiğin biri varsa, tutkulu Mars'ın geniş Jüpiter ile sert bir kareyi paylaştığı sekizinci ayda, fazla güçlü olmamaya çalış. İnsanlar bu günde hem heyecanlanacak hem de kolayca bunalacak, bu da ürkek müşterilere tepelere koşmaya ilham verebilir. Kendinizi tamamen geri tutmak zorundaymış gibi hissetmeyin; sadece flörtlerinin hafif ve ilerlemelerinin ince olduğundan emin ol. Hafta sona ererken, güneş rüya gibi Neptün'e sert bir görünüm verirken kollektifi puslu bir hava kaplayacak. Kendinizi biraz farklı hissedebilirsiniz ve öz farkındalığınız da bir darbe alabilir. Hafta sonunu biraz öz bakım yapmak ve kendinizle yeniden bağlantı kurmak için kullanın. Romantik tutkularınızı başka bir güne saklayın.

Boğa Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, ilerleme, önümüzdeki hafta için ana odak noktanızdır, çünkü olabildiğince uzağa gitmek isteyeceksiniz, ancak taahhütlerinizde sınırlamalarla karşılanabilirsiniz. Mars'ın 5 ila 7 Aralık Salı günleri arasında Plüton ile altmışlık açı oluşturması sayesinde hafta olumlu bir notla başlıyor. Sözleşmelerinizde ve profesyonel ortaklıklarınızda kariyer yolunuzu olumlu yönde etkileyebilecek ilk ilerlemeyi görebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla çok rekabetçi olmamaya çalışın çünkü onlar size karşı çalışmak yerine sizinle birlikte çalışabilirler. Bir şey varsa, birbirinizi mükemmelliğe doğru itmek için kullanın! Mars, haftanın önemli bir bölümünde Jüpiter ile kare açı yaptığında zorluklar ortaya çıkacaktır. Kare, kariyerinizde inanılmaz derecede tesadüfi olabileceğinizi, ancak biraz fikir alışverişinde bulunabileceğinizi gösterir. Uzlaşmayı gerektirebilecek ilerlemek için ortaklıklarınızı ve sözleşmelerinizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Daha açık fikirli olarak mesleğinizi genişletebileceğiniz için başkalarının söyleyeceklerine açık olun. Neyse ki, Venüs 9 ila 11 Aralık Perşembe günleri arasında Plüton ile kavuşum yaptığında, dönüştürücü bir dönemden sonra nihayet profesyonel bağlarınızda ve anlaşmalarınızda ilerlemeye başlayabilirsiniz.

Boğa Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başında değer verdiğiniz biriyle oturup nasıl hissettiğinizi açıklamanız gerekecek. Bu konuda oldukça iyi hissedeceksiniz ve bu, hafta ortası yaklaşan garip mücadeleye hazırlanmanıza yardımcı olacak. Sizin için hakemlik yapacak birini bulmanız gerekebilir. Duygularınız Perşembe gününden itibaren hayatınızın ön saflarında yer alacak ve özellikle doğru zamanda doğru kişiye hitap etmenize yardımcı olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.