Boğa Haftalık Burç Yorumları (27 Aralık – 2 Ocak Haftası)

Boğa burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Eskiden canını sıkan şeyler artık kurs için eşit görünüyor. Bu hafta Boğa, kişisel gelişimi görüyorsun.

Hafta 26 Aralık Pazar günü, seyahat evinizdeki Merkür Oğlak burcunda, arkadaşlık evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün, gerçekten değer verdiğiniz insanlarla vakit geçiriyor olabilirsiniz. Boğa burcu, masa oyunu oynarken, sevdiğiniz bir komedyeni izlerken ya da bir tatlı ve bir şişe şarabı paylaşırken hem kahkahalar hem de eğlence var. Tüm sıkı çalışmanızı buna değer kılan, bunun gibi anlar.

28 Aralık Salı günü, yatırım evinizdeki Yay burcundaki Mars, kendi Boğa burcunuzda Uranüs ile kavuşum yapıyor. Piyasadaki döngüler çevrenizdeki insanları gerginleştirebilir. Hisse senetleriniz veya tahvilleriniz olmasa bile, finansı ve Wall Street’teki bozulmaların Main Street’e nasıl inebileceğini anlıyorsunuz. Aynı zamanda, bunun bir satın alma fırsatı olabileceğinin de farkındasınız. Yatırım dünyasında bazı pazarlıklar bulmak için bugün kendinize biraz zaman verin.


Boğa Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Tatil sezonunun koşuşturması neredeyse geride kalırken, hafta başında kendinize biraz zaman ayırmalı ve sağlığınızı kontrol etmelisiniz. Terazi ayı, haritanızın günlük rutinleri ve fiziksel esenliği yöneten bölümünde kamp kuracak ve yılın bu zamanının getirdiği kaostan sonra dengeyi yeniden sağlamanızı isteyecek. Kendinizi rahat ve topraklanmış bir kafa boşluğuna geri getirmek, yeni yılda romantizm için hazırlanmanıza yardımcı olabilir.

29 Aralık’ta Akrep ayının şu anda burcunuzda olan Satürn ve Uranüs ile sert bir t-kare oluşturduğu gerginliğe dikkat edin. Bu titreşimler, kişisel, profesyonel ve romantik hayatınızdaki şeyleri kesinlikle sarsacak ve beraberinde yoğun bir enerji getirecek. Muhtemelen geri tepeceğinden, bu gün romantizmi zorlamaya çalışmaktan kaçının. Bunun yerine sakin bir sabahı ve huzurlu bir günü kucaklamaya çalışın.

Tutku, Yeni Yıl Arifesinde havada asılı kalacak ve kendinize yeni bir romantik fetih bulma havasına girecek. Saçınızı serbest bırakmak, etkilemek için giyinmek ve utanmadan flört etmek için kendinize izin verin. İnsanlar şu anda bağlantı kurma havasında olacak ve ortamdan yararlanmakta utanılacak bir şey yok.


Boğa Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yılın en stresli yönü bitmek üzere, bu da yeni yıla girmenin mükemmel bir yolu, Boğa!

Satürn yavaş ama emin adımlarla geri giden Uranüs’ü ayırıyor ve 31 Aralık Cuma günü karesini sonlandırıyor! Geçişinin son günlerinde, kendinizle kariyer yolunuz arasında ortak bir zemin bulmayı düşünün. Kariyer yolunuzla birlikte gelebilecek potansiyel bir yapı veya sorumluluktan en iyi şekilde yararlanmak için beklenmedik şekillerde istikrara kavuşmanız gerekebilir. Meydandan sonra, başarısızlık korkusu olmadan kariyer yolunuzun benzersiz yönlerine nasıl sahip olabileceğinizi düşünmelisiniz. Profesyonel konfor alanınızdan çıkmanın zamanı geldi! Üçüncü ve son karenin bitmesi bir yana, Jüpiter 28 Aralık Salı günü Balık burcuna giriyor. Şimdi büyülü Balık’ta topluluk, teknoloji ve hayaller sektörünüzde daha umutlu ve canlı hissedeceksiniz. Bu, mesleki hedefleriniz konusunda iyimser olmak için mükemmel olsa da, ağınızı genişletmek için de harika olabilir. Yeni bağlantıların hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak zahmetsizce geldiğini görebilirsiniz. Son olarak, profesyonel olarak genişleme arzusunu güçlendiren güneş üçgeni Uranüs retrosu ile yeni yıla girebilirsiniz.


Boğa Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında birine veya belki de herkese güçlü bir şekilde bağlı hissedeceksiniz. Bu sırada birkaç yeni hayran edinebilirsin. Salı veya Çarşamba günü, rüzgara karşı temkinli davranacak ve liginizin dışında görünen veya en azından tipinizden olmayan biriyle buluşacaksınız. Neler olup bittiğine şaşırabilirsin ve hafta sonu senin ve sana yakın olan herkes için oldukça tatlı olmalı. Pazar günü ego sorunlarına dikkat edin. Her yerde olacaklar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.