Boğa Haftalık Burç Yorumları (20 Aralık – 26 Aralık Haftası)

Boğa burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 20 Aralık – 26 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kariyerinize çok fazla odaklanabilirsiniz. Boğa burcu, işaretleri okumanın zamanı geldi.

Hafta, 19 Aralık Pazar günü, Güneşin Yay burcunda, kaynaklar evinizde, Jüpiter ile kariyer evinizde Kova burcunda altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Ayrıca Venüs geri gidiyor. Bir arkadaşınıza veya eski bir meslektaşınıza ulaştığınızda, bir iş fırsatı elde edebilirsiniz. Tam olarak doğru zamanda bağlanıyor olabilirsiniz. Bugün insanlara ulaşın ve sizin için hangi kapıların açılabileceğini görün.

20 Aralık Pazartesi günü, Oğlak burcundaki Merkür, seyahat evinizde, kendi Boğa burcunuzda Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Boğa, bugün yolda olabilirsin ve trafik olsa da (tabii ki), yine de harika zaman geçirebilirsin. Herkes öğle yemeğini yemek için çekildiğinde tatlı noktaya gelebilirsin. İleriye yelken açarsın. Bugün havaalanında birini alacaksanız, kaldırımda sizi beklerken bulmak için yalnızca bir kez daire çizmeniz gerekebilir.


Boğa Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Venüs, geri hareket halindeyken ve haritanızın maneviyatı yöneten sektörünü aktive ederken, kendinizi yeni ve heyecan verici yollarla bağlantı kurarken bulabilirsiniz. Evren, geçmiş bir yaşamda tanıdığınız insanlarla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olduğu için anında bağlantılar oluşabilir. Bilinen bağların heyecanının muhakemenizi gölgelemesine izin vermediğinizden emin olun. Venüs geriye doğru hareket ederken aşkta hata yapmak kolaydır ve ilk seferinde sizin için pek iyi gitmeyen bir yolculuğa geri dönmek istemeyeceksiniz. Venüs ve Plüton’un gökyüzünde el ele tutuştuğu 24 Aralık’ta bu duygulara özellikle dikkat edin. Romantik bağlarınız inanılmaz derecede yoğun olacak ve kendinize ayak uyduramazsanız yeni bir ilişkide kendinizi kaybetmek kolay olacaktır.

Bu yoğun haftadan sağ çıkmak için, kendinizi yeni bir romantizmin içinde bulursanız işleri yavaşlatmayı unutmayın. Birinin içindeki iyiliği görebilseniz bile kırmızı bayrakları da göz ardı etmemeye dikkat edin ve her şeyden önce kendinizi ilk sıraya koyun! Bu, yirmi beşincide, Başak ayının Venüs ve Plüton ile faydalı bir bağlantı paylaştığında ve kimliğinizi kucaklarken kişisel gücünüzü hatırlamanızı istediğinde hatırlamak özellikle önemli olacaktır.


Boğa Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, bu hafta profesyonel stres kaynakları ortaya çıkabilir, bu nedenle bir istikrar duygusu için astrolojik geçişlerin dünyevi doğasına yaslandığınızdan emin olun.

19 Aralık Pazar günü Venüs dünyevi Oğlak burcunda geri harekette olacak ve bu da profesyonel genişlemenizi yeniden gözden geçirmenizi isteyecek. Şu andan itibaren, profesyonel becerilerinizi geliştirmek için kitaplara bir kez daha basmanız gerekebilir. Öğrenecek ve deneyimleyecek çok şey var ve gerileme sırasında bunu yapmaya teşvik edileceksiniz. Profesyonel gelişiminizi ve büyümenizi genişletme taahhüdünüzü yeniden gözden geçirmek için Şubat 2022’ye kadar vaktiniz var! Chiron ayrıca Pazar günü doğrudan Koç’ta istasyonlar. Artık Chiron, gizli yetenek ve zayıflık sektörünüzde doğrudan olduğuna göre, işinizi düşündüğünüzde yenilenmiş hissedebilirsiniz. Rolünüzde eylemi nasıl uyguladığınız veya nasıl bir lider olarak görülebileceğiniz etrafında dönen herhangi bir stres etkeni üzerinde çalışabilirdiniz. Bu geçişlerin yanı sıra, Satürn ayrıca tüm hafta boyunca geri giden Uranüs ile kare açı yapacak ve kendi sektörünüz ile kariyer ve başarı sektörünüz arasında strese neden olacak. Meydan, benzersiz bir kariyer hamlesini düşünmek için konfor alanınızdan çıkmaya teşvik ediyor!


Boğa Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı birilerinin sizi almaya geleceğini hissetmeniz muhtemeldir, ancak onlar gerçekten sadece dalga geçiyorlar. Onları yeterince uzun süre kısma dürtüsüne direnebilirseniz, işler daha sonra gerçekten iyi olmaya başlayacaktır. Arkadaşlarınız Perşembe günü sizi dinleyecek ve özellikle bir tanesi mevcut romantik durumunuzu ele almak için harika tavsiyelerde bulunabilir. Çalışanlarınızın bu hafta sonu büyük bir acelesi olacak, ancak bu sizin de onu almanız gerektiği anlamına gelmiyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.