Boğa Haftalık Burç Yorumları (13 Aralık – 19 Aralık Haftası)

Boğa burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 13 Aralık – 19 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, finansal bir mesele mutlu sonla bitebilir. Boğa, nerede çaba göstermen gerektiğini ara.

Hafta, 12 Aralık Pazar günü, Güneşin Yay burcunda, kaynakları evinizde, geleceğin evinizde Neptün’e kare yapmasıyla başlıyor. Pek çok planınız olabilir ve şimdi bu planları gerçeğe dönüştürmek için gerekli kaynakları toplamanın zamanı geldi. Bu durumda kaynaklar, dikkatinizin yanı sıra parayı da içerecektir. Sınırlı bir zamanınız var, ancak değerli bir hedef için harcanan günde birkaç dakika bile zaman içinde size harika sonuçlar verebilir. Boğa, bu, programınızı çıkarmak ve önceden plan yapmak için iyi bir gün.

14 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Merkür, ihtiyaçlar evinizde, bankacılık ve kredi evinizde Yay burcundaki Mars’a yarı altmışlık yapıyor. Bugün, evinizi yeniden finanse etmek için bir kredi başvurusuna veya evrak işlerine bakıyor olabilirsiniz. Emeklilik tasarrufu yapmak için bir fatura konsolidasyon kredisi veya bir aracılık hesabı açmayı düşünebilirsiniz. Bu rahatsız edici bir süreç olabilir. Açık gri bir arka plan üzerinde çok sayıda küçük baskı veya gri metin içeren çevrimiçi uygulamalar, en iyi günlerde bunu zorlaştırabilir. Ancak azim size başarıyı getirecektir.


Boğa Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay on dördünde burcunuza giriyor ve size şımartmanıza ve özür dilemeden kendinize odaklanmanıza izin veriyor. Bu ay yerleşimi, potansiyel eşlerin ilgisini çekecektir, bu nedenle romantik ilginin bir göstergesi olabileceğinden, bu süre zarfında size kimlerin ulaştığına dikkat edin. Bununla birlikte, ayın Uranüs joker karakterine uyduğu ve Satürn ile sert bir kareye girdiği ertesi gün işler biraz gerginleşebilir. İnsanların şu anda sınırlarınıza saygı duymadığını veya duygusal sınırlarınızı zorlamaya çalıştığını hissedebilirsiniz. Kendiniz için biraz zamana ihtiyacınız varsa, telefonunuzu sessize alıp kanepede kaybolduğunuz için kendinizi suçlu hissetmeyin.

Yönetici gezegeniniz Venüs, on sekizinde, duygusal olarak yüklü İkizler dolunayının hemen ardından geri harekete geçiyor. Diğerlerinin duygularıyla başa çıkmak için yeterli bant genişliğine sahip olmadığınızı hissedebilirsiniz, bu da önümüzdeki birkaç hafta boyunca bekar durumunuzun tadını çıkarmanıza neden olabilir. Sadece önümüzdeki haftalarda kendinize karşı nazik ve besleyici olduğunuzdan emin olun. Retrogradlar asla kimse için eğlenceli değildir, ancak Venüs ile bağlantınız çok güçlü olduğu için, onu çoğundan daha fazla hissetmek zorundasınız.


Boğa Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, bu hafta kariyer yolunda biraz gerginlik olabilir!

Hafta boyunca Venüs, kardinal Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yapacak. Sabit ancak dönüştürücü birleşim, deneyim ve eğitim sektörünüzü etkiler. Merkür 13 Aralık Pazartesi günü katıldığından, kariyerinize fayda sağlayacak yeni bir şeyler öğrenmek için motive olabilirsiniz. İşiniz için seyahat etmekle ilgili konuşmalar da ortaya çıkabilir! Aynı şekilde, bir tatile çıkmaya hazır olabilirsiniz. Mars ayrıca Pazartesi günü Yay burcuna girerek, paylaşılan varlıklar ve yatırımlardan oluşan gizli sektörünüzde bir ateş yakıyor. Mars dürtüsü iyimser ve kapsamlıdır, işteki işbirlikçi finansal yatırımlarınızı dönüştürme arzunuzu besler. Ancak, Satürn geri giden Uranüs ile kare açı yapmaya başladığı 16 Aralık Perşembe günü enerji akışınız sarsılıyor. 2021’in üçüncü ve son karesi, kimliğinizi ve algınızı profesyonel kariyer, başarı ve miras sektörünüze karşı çiziyor. Şubat ortasını ve Haziran ortasını düşünün. Bakış açınızda veya kariyer yolunuzda büyük değişiklikler oldu mu? Tüm büyük dönüşüm dönemlerini başa çekmek için bu kareyi düşünün. Kendinizle veya mesleğinizle uyumsuz hissedebileceğiniz için zor olabilir. Kendinize karşı nazik olun!


Boğa Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı’yı kendiniz ve sağlığınız için ayırın – ancak sizi harekete geçirmek için bir arkadaşınızı getirmek iyi bir fikir olabilir. Spor salonuna gidin, yeni bir yoga dersi deneyin veya vücudunuzu forma sokmak için ne gerekiyorsa yapın. Hafta ortasına yakın biriyle görüşmeniz gerekecek, yoksa işlerin nereye gittiği konusunda garip fikirler almaya başlayabilirler. Bu hafta sonu burnunuzu takip edin, bilinçaltınız neler olduğunu tam olarak bilecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.