Boğa Burç Yorumları 8 Aralık 2021

Boğa burcunun 8 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 8 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 8 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 8 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 8 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 8 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, meraklı üçüncü iletişim evinizi yönetiyor, ancak bugün otoriter onuncu otorite eviniz aracılığıyla geniş Jüpiter ile güçlerini birleştirecek. Göğsünden çıkarmak istediğin bir şey var mı Boğa? Tatlı gezegen hükümdarınız Venüs’ün, güç merkezi Plüton’a yakınlığı göz önüne alındığında çok uygun – Venüs’ün gerileme öncesi gölge evresinden bahsetmiyorum bile. Bu süre boyunca belirli bir miktarda dikkat talep ediyorsunuz, ancak Luna’nın tabulardan, dönüşümden ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Merkür’e altmışlığı, aynı anda inisiyatif almak ve huzurunuzu konuşmak için derinlere inmeye teşvik ediyor. .


8 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Uzun zamandır olduğunu hatırladığından daha mutlusun. Bunun bir kısmı, kim olduğunu biliyorsun, çok fazla zaman geçirmekten geliyor. İkinizin gerçekten çok işi var ve her şey daha da iyiye gidecek.


8 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyerinizde bir sonraki adıma geçmek çok önemlidir, Boğa. Mars hala Jüpiter’le kare açı yaptığından, herhangi bir tıkanıklık veya engel üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Belki de bu, bir sözleşme veya anlaşmada yaratıcı bir uzlaşma gerektirir. Kariyer yolunuza daha iyi uyması için profesyonel olmayan ilişkilerinizi yeniden düzenlemeniz bile gerekebilir. Bu nedenle yeni ittifaklar kurmak ve eski ittifaklardan vazgeçmek gerekebilir. Ay sabırlı Kova burcunda olduğundan, duygularınızı kariyer yolunuzdan ayırmaya teşvik edilirsiniz. Duygusal girdi olmadan mesleğiniz hakkında bilinçli bir karara varmak, ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir.


8 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Duygularınızı gerçeklerden ayırmalısınız. Bugün her şeyi kişisel algılamayın.


8 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Şimdi durma, Boğa. İlerici Kova ayı sizi harekete geçirirken, konfor alanınızı terk ederek ve kariyeriniz ve itibarınız etrafında ortaya çıkan yeni vizyona yaslanarak kendinizi esnetiyorsunuz. Luna’nın aydınlatıcı güneş, zihinsel olarak keskin Merkür ve yüzer Jüpiter ile pürüzsüz bağlantısı, ilham ve takip dolu olumlu bir gün yaratır, bu yüzden uygun gördüğünüz gibi kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.