Boğa Burç Yorumları 7 Aralık 2021

Boğa burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 7 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, kendinizi fazla öne sürmenize gerek yok. Bu, özellikle ilişki sektörünüzdeki kırmızı-sıcak Mars ile otoriter onuncu eviniz aracılığıyla yaşamdan daha büyük Jüpiter arasındaki günümüzün inceliksiz karesini göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Başka bir deyişle, bu süre zarfında aceleci kararlar vermeye ve/veya dürtülere göre hareket etmeye eğilimlisiniz. Ayrıca, ayın ciddi Satürn’e yakınlığı, karışıma ayık bir pragmatizm ve yapı katmanı ekler. Nelerin ele alınması gerekiyor? Bunu dürüstlük ve dürüstlükle nasıl yapabilirsiniz? Saygılarınızı gösterin ve karşılığında aynısını bekleyin.


7 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hemen ayağa kalk ve o seksi kıza nasıl hissettiğini söyle. Yakın çevrede tatlılar yoksa, kanepeden kalk ve dışarı çık. Gezinizin ilk birkaç dakikasında en az bir çekici insanla karşılaşacaksınız.


7 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars-Pluto altmışlığı, profesyonel taahhütleriniz aracılığıyla öğrenmek ve büyümek için yeni fırsatları hizalayarak devam ediyor. Ancak Mars, Jüpiter ile kare açı yapmaya devam ettiği için bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Belki de taahhütleriniz, ortaklıklarınız ve sözleşmeleriniz ideal vizyonunuzla örtüşmüyor. Boğa, neyi başarmak istediğinize dair net bir fikriniz olması için kendinizle ciddi bir kalp kalbe sahip olmanız gerekebilir. Merkür bugün Neptün ile kare açı yaptığından, kariyer hedeflerinizin ve profesyonel topluluğunuzun gerçekliğiyle ilgili olası tüm çarpıtmalar üzerinde çalışma fırsatınız var!


7 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

En iyi pazarlıklar için alışveriş yapın – hem hayatta hem de ticari her şeyde.


7 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Salı gökyüzü sizi bir odak değişikliğini kucaklarken buluyor, Boğa. Ay, çözüm arayan Kova’ya karışarak odağınızı hırslarınızın mevcut durumuna yönlendirir. Luna’nın ağır Satürn ile topraklanmış birliği, gerekli bir gerçeklik kontrolü sağlarken, aynı zamanda başgösteren iş projelerine odaklanmanıza yardımcı olur. Başka yerlerde, alıngan Mars, plan-inşa eden Jüpiter ile karşı karşıya gelir ve yakın işbirliklerinde göz göze gelmeyi zorlaştırır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.