Boğa Burç Yorumları 6 Aralık 2021

Boğa burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 6 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Aralık 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarınızın size ihtiyacı olduğunda oradasınızdır, tüm en iyi özellikleriniz herkesin görmesi için açıktır ve iyi zamanların tam olarak nerede olduğunu bilirsiniz. Sonuç olarak, kendin hakkında oldukça iyi hissediyorsun


6 Aralık 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Küçük bir dürtü satın alma, hatta daha büyük satın almalara yol açabilir, bu yüzden dikkatli olun.


6 Aralık 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Havada oluşan değişiklikleri hissedebiliyor musun, Boğa? Pazartesi günü gökyüzü, ciddi Oğlak ayı yönetici gezegeniniz, sevgili Venüs ve duygusal olarak ham Plüton ile birleşirken ele alınması gereken rahatsız edici bir ilişki materyaline yaklaştığınızı görüyor. Bu güçlü eşleşme, sizi, aşk ve ortaklık hakkında kendi kendinize öğrettiğiniz mitleri, vizyonunuzu ve gerçek ihtiyaçlarınızı bulandıran ne olursa olsun, çürütmek için aktif olarak çalışmaya teşvik eder.


6 Aralık 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir şans ver, Boğa. Ay, genişleme, macera ve bilinmeyen topraklardan oluşan egzotik dokuzuncu evinizde gezinmeye devam ediyor, ancak uyum arayan yöneticiniz Venüs ve kararlı yedinci ilişki evinizin göksel yöneticisi olan için için yanan Pluto ile birlikte oturacak. İster tatil sezonu için seyahat ediyor olun, ister güneş, ay ve yükselen burçlarınızı değiş tokuş ederek olsun, bu tatlı ama sarhoş edici sinerji, birden fazla nedenden dolayı bir dizi duyguya ilham vermek zorundadır. Bununla birlikte, Mars ve Pluto arasındaki hipnotik bir sekstil, dizginleri ele alıyor. İşte yavaş ve istikrarlı bir baştan çıkarma oyunu.


6 Aralık 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars ve Pluto arasındaki süregelen altmışlık, profesyonel olmayan ilişkilerinizde ve anlaşmalarınızda yeni fırsatlar için çalıştığınızı ima ediyor. Boğa, profesyonel taahhütlerinizi yükseltmeye açık olmak için kendinize meydan okurken, Mars Jüpiter’le kare açı yaptığında bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Sabit bir karede gezinen sabit bir işaret olarak, farklı bir hızda hareket etmek veya mutlaka açık olmadığınız bir uzlaşma yapmak için baskı hissedebilirsiniz. Evet, kare, kariyerinizdeki profesyonel başarıyı gösterir, ancak profesyonel taahhütleriniz, beklenenden daha fazla alışveriş yapmayı gerektirebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.