Boğa Burç Yorumları 5 Aralık 2021

Boğa burcunun 5 Aralık 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 5 Aralık 2021 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunun 5 Aralık 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 5 Aralık 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 5 Aralık 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 5 Aralık 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

5 Aralık 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarınızla ve daha iyi tanımak istediğiniz kişilerle bir şeyler paylaşmak için iyi bir zaman. Büyük enerjin ve gelip geçen tüm çılgınlıklar sayesinde günün büyük bir bölümünde yüzünde bir gülümseme var.


5 Aralık 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaş karaktersiz davranıyor. Dinlemek ve yardım etmek için orada olduğunuzu bilmelerini sağlayın.


5 Aralık 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Siktir git, Boğa. Pazar günkü gökyüzü, ay yetenekli Oğlak burcuna doğru ilerlerken, içinde bulunduğunuz ağır psikolojik ruh hallerinden sizi kaldırmaya çalışır. Luna'nın buradaki varlığı, durgunluğu ortadan kaldıran maceralar aramanıza ve yeni bir bakış açısı geliştirmenize yardımcı olmak için çalışıyor. Şehrin yeni bir bölgesine kayın, yeni bir tarif deneyin veya iyi bir kitap okuyun – sıradanlığı dağıtmak için her şey!


5 Aralık 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün kardeş burcunuz Oğlak burcunda uyum arayan gezegen yöneticiniz Venüs’e ve macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan egzotik dokuzuncu evinize katılacak. Boğa, gizlice kime aşıksın? Bekar, vurulmuş veya zaten bağlı, muhtemelen sizden uzakta olan veya belki de farklı bir kültürel geçmişe sahip biriyle bağlantı kuruyorsunuz. Bu arada, bazılarınız sevgilinizle romantik bir kaçamak planlıyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, haritanızın bu bölgesindeki ay ile burcunuzdaki özgürlüğü seven Uranüs arasındaki canlandırıcı üçgen açı büyük olasılıkla yol boyunca beklenmedik bir kaosu tetikleyecektir. Akışına bırak.


5 Aralık 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gökyüzü sınırdır, Boğa! Mars bugün Pluto’yu altmışlık açıyla döndürdüğünde, profesyonel ortaklıklarınızı ve sözleşmelerinizi dönüştürmek için yetkilendirilmiş hissedebilirsiniz. Muhtemelen kontrolünü almak veya geliştirmek istediğiniz bir şey var. Bu nedenle, profesyonel sözleşmelerinizi, anlaşmalarınızı ve ilişkilerinizi geliştirmek için atabileceğiniz bir sonraki adımı düşünün. Taahhütlerinizi ilerletebilecek yeni bir öğrenme eğrisine veya deneyime açık olmayı gerektirebilir. Taahhütlerinizi dönüştürmek istiyorsanız, bunun sizin tarafınızda ve taahhütlerinizin diğer ucunda biraz değişiklik gerektirebileceğini unutmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.