Boğa Burç Yorumları 30 Aralık 2021

Boğa burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 30 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hatırlayabileceğiniz gibi, ay, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizle ilgili merak uyandıran üçüncü evinizi yönetir. Yine de, seks, paylaşılan kaynaklar, enerji alışverişi ve ruh bağlantılarıyla ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla kızgın Mars’a katılarak maceracı Yay burcuna geçiş yapacak. Boğa, geri giden Venüs’ün inkar edilemez etkilerine rağmen, Jüpiter’in yakın zamanda Balık burcuna girişi – onbirinci eviniz, topluluklar ve dünyaya ait olma duygusu aracılığıyla – belirli bir bağlantıyı derinleştirme çağrısını hissetmenizi önerebilir, belki de içinizdeki biriyle. sosyal ağ. Yakalayış? Luna, Jüpiter ile karşı karşıya gelecek, bu yüzden ayırt etme yeteneğinizi kullandığınızdan emin olun.


30 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

O tarih geldiğinde biraz farklı bir şey denemenin zamanı geldi. Belki de en iyi bahsiniz şu an için yalan söylemektir çünkü enerjiniz veya tarzınız şu an için yeterli değildir.


30 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep burcundaki ay daha güçlü bir profesyonel ilişki isteyebileceğinden, dün ve bugün profesyonel taahhütlerinizde daha derin bir uyum geliştirmek için çok önemli olabilirdi. Boğa, Ay Akrep enerjisi mükemmel olabilir, çünkü sizi ve başka bir partiyi iş hayatında daha da yakınlaştırmış olabilir. Bu nedenle, Ay Yay burcunda Akrep’ten ayrıldığında, odak noktanız işinizi bir sonraki seviyeye taşımaya odaklanır. Yeni ay, birleştirilmiş varlıklar ve yatırımlarla bir inanç sıçraması yapmak istiyor. Bir iş ortağıyla birlikte hareket etmek faydalı olabilir!


30 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Dış etkiler şu anda sizin için sağlıklı değil. Dış baskılardan kaçının.


30 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı, haritanızın aşkı yöneten bölümünü vurgularken, bu sabah ruh seviyesindeki o özel kişiyle bağlantı kurma fırsatınız olacak, küçük boğa. Gardını indirmen şu anda daha organik hissettirmeli. Genelde açılmakta zorluk çekiyorsanız, şimdi denemenin tam zamanı. Öğleden sonra Luna, Yay burcuna geçtiğinde kıvılcımlar uçmaya devam edecek. İster bekar, ister partner olun, bu enerjiyi değer verdiğiniz biriyle macera aramak için kullanmalısınız. Sadece kıskanç ya da kötü huyları olan kişilerden uzak durduğunuzdan emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.