Boğa Burç Yorumları 3 Aralık 2021

Boğa burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 3 Aralık 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 3 Aralık 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, egzotik Yay burcu ve cinsellik, samimi birliktelikler ve ruh bağlarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla bugün ilk aylık çıkışını yapıyor ve bu da gününüzün dinamiğine otomatik olarak bir duygusal yoğunluk katmanı ekliyor. Verilmesi gereken bir karar var mı Boğa? Jüpiter – Yay'ın göksel hükümdarı – onuncu otorite evinizin üzerinde gezinirken, eldeki durumun sorumluluğunu üstlenmeye ve sürece güvenmeye teşvik ediliyorsunuz. Üstelik, bilgelik, kendini keşfetme ve bilinmeyenle ilgili maceralı dokuzuncu evinizi göz kamaştıran tatlı Venüs ile, kendinizi aniden her zamanki tipiniz olmayan birine karşı duygular yakalarken bulabilirsiniz. Seni rahatsız eden şey bu olabilir mi?


3 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Devam etmen için tek ihtiyacın olan birkaç nazik söz. Cevabı her zaman biliyor gibi görünen o iyi arkadaşınızla görüşmenin zamanı geldi çünkü şu anda bunlardan birkaçına ihtiyacınız var.


3 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bu hafta astrolojik olarak yoğun geçmiş olsa da, bugün Ay Yay burcuna geçerken ekstra duygusal hissedebilirsiniz. Ay tutulması, kendi kendine hakimiyet, dönüşüm ve paylaşılan finansal ortaklıklardan oluşan gizli sektörünüzde potansiyel büyümeyi tetikler. Boğa, profesyonel yolunuzdan ilham alıyor musunuz veya korkuyor musunuz? Belki de bu ay tutulması sırasında ikiniz de vardır. Profesyonel dönüşümünüzle bir inanç sıçraması yapmak için motive hissedebilirsiniz, ancak nispeten istikrarlı bir durumdan çıkarılmaktan korkabilirsiniz. Mesleki ilerlemenizden ödün vermekten endişe ediyorsanız, büyük bir kayıp olmaması için küçük riskler almayı düşünün.


3 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Geleceğiniz için umduğunuz şey bugün başlayabilir. Yeni planlar başlatın ve yeni hedefler oluşturun.


3 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Cuma gününün uykulu kozmik manzarası Boğa'nın altında kaybolmayı hedefleyin. Ay yorgun bir şekilde koca yürekli Yay burcunda gezinir, zayıflama evresinin derinliklerinde gezinir. Evrendeki gezegensel hareket eksikliği nedeniyle, dünyadaki yaşam düşük anahtar ve kolay gidiyor olmalıdır. Kendinizi üretken kalmaya zorlayarak akıntıya karşı yüzmeyin. Geçen ayki ilişki anlatılarının etrafında beliren gevşek uçları birleştirmek en iyisidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.