Boğa Burç Yorumları 29 Aralık 2021

Boğa burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 29 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Akrep’teki yolculuğunu ve anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizi tamamlamadan önce, onbirinci eviniz, topluluk ilişkileri ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla rüya gibi Neptün ile büyüleyici bir üçgen açı oluşturacaktır. Romantik bir durumda destek için ailenize ve arkadaşlarınıza mı yaslanıyorsunuz, Boğa? Diğer taraftan, şu anda bekar veya başka bir ilişkiye girmiş olsanız da, bu, özellikle romantik ilginizle ilgili olarak, bir sınır belirleme çağrısı olabilir. Dahası, ay aynı anda onuncu otorite eviniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn ile karşı karşıya gelecek ve bu da sizi bir durumun sorumluluğunu üstlenmeye zorlayacaktır.


29 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir arkadaşınız tökezlediğinde müdahale etmek zorunda hissedebilirsiniz ve desteğiniz kesinlikle memnuniyetle karşılanır. Aslında iyiler ve daha fazla kahraman olamadığınız için biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.


29 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars, Satürn’e altmışlık açı yaptığı için ilerleme potansiyeli var! Altmışlık, gizli ortak finansman sektörünüzü ve kariyer sektörünüzle çalışmak için birleştirilmiş varlıkları ikna eder. Boğa, altmışta manevra yaparken kendinize kariyerinize yatırım yapmak için nasıl bir inanç sıçraması yapabileceğinizi sorun. Profesyonel dönüşüm mümkündür – ancak harekete geçmeden olmaz. İstediğiniz şey, finansal kazanç veya kariyer gelişiminizi sürdürebilecek bir sözleşme konusunda daha agresif olmalısınız. O zaman Satürn’ün etkisi, kariyer yolunuza uyacak şekilde inanç sıçramanızı benzersiz bir şekilde yapılandırabilir.


29 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Seni tutan şeyin ne olduğunu merak ediyor musun? Cevap, son kredi kartı faturanızda yatıyor.


29 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah yatakta kalma cazibesi gerçek olacak, sevgili Boğa, çünkü evrendeki bir dizi sert yön geçit töreninizi yağmalamakla tehdit ediyor. Yaptığınız randevuları tutmak için baskı hissetmeyin ve işe gitmeye hazırsanız, kendinizi biraz kaosa hazırlayın. Neyse ki, bu enerji öğleden sonra daha sonra dağılacak ve işinizi topraklamanıza ve yönetmenize izin verecek. Cadı saati yaklaşırken Luna, rüya gibi Neptün’e bir öpücük göndererek günün erken saatlerinden gelen stresin kötü bir rüya gibi erimesine yardımcı olur.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.