Boğa Burç Yorumları 23 Aralık 2021

Boğa burcunun 23 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 23 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 23 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 23 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İyi tanımadığınız ama önemli gördüğünüz birinin size bir mesajı var. Onu elde etmek için onları aramanız gerekebilir, ancak zaman ayırmaya değer. Sonunda, bunun kendilerine de değdiğini görecekler.


23 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa burcunuz haftanız nasıl geçiyor? Satürn geri giden Uranüs ile kare açı yaptığı için düdüklü tencere gibi gelebilir. Kare, profesyonel kariyer sektörünüzü, statünüzü ve başarılarınızı ve kimlik sektörünüzü vurgular. Özellikle işiniz umduğunuz gibi gitmiyorsa veya yolunuzdan emin değilseniz, şu anda kendinizi kaybolmuş hissediyor olabilirsiniz. Kariyeriniz geliştikçe, bu konuda biraz tahmin edilemez hissedebilirsiniz. Neyse ki, meydan neredeyse bitti, bu nedenle kariyer yolunuz ve seçimlerinizle ilgili stresiniz önümüzdeki birkaç gün içinde hafifleyebilir.


23 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sızıntıların bir kısmını şimdi cüzdanınıza takın. Mali koruma önerilir.


23 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı, haritanızın evi yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, bugün kendinizi ev içi mutlulukta bulacaksınız, küçük boğa. Yılın bu zamanında herhangi bir tatil geleneğini benimseseniz de benimsemeseniz de, bu enerjiyi en sevdiğiniz battaniye ve bir fincan sıcak kakao ile yatmak için utanmaz bir bahane olarak kullanmalısınız. Bazı şenlikli kutlamalar için hazırlanıyorsanız, küçük ayrıntılarla veya snafus ile kendinizi çıldırtmamaya çalışın. Kararlı Satürn ve joker karakter Uranüs arasındaki gerilim, sizi şu anda birkaç döngüye atacağından emin, bu da akışla gitmeyi benimsemenizi ve kontrol etme arzusundan vazgeçmenizi zorunlu kılıyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.