Boğa Burç Yorumları 21 Aralık 2021

Boğa burcunun 21 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 21 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 21 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 21 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, iletişim tarzınızdan akranlarınıza ve yerel topluluğa kadar her şeyi vurgulayarak, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan meraklı üçüncü evinizde gezinmeye devam ediyor. Ancak Luna, macera, bilgelik ve inanç sistemlerinden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla gezegen yöneticiniz Venüs ve Plüton’a karşı çıkacak. Bekar veya önceden alınmış, farklı bir kültürel geçmişe sahip veya belki de sizden uzakta olan birine aşık olabilirsiniz. Sosyal hayatına geri dön, Boğa. Güneş bugün Oğlak burcuna giriyor ve World Wide Web’de sizin adınız var. Yine de, orada başka birinin adı da var gibi görünüyor.


21 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni insanlarla tanışmak ve nereden geldiklerini gerçekten anlamak için çok iyi bir konumdasınız. Biraz geri adım atarsanız, en az birinin ilginç bir romantik ortaklık kurabileceğini görebilirsiniz.


21 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün erken saatlerde Ay Yengeç burcunda ve sizi kalbinizden konuşmaya teşvik ediyor. Boğa, ay enerjisi duygusaldır, bu da iş stresleriniz hakkında konuşmak için mükemmeldir! Daha sonra Ay Aslan’a girecek ve bu da dikkatinizi evinize ve ailenize çekecek. İş arkadaşlarınıza açıldıktan sonra, aileniz ve hatta varsa oda arkadaşlarınızla da aynısını yapmanız gerekebilir. Geri giden Satürn karesi Uranüs sayesinde muhtemelen çok şeyle uğraşıyor olabilirsiniz, bu nedenle aylar, işler zorlaştığında açılmanız için size hatırlatıcıdır.


21 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Dikkatli ol, dilini tut. Başkalarının mutluluğundan sorumlu değilsiniz.


21 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş, bugün Oğlak burcuna geçerek kış gündönümünü işaret ederken, haritanızın kişisel felsefe ve maneviyatı yöneten sektörüne bir enerji patlaması getiriyor. Başka hiçbir burç, yapıyı Oğlak enerjisi kadar takdir etmez, bu da onu günlük ritüellerinize ve ruhsal uygulamalarınıza biraz sabitlik getirmek için mükemmel bir zaman yapar. Bu öğleden sonra ay Aslan burcuna geçerek ev hayatınıza ışık tutuyor. Bu enerjiler, mum yakarak, ritüel bir ev temizliği yaparak veya atalardan kalma bir sunak kurarak ruhsal ve ev içi benliğinizle evlenmek için mükemmel kozmik iklimi yaratır. Evinizin kutsal olduğunu ve özünüzde kim olduğunuzu yansıtması gerektiğini unutmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.