Boğa Burç Yorumları 2 Aralık 2021

Boğa burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 2 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, uyum arayan, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizde gezinmeye devam eder ve bu da, bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu getirir. Paylaşmak önemsemektir, Boğa. Her ne kadar Luna'nın gezegen yöneticiniz Venüs'e altmışlık olduğunu düşündüğünüzde, belirli bir ilişkiye bir şans daha vermeye ya da belki de yol boyunca daha fazlasını keşfetme umuduyla bir inanç sıçramasına daha yatkınsınız. Ay, aynı zamanda, kamuya açık kişiliğin otoriter onuncu evi aracılığıyla, şanslı Jüpiter ile de çatışacak, bu nedenle itibarınızla ilgili konulara kendinizi fazla kaptırmanıza izin vermeyin. İşler gerçekte olduğundan çok daha büyük görünebilir.


2 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gururunuz tehlikede, bu yüzden rahatınız için geri adım atmayın. Bunu kazanın. Ev arkadaşlarınızla yaşıyorsanız, muhtemelen faturalar, temizlik veya başka bir ev sorunu üzerinde tartışıyorsunuzdur.


2 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir topluluk seni yeni deneyimlere götürebilir, Boğa! Venüs, Neptün ile altmışlık açı oluşturduğunda, kendinizi yeni eğitim fırsatlarına ve deneyimlerine kaptırmanız daha kolay olabilir. Venüs sizi zihninizi besleyen keyifli arayışlara yönlendirirken, Neptün sizi hayallerinize ve profesyonel ağa kaptırıyor. Her iki gezegen birlikte çalıştığından, ağınızdan yardım istemeye veya en derin profesyonel hayallerinizi ifade etmeye daha açık hissedebilirsiniz. Oradan, belirli bağlantıların sizi yeni fırsatlara götürebileceğini veya sizi arzu edilen bir yöne yönlendirebileceğini görebilirsiniz!


2 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Dengeyi sağlayabilmek için özel hayatınızı profesyonel hayatınızdan ayırın.


2 Aralık 2021 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

İlişkiler bölümünde bazı kararlar almanın zamanı geldi mi, Boğa? Gerçeğinizden bahsetmek istediğiniz şey nedir? Perşembe günkü duygusal olarak yüklü Akrep ayı, günü alıngan Mars ile birleştirerek, sizi rahatsız edici ortaklık anlatıları adına harekete geçmeye teşvik ediyor. Bekar veya alınmış, gerçeğinizi konuşmayı hedefleyin! Daha sonra, Luna'nın içten Venüs'le olan tatlı bağının, herhangi bir kabarık tüyü yumuşatacağından emin olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.